Eşinde erken boşalma problemi olanlar

Erken boşalmanın sadece düzenli cinsel hayat ile geçeceğini sanmıyorum, ne kadardır ilişkiye giriyorsunuz?

2 dakika tedavi ile düzelse ve 5 katı olsa 10 dk eder Kaldı ki, küçüklük olayının tedavisi yok!

psikiatri servisine gidebilir, etkili geciktirici özelliği olan depresantlar var...

Bir süre Düzenli birliktelik (haftada 2 3) yaşamadan doğru söyleyip söylemediğini bilmeniz mümkün değil. 1 yıldır kimseyle birlikte olmadı diye erken boşalması belki ilk sefer için mümkün olabilir ama 2.Sefere mahçup olmamak için hazırlıklı gelirdi diye düşünüyorum. Takipte kalın. Yanınıza gelirken cinsel istek arttıran haplardan almadığından da emin olmaya çalışın bu konuda dolandırılma ihtimaliniz de çok yüksek eğer uzak ilişki yaşıyorsanız

Gecikme konusunda işe yarıyor o kondomlar, ama küçüklüğü konusunda bir şey diyemeyeceğim.
Aslında bu konuda çokta sorunu olmayan, atıyorum 10 dakika süren 20 dakikaya sürdürmek isteyen erkeklerde işe yarar geciktirici kondomlar. Bu kadar kısa süre de boşalan ve sorunu olan erkeklere asla ama asla faydası olmaz.

Gecikme konusunda işe yarıyor o kondomlar, ama küçüklüğü konusunda bir şey diyemeyeceğim.
Aslında bu konuda çokta sorunu olmayan, atıyorum 10 dakika süren 20 dakikaya sürdürmek isteyen erkeklerde işe yarar geciktirici kondomlar. Bu kadar kısa süre de bışalan ve sorunu olan erkeklere asla ama asla faydası olmaz.
Aldığı hazla alakası olmayabiliyor. Gerçekten sorunluysa hiç zevk alamadan boşalabiliyorlar. 5 yıllık evliyim ondan biliyorum 5 10 saniyede boşalan erkek neyin hazzını alabilir ki. Tamamiyle sorun olduğunu gösteriyor. 1 2 dakikada öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…