How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Esin telefonuna casus program

Arkadaşlar merhaba esin telefonuna kurulacak konuşma yazisma sosyal medya hesap yazışmaları gibi herşeyi gösteren bir program var mı bildiğiniz .Ve bu programi o görmeden nasıl kurabiliriz
Bunun suç teşkil ettiğini biliyorsunuz dimi?

Adam illaki anlar ya. Kendi telefonu sonuçta nasıl saklayacaksın? Öyle google play'de app store'da falanda bulunacağını da sanmıyorum bu tarz programların. Ve arkadaşında dediği gibi adam şikayetçi olursa sıkıntıya girersin. Özel hayatın gizliliğini ihlal ediyosun sonuçta.

En önemlisi neden böyle bir şeye gerek duyuyorsun. Bellki çok büyük bir güvensizliğin var kocana karşı.

Yapmak istediğiniz eylem suç, Ama neden böyle bir şey yapmayı istiyorsunuz? Aldatıldığınızdan mı şüpheleniyorsunuz, kanıt mı toplayacaksınız?

Madem güven yok neden evlisin
Ayrıca bu suç
O sizin tele yüklese ne düşünürsün
Adam hadi öğrendi demiyecekmi bana güvenin yok bu işlere niye kalkıyorsun boşanalım dese ne yapican
Yada şüphen varsa aleyine delil olarak bile kullanamazsın çünkü sen suçlu olursun senden tazminat bile ister

Arkadaşlar merhaba esin telefonuna kurulacak konuşma yazisma sosyal medya hesap yazışmaları gibi herşeyi gösteren bir program var mı bildiğiniz .Ve bu programi o görmeden nasıl kurabiliriz
Yakaladıgınız an,boşanmayacaksınız affedeceksiniz eğer hiç kalkışmayın bence

Sizi tanımıyorum ama yapılan eylem suç bunun farkında olmalısınız
Eşlere evet,ama arkadasın babası tek yasıyor şeker hastası, yaşıda var, evdeki ve bankda ki parasının sebepsiz harcamaları olmuş,cocukta bir konusmasına şahit oldu takip programı yükledi maalesef bir adam ondan küçük bir bayanla tanıstırmıs kadında sürekli para isteyip durmus bundan , böyle bir olay yaşandı.ama eşlere yapılmasını tabi ki kabul etmiyorum.

seni benimle uğraşma arkadasım , farklı amaçlarla yükledi iyi de yaptı hasta ve yaşlı adamı bir dengesizin elinden kurtardık:)
Arkadaşınızın babasında demans,alzheimer falan mı var? Öyleyse bi nebze anlarım hani adamın ne yaptığını takip etmek için yüklemiştir derim. Adam hasta falan değilse amaç ne?

Arkadaşınızın babasında demans,alzheimer falan mı var? Öyleyse bi nebze anlarım hani adamın ne yaptığını takip etmek için yüklemiştir derim. Adam hasta falan değilse amaç ne?
canım yazdım aşağıda farklı bir durum vardı keyfi yapılan bir sey değil.

canım yazdım aşağıda farklı bir durum vardı keyfi yapılan bir sey değil.
Şimdi okudum o mesajınızı ama adamın akli dengesi yerinde olup,banka hesapları vs. şeylere başkasının onayı olmadan ulaşıp,para çekebildikten sonra arkadaşınız istediği kadar dinlesin babasının konuşmalarını yine de bir şey yapamaz ki. O adam para yedirmek istedikten sonra her türlü yedirir.

yok canım akli dengesi yerinde ama kadın buna evlenelim falan diyor,buda eşinden yıllar önce ayrılmıs e oğluda evlitabi, biraz hoşlanmıs kadından ,kadının konusmalarını dinledik hiç evlenme hevesi yok,sürekli para isteyip duruyor,oğluyla paylaşıp evlemek istiyorum dese oğlı kabul ederdi ama oğlundan saklıyor her seyi.şu an babası ikna oldu sanırım görüşmüyor kadınlla ,kadın zaten oturdugu yeri bile yalan söylemiş ..

yok canım akli dengesi yerinde ama kadın buna evlenelim falan diyor,buda eşinden yıllar önce ayrılmıs e oğluda evlitabi, biraz hoşlanmıs kadından ,kadının konusmalarını dinledik hiç evlenme hevesi yok,sürekli para isteyip duruyor,oğluyla paylaşıp evlemek istiyorum dese oğlı kabul ederdi ama oğlundan saklıyor her seyi.şu an babası ikna oldu sanırım görüşmüyor kadınlla ,kadın zaten oturdugu yeri bile yalan söylemiş ..
Umarım ikna olmuştur da gizli gizli görüşmüyodur hala.

Back