Ne guzel saglikla gelsin insallah tebrik ederim darisi basimiziSizin değerleriniz iyi yine bizimkiler çok düşüktü varikosel ameliyatı oldu 1 sene geçti hiç bir değişiklik olmadı 1 milyon bile artmadı sperm sayısı toplam 6 milyon sperm vardı bütün değerleri düşüktü hamile kaldım yinede 2 aylık hamileyim şuan
Merhaba .siz kac ay sonra hamile kaldiniz?Sizin değerleriniz iyi yine bizimkiler çok düşüktü varikosel ameliyatı oldu 1 sene geçti hiç bir değişiklik olmadı 1 milyon bile artmadı sperm sayısı toplam 6 milyon sperm vardı bütün değerleri düşüktü hamile kaldım yinede 2 aylık hamileyim şuan
Çakşır kökü keçiboynuzu vs iyi gelir diyorlar denediniz mi takviyeMerhaba .ben de 2017 kasimda evlendim.1sene cocuk olmayinca doktora gitdik.bende pcos cikti.ewimde de varikosel .ileri hareketli 15%di .2019eylulde ameliyyat oldu simdi ileri haraketli 22% olmuw.ben de tedavi oluyorum ovulyasyon olan aylar oluyor .ama hamilelik olmuyor yinede
Keciboynuzu denedik.ameliyyatdan sonra 3ay kullandi.simdi de bir tane ilac kullaniyor .bekliyoruz kismet .ben artik cok yoruldum .son 2aydir femara+catlatma ignesi kullandim.simdi 2,3aylik tedaviye ara vermek istiyorum.hem bu arada esimin degerleri belki biraz daha artmiw olur diye dusunuyorum.fakat bilmiyorum dogru yapmiw olurummu yoksa devam etmekmi gerekir .Çakşır kökü keçiboynuzu vs iyi gelir diyorlar denediniz mi takviye
1 sene sonra kaldım aşılama yapılacaktı korona yüzünden bidahaki aya ertelenmişti aşılama olmadan kendiliğinden hamile kaldımMerhaba .siz kac ay sonra hamile kaldiniz?
saglikla kucaginiza alasiniz inshAllah1 sene sonra kaldım aşılama yapılacaktı korona yüzünden bidahaki aya ertelenmişti aşılama olmadan kendiliğinden hamile kaldım
amin sağolunsaglikla kucaginiza alasiniz inshAllahbide ileri haraketliler normalmi idi ?
Ne guzel .Allah ol diyince oluyormus işte.cok insan oyle diyor ki kafadan tamamen cikarinca oluyormus.amin sağolunYok normal değildi zaten aşılamada tutmaz büyük ihtimal Ama bi deneyelim sonra tüp bebeği deneriz zaman kaybı olmasın demişti doktor yani hiç Ümit vermemişti bize doktor
Aynen tamamen kafada bitiyor ben artık hiç önemsemedim çaba göstermedim zaten aşılama yada tüp bebek olacak uğraşmama gerek yok dedim oldu sonraNe guzel .Allah ol diyince oluyormus işte.cok insan oyle diyor ki kafadan tamamen cikarinca oluyormus.
Benim eşimde sperm sayısı 24, 3 milyon ama %99 hareketsiz, yinede hamile kalabilir miyim sizceSizin değerleriniz iyi yine bizimkiler çok düşüktü varikosel ameliyatı oldu 1 sene geçti hiç bir değişiklik olmadı 1 milyon bile artmadı sperm sayısı toplam 6 milyon sperm vardı bütün değerleri düşüktü hamile kaldım yinede 2 aylık hamileyim şuan
Benim eşiminde %99 du 6 milyon spermdi kaldım Yinede bence kalırsın rahatlıklaBenim eşimde sperm sayısı 24, 3 milyon ama %99 hareketsiz, yinede hamile kalabilir miyim sizce
Ay gerçekten mi çok sevindim yaaBenim eşiminde %99 du 6 milyon spermdi kaldım Yinede bence kalırsın rahatlıkla
İnşallah canım, eşim bugün hastaneye gitti. Varikosel yokmuş, normal takviyeler ile yükseltmeye çalısacağız değerleri. Tüp bebek demişBenim eşiminde %99 du 6 milyon spermdi kaldım Yinede bence kalırsın rahatlıkla