Erkek İnfertilitesi Eşin de Sperm sayısı az ve morfoloji bozukluğu olduğu halde hamile kalabilen arkadaş varmı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tabiki de öyle.. Ben irenbeye gidecektim aslında son anda vazgeçtim inşallah hayırlısı olur hakkımızda
Aminn.benim kaan hoca irenbede yapmiyo islemleri tavmergende yapiyormus..kendi ozel klnigi var artik irenbede degil...bir de gercekten suana kadar memnunum sonucta bahceciye de gitsem bana uygulayacagi seyler belli...ne makaleler okuyorum ne arastirmalar yapiyorum Allah bilir sonuc olarak bahcecide de yapsam vitamin alacaktim oncesinde ve esimen semen alacaklardi akabinde ona gore vitamin vereceklerdi.. mikrocip ve pgt islemi sonrasi intrapilid serum uygulayacaklqrdi bana cunku ben talep edecektim bu islemleriaklimda kalamsin diye ...o yzuden suana kadar pisman olmadim bakali. Hakkimizda hayirlsi olsun ki kaan hocanin da hakkini yiyemem baya arastiriyor tek tek sorunlar uzerinde cozum odakli calisiyor

Ne yaptın canım tedaviye başladınız mı ben de bu ay sonu değerlerim normal çıkarsa Memoriale gideceğim

Memoriale gideceğim bu adetimle. Laboratuvarı çok iyi diye duydum canım ondan oraya karar verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…