- 18 Şubat 2019
- 3.937
- 4.857
- 133
Antep'te bir ürolog vardı ona yaptırdık.Merhaba ,siz hangi merkezde yaptınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Antep'te bir ürolog vardı ona yaptırdık.Merhaba ,siz hangi merkezde yaptınız
Murat hoca mı? tüp bebek mi yapıyor? hangi merkezde yapıyorAntep'te bir ürolog vardı ona yaptırdık.
Hayır sperm analizi yapıyor siz onu sormadınız mıMurat hoca mı? tüp bebek mi yapıyor? hangi merkezde yapıyor
Tüp bebekle hamile kalmadım ben gittiğim merkezi de Dr da kimseye tavsiye etmiyorum.. Üç ay içinde doğal yoldan kaldım hamile sebebi de beslenme spor kafa rahatlığı ve yumurtanın tam çatladığı günü tutturmakurat hoca mı? tüp bebek mi yapıyor? hangi merkezde yapıyor
MaşallahTüp bebekle hamile kalmadım ben gittiğim merkezi de Dr da kimseye tavsiye etmiyorum.. Üç ay içinde doğal yoldan kaldım hamile sebebi de beslenme spor kafa rahatlığı ve yumurtanın tam çatladığı günü tutturmak
Tıp bebek yaptım kimyasal oldu ikinciye hazırlanırken ümidi kestim beslenmeme dikkat ettim çok stresliydim kafadan atamıyordum olumsuz sonuçlanınca kafadan da attım öyle oldu galiba.. Beslenme çok önemli bir de stres yönetimiMaşallahBen tüp bebek sandım
Bizde erkek faktörü var malesef.. ileri hızı ,morf kötü ..Tıp bebek yaptım kimyasal oldu ikinciye hazırlanırken ümidi kestim beslenmeme dikkat ettim çok stresliydim kafadan atamıyordum olumsuz sonuçlanınca kafadan da attım öyle oldu galiba.. Beslenme çok önemli bir de stres yönetimi
Bizde de öyleydi çift taraflı sorun vardıBizde erkek faktörü var malesef.. ileri hızı ,morf kötü ..
Biz nasıl artırabiliriz ileri hız ve morfolojiyi ne iyi gelirBizde de öyleydi çift taraflı sorun vardı
İmprly kullandı eşim kalitesini arttırıyorBiz nasıl artırabiliriz ileri hız ve morfolojiyi ne iyi gelir
Teşekkürlerİmprly kullandı eşim kalitesini arttırıyor
Birde ubegon diye bir ilaç var onu araştırın eşim kullanıyor üç aydır ilk ay morfoloji 1 den 3 e çıktıcsnli
Peki canlı sperm sayısı sıfır ise de fayda sağlar mıBirde ubegon diye bir ilaç var onu araştırın eşim kullanıyor üç aydır ilk ay morfoloji 1 den 3 e çıktı
Sonrasinda sonuç ne oldu canımAnladım bizde varikosel vardı ileri hareketlilik 10 morfoloji 0 3 ay önce ameliyat oldu esim
Merhaba canım jel ile sonucunuz ne olduDoktor ameliyattan sonra 4-5 ay içinde olumlu sonuc alırsınız dedi ama tabi bilemiyoruz 3. Ay gel test ver dedi esim 18 kasımda gidicek doktora ben bekleyemedim tabi hemen jeli aldım denedim dün ve bugun yumurtlama günlerimdi değerlendirdik inşallah bu ay sağlıklı bir gebelik elde ederim çünkü 2 yıldır evliyiz hiç korunmadım ve hiç gebelik olmadı
Eşinizin spermi sıfır miBenden 6 yumurta toplandi hepsi yüksek kalite dendi.ama sadece 3 tanesi dollenebildi ve 3.gunden sonraya gidemedi.bu sebeple sperm kaynaklı olduğunu düşündüğünü söyledi zaten doktorum
Peki eşinizin sperm sayısı nasıldıTüp bebekle hamile kalmadım ben gittiğim merkezi de Dr da kimseye tavsiye etmiyorum.. Üç ay içinde doğal yoldan kaldım hamile sebebi de beslenme spor kafa rahatlığı ve yumurtanın tam çatladığı günü tutturmak
Merhaba canım 21 haftalık hamileyimMerhaba canım jel ile sonucunuz ne oldu
Eşimde azospermi var bu jel işe yarar mı bende bir sorun yok bu arada ..eşimin sperm testleri sırasıyla 1-5-0 sperm çıktı azospermi dedilerMerhaba canım 21 haftalık hamileyim
Canım afedersin özele de mesaj attım sana .. göremez isen sen yazabilir misin bana acabaMerhaba canım 21 haftalık hamileyim