eşinde sorun olup ta hamile kalan var mı acilll

TomakinT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2018
399
294
53
32
eşimin sperm ileri hareketli 0 varikosel ameliyatı oldu 6 ay geçti hala yok bu şekilde yaşayan var mı kızlar

Ablamın eşi de varikosel ameliyatı oldu evlenmeden 1 y da 2 ay önce. Doktor çocuk sahibi olmak için 1 yıl geçmesi gerekir demiş.1 yıl 4 ay oldu hala hamile değil. Aşılama yapacaklar. Yani 6 ay erken geldi bu yüzden.

Aynen canım bana da aşılama dedi doktorlar sperm sayısı iyi ama ileri hareketli 0 oldugu için olmuyor aşılama da işe yarar mı bilmiyorum açıkçası pek ümitli değilim

Canım ileri haraketi düzeltmek için bişey denemediniz mi? Keçiboynuzu kürü iyi geliyor diyorlar. Uygulasan belki artış olur

günaydın kızlarrrr :) bugün kendinizi nasıl hissediyorsunuz bakalımmm varmı bi değişiklik bi farklılık :)

Ablam eşiyle birlikte pekçok bitkisel şeyler denedi,aktardan aldı,annem umreden bi şeyler getirdi,pekmezler falan da oldu. Doktor eniştemin sperm sayısına iyi demiş,beklerseniz normal yollardan da olablir demiş ama ablam 35 yaşında beklemeye pek vakti yok. İnşallah aşılama işe yarar ablama da size de.
Bu çakşır kökü suyu nedir acaba onu ilk kez duydum?

Ablam eşiyle birlikte pekçok bitkisel şeyler denedi,aktardan aldı,annem umreden bi şeyler getirdi,pekmezler falan da oldu. Doktor eniştemin sperm sayısına iyi demiş,beklerseniz normal yollardan da olablir demiş ama ablam 35 yaşında beklemeye pek vakti yok. İnşallah aşılama işe yarar ablama da size de.
Bu çakşır kökü suyu nedir acaba onu ilk kez duydum?
ay canım inşallah en kısa sürede kavuşuruz bebişlerimize :) canım bende aktarcıdan aldım çakşır kökü suyu sperm hareketliliğine ve şekline cok yiy geliyormuş sabah akşam bi fincan bardağında içiriyorum eşime ablana soyle alsın işe yarıyor dedi aktarcım

ay canım inşallah en kısa sürede kavuşuruz bebişlerimize :) canım bende aktarcıdan aldım çakşır kökü suyu sperm hareketliliğine ve şekline cok yiy geliyormuş sabah akşam bi fincan bardağında içiriyorum eşime ablana soyle alsın işe yarıyor dedi aktarcım

İnşallah ya,Allah isteyen herkese hayır evlat,bizlere de hayırlı yeğen versin :)
Tamam söyleyim çok teşekkür ederim,inşallah faydası bir an önce görülür.

Siz direkt suyunu tüketiyorsunuz değil mi? Netten bakıyorum da katı hali de mi ne varmış, çay da yapılabiliyormuş falan.
Siz hangisini ve tam olarak nasıl uyguluyorsunuz?

Siz direkt suyunu tüketiyorsunuz değil mi? Netten bakıyorum da katı hali de mi ne varmış, çay da yapılabiliyormuş falan.
Siz hangisini ve tam olarak nasıl uyguluyorsunuz?
evet canım ben suyunu aldım sabah akşam aç karnına veriyorum eşime.. aktarcı bana suyunu verdi istersen otun kendisiinide alıp kaynatıp içirebilirmişin

evet canım ben suyunu aldım sabah akşam aç karnına veriyorum eşime.. aktarcı bana suyunu verdi istersen otun kendisiinide alıp kaynatıp içirebilirmişin
merhabalar konu biraz eski ama benim eşimdede sperm hareketi yok ve yapısı bozuk çakşır suyu ve keçiboynuzu kullanıyoruz işe yaradı mı acaba sizde ?

merhabalar konu biraz eski ama benim eşimdede sperm hareketi yok ve yapısı bozuk çakşır suyu ve keçiboynuzu kullanıyoruz işe yaradı mı acaba sizde ?
Bunlara ek ben size havuc suyunu tavsiye edebilirim esimdede ayni problem vardi varikosel ameliyati oldu ama sperm sayisi oldukca dusuktu bizim olmadi normal yolla tup bebekle oldu erkekte problem olunca asilamada pek bir ise yaramiyor diye dusunuyorum hatta vakit kaybi bu benim sahsi fikrim

Bunlara ek ben size havuc suyunu tavsiye edebilirim esimdede ayni problem vardi varikosel ameliyati oldu ama sperm sayisi oldukca dusuktu bizim olmadi normal yolla tup bebekle oldu erkekte problem olunca asilamada pek bir ise yaramiyor diye dusunuyorum hatta vakit kaybi bu benim sahsi fikrim
Tavsiyeniz için teşekkür ederim Rabbim evladınızı bağışlasın tedaviye daha yeni başladık bakalım zaman ne gösterecek

merhabaaaa kızlarrrr konuyu ben açmıştım ne durumdasınız hamiş olan var mı aramızda :)

Back