Canım yeni başladım keçi boynuzu kürüne birde çakşır kökü suyu içiriyorumCanım ileri haraketi düzeltmek için bişey denemediniz mi? Keçiboynuzu kürü iyi geliyor diyorlar. Uygulasan belki artış olur
Canım yeni başladım keçi boynuzu kürüne birde çakşır kökü suyu içiriyorum
Aktarcı bir macun yaptı arı sütü bal polen pekmez herşeyi karıstırdıgını soyledi onu da kullanıyoruz bakalım bu ay işe yarıcak mıKeçiboynuzu pekmezi de ver eşine canım. Rabbim yardımcınız olsun
Aktarcı bir macun yaptı arı sütü bal polen pekmez herşeyi karıstırdıgını soyledi onu da kullanıyoruz bakalım bu ay işe yarıcak mı
ay canım inşallah en kısa sürede kavuşuruz bebişlerimize :) canım bende aktarcıdan aldım çakşır kökü suyu sperm hareketliliğine ve şekline cok yiy geliyormuş sabah akşam bi fincan bardağında içiriyorum eşime ablana soyle alsın işe yarıyor dedi aktarcımAblam eşiyle birlikte pekçok bitkisel şeyler denedi,aktardan aldı,annem umreden bi şeyler getirdi,pekmezler falan da oldu. Doktor eniştemin sperm sayısına iyi demiş,beklerseniz normal yollardan da olablir demiş ama ablam 35 yaşında beklemeye pek vakti yok. İnşallah aşılama işe yarar ablama da size de.
Bu çakşır kökü suyu nedir acaba onu ilk kez duydum?
ay canım inşallah en kısa sürede kavuşuruz bebişlerimize :) canım bende aktarcıdan aldım çakşır kökü suyu sperm hareketliliğine ve şekline cok yiy geliyormuş sabah akşam bi fincan bardağında içiriyorum eşime ablana soyle alsın işe yarıyor dedi aktarcım
Siz direkt suyunu tüketiyorsunuz değil mi? Netten bakıyorum da katı hali de mi ne varmış, çay da yapılabiliyormuş falan.ay canım inşallah en kısa sürede kavuşuruz bebişlerimize :) canım bende aktarcıdan aldım çakşır kökü suyu sperm hareketliliğine ve şekline cok yiy geliyormuş sabah akşam bi fincan bardağında içiriyorum eşime ablana soyle alsın işe yarıyor dedi aktarcım
evet canım ben suyunu aldım sabah akşam aç karnına veriyorum eşime.. aktarcı bana suyunu verdi istersen otun kendisiinide alıp kaynatıp içirebilirmişinSiz direkt suyunu tüketiyorsunuz değil mi? Netten bakıyorum da katı hali de mi ne varmış, çay da yapılabiliyormuş falan.
Siz hangisini ve tam olarak nasıl uyguluyorsunuz?
merhabalar konu biraz eski ama benim eşimdede sperm hareketi yok ve yapısı bozuk çakşır suyu ve keçiboynuzu kullanıyoruz işe yaradı mı acaba sizde ?evet canım ben suyunu aldım sabah akşam aç karnına veriyorum eşime.. aktarcı bana suyunu verdi istersen otun kendisiinide alıp kaynatıp içirebilirmişin
Bunlara ek ben size havuc suyunu tavsiye edebilirim esimdede ayni problem vardi varikosel ameliyati oldu ama sperm sayisi oldukca dusuktu bizim olmadi normal yolla tup bebekle oldu erkekte problem olunca asilamada pek bir ise yaramiyor diye dusunuyorum hatta vakit kaybi bu benim sahsi fikrimmerhabalar konu biraz eski ama benim eşimdede sperm hareketi yok ve yapısı bozuk çakşır suyu ve keçiboynuzu kullanıyoruz işe yaradı mı acaba sizde ?
Tavsiyeniz için teşekkür ederim Rabbim evladınızı bağışlasın tedaviye daha yeni başladık bakalım zaman ne gösterecekBunlara ek ben size havuc suyunu tavsiye edebilirim esimdede ayni problem vardi varikosel ameliyati oldu ama sperm sayisi oldukca dusuktu bizim olmadi normal yolla tup bebekle oldu erkekte problem olunca asilamada pek bir ise yaramiyor diye dusunuyorum hatta vakit kaybi bu benim sahsi fikrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?