Eşinde erken boşalma problemi olanlar

gm22hbm

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2022
9
4
33
11 aydır birlikte olduğum erkek arkadaşımla 2 sefer birlikte olduk ama ikisinde de beni tatmin edemedi en fazla 2 dakika içerisinde boşalıyor bunu uzun zamandır biriyle birlikte olmamasına bağlıyor düzenli olduğunda sorunun ortadan kalkacağını söylüyor gerekirse tedavide olurum herşeyin çaresi var diyor ama ben tedirgin oldum peniside biraz küçük ama normalde çok iyi biri onu kaybetmek istemiyorum bu konuda kafamı karıştırıyo tecrübeli insanlar fikir verebilir mi lütfen

Doktora gitsin bu durumdan şikayetçi ise.

Sizi tatmin edemediği için üzülüp çare arayışına girmiyorsa sizin yapacağınız bi şey yok.

Bir ilişkide öncelikleriniz önemli. Sevgi > cinsellik diyorsanız, sabredin. Yok böyle olmaz derseniz, yapılacak şey belli.

Bi de konunuz +18 kısmına daha uygun.

Benim için ikiside önemli ama o halledilir herşeyin ilacı tedavisi var falan deyince kafam karıştı. Bu konularda da tecrübesizim acaba gerçekten düzenli olduğunda değişim olabilirmi yoksa sürekli ilaçmı kullanması gerek

Bunun kesin bir cevabı yok ki. Düzenli cinsellikte normale dönebilir de dönmeyebilirde. Tedavi işe yarayabilir de yaramayabilir de. Kişiye, duruma göre değişen şeyler bunlar. Yaşamadan bilemezsiniz.

Gecikme konusunda işe yarıyor o kondomlar, ama küçüklüğü konusunda bir şey diyemeyeceğim.

Zaman geçtikçe düzelebilir fakat 2 dakikada komik yani

Düzenli olunca normale dönebilir. Önce bunu bir deneyin düzelmiyorsa sonra tedavi olsun.

Kadın erkek farketmez herkesin cinsel problemleri olabilir. Çok normal. Önemli olan gösterilen çaba.

Erkek arkadaşınız gerekirse tedavi olacağını söylemiş, çözüm odaklı olması çok iyi değil mi?

Zamanla düzelir belki, düzelmese de tedavi olur.

Biz eşimle iki günde 1 iliskiye gireriz benim eşimde erken gelir bunun yapmamakla alakasi yok aldigi hazla alakasi var ama ikinciyi uzun tutar genelde birde penisin boyu önemli degil arastirmalara göre 3 cm vajinaya girince bile zevk veriyormuş öyle okumuştum bi yazida denedim ve gercekten ayni zevki veriyor girsede girmesede boyu değil işlevi önemli ön sevişmeyi uzun tutun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…