evet kader arkadaşım.insanlar farklı dertler aynı.bizi bizden başkası anlayamaz allah yardımcımız olsun.ben kendimizden bahsedeyim.eşim 8-9 yaşlarında inmemiş testis ameliyatı olmuş.bizimde biri normale yakın diğeri ondan biraz daha küçük.2004 yılında evlendik.ilk 6 ay çoçuk istemedik.6 aydan sonra çoçuk istedik olmadı.bir yılı doldurduk ben doktora gittim.miyom cıktı rahmin yanında ameliyat oldum.daha sonra tekrar hamilelik olmayınca eşim bir labaratuarda sperm testi yaptıdı.400.000 çıkış oldu.fakat hareket azlıgı vardı yüzde 5 falan doktor tüp bebek olur dedi.madiyatımız yoktu ve sigortamız tüp bebeyi henüz karşılamıyordu günümüz eksikti.bir yıl bekledik.hastaneye gittik.sperm tahlilindeçıkış sıfırdı.bu yılda mayıs 31 de m. tese oldu yine sonuç sıfır.patolojide iyi sayılır dediler.emre beyi aradık m.tese henüz yeni bekleyelim dedi. kaan hocayı aradık .klomen yarım tablet birde testojel verdi .daha başlamadık.eşimin testosteronu biraz düşük15-40 olması gerekirken8.8 sadece incir kürü uyguluyoruz ağustosta ilaçlara başlıycaz.bu kadar.görüşürüz.