• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimmm

Eşimle 7 yıllık evliyim dışarı çıktığımız zaman başka bayana bakarken görüyorum dik dik değil fakat ne zaman bayan görsek eşime bakınca kısa sürede olsa baktığını görüyorum.dün dışarı çıktık dapdar giyinmiş bir kız vardı eşime baktım kızı gördü kıza aşağı kadar baktı kızdım söyledim ben evliyimde niye bakayımda kalabalıktı başka yere baktım sen öyle anlamışında falan filan.artık o kadar psikolojim bozulduki kendime değerim kalmadı kendimden şüphe ediyorum paronayak mıyım diyr.çirkin birisi olsam tamam gayette bakımlıyım niye böyle oluyor.etrafımda görüyorum karısı bakımsız olan adamlar bile kafalarını kaldırıp bakmıyor.ayrılmayı bile düşünüyorum artık
Bana göre çirkin insan yoktur o ayrı mesele de.
Adamın karısı çirkinse başka kadınlara bakması mübah mı oluyor yani ?

Bence insanın fikri neyse zikri de odur! Bakmayanlar nasıl bakmıyor anlamıyorum demişsiniz de nerden biliyosunuz bakmadıklarını diğerlerinin.. Her insan yanından geçen insana ya da karşıdan gelen insana bi göz gezdirir bunun altında kötü niyet arıyosanız eğer ya eşiniz önceden vukuatlı ya da siz paronayaksınız

Oyle kadinlar varki kadin halimla gozum takiliyo e esimle birlikteyken fark ediyorum abartili seylere oda bakiyo ben kadin olarak ohaaa be filan deyip ilgimi cekip bakiyosam onunda bakmasi normal geyigini bile yapiyoruz

Bence insanın fikri neyse zikri de odur! Bakmayanlar nasıl bakmıyor anlamıyorum demişsiniz de nerden biliyosunuz bakmadıklarını diğerlerinin.. Her insan yanından geçen insana ya da karşıdan gelen insana bi göz gezdirir bunun altında kötü niyet arıyosanız eğer ya eşiniz önceden vukuatlı ya da siz paronayaksınız
aynen öyle,kadın erkek çok güzel giyinmişse farklı bi tarzı varsa bakarım.
gözünü dikip bakmaktan bahsetmiyorum karşından gelen insana bakarsın çok net
kafanız önünüzde mi yürüyorsunuz siz, güzele bakmak değil güzel bakmak sevaptır,güzel bakar güzel görürüm.
siz eşinizin değil kendi bakış açınızı değiştirin.
eşiniz karşısındakini tepeden tırnağa süzüp, kesiyorsa durum değişir, katli vaciptir ;)

valla dışarda gezerken durum bizde tam tersi. ben aşırı bakarım kadına da erkeğe de:D elimde değil. ne giymişler dikkatimi çeker farklı bir durum varsa. benim tam tersime eşim kafasını kaldırıp bakmayanlardan. onun ilgisini çekmiyor işte.

Söyleyin sen bakarsan bende erkeklerin şeylerine bakarım diyin bakalım nasıl oluyormuş:KK67: denenmiştir olumlu sonuç alınmıştır :stop:
Bende bunu derdim acikcasi.. Adam gitsin utanmadan benim yanimda milletin kizlarrina baksin, bende bunu demekten mi utanacam? Ne ala memleket..

Normal bakma olsa konu sahibi bu kadar uzulmez, resmen bastan ayaga bakiyor süzüyor diyor..

O hepsinde var kuzum ya..olmaması imkansız iç geçirerek bakmıyorsa sıkıntı yok ben de çok takıyordum valla kavga Ede Ede aştım galiba.. Aşamamış da olabilirim şimdi yapsa yine söylenirim :)) benim eşim beş vakit namaz kılar hiçbir ibadetini aksatmaz mesela ama Bakıyor farkında değilim diyor ne yapalım at gözlüğü de takamayız ki
Eşimle 7 yıllık evliyim dışarı çıktığımız zaman başka bayana bakarken görüyorum dik dik değil fakat ne zaman bayan görsek eşime bakınca kısa sürede olsa baktığını görüyorum.dün dışarı çıktık dapdar giyinmiş bir kız vardı eşime baktım kızı gördü kıza aşağı kadar baktı kızdım söyledim ben evliyimde niye bakayımda kalabalıktı başka yere baktım sen öyle anlamışında falan filan.artık o kadar psikolojim bozulduki kendime değerim kalmadı kendimden şüphe ediyorum paronayak mıyım diyr.çirkin birisi olsam tamam gayette bakımlıyım niye böyle oluyor.etrafımda görüyorum karısı bakımsız olan adamlar bile kafalarını kaldırıp bakmıyor.ayrılmayı bile düşünüyorum artık

valla benim hatun halimle bile, açık seçik giyinmiş kadınlara gözüm kayıyor; erkekler için cidden çok zor bakmamak. Ama bende bi erkeğin hele karısı varken bilhassa bakmamak için çabalaması gerektiğini düşünüyorum, saniyelik görse bile hemen kafasını çevirmeli yani. Kadın için ise zor bir durum cidden inşallah uyarıdan sonra bakmamaya gayret eder.

Bazilari bakmiyo diyosun ya nerden biliyosun..belki karisinin yaninda bakmiyodur..ben esimin bnmleyken hic bi bayana baktigink gormedim ama belki ben yokken yannda bakiyo bilemezsn.ama bakmak var bakmak var sonucta.bastan assagi suzuyosa o artik farkli bi boyut kazaniyo..

Back
X