Söyleyin sen bakarsan bende erkeklerin şeylerine bakarım diyin bakalım nasıl oluyormuşdenenmiştir olumlu sonuç alınmıştır
Ama yanımda görmek vede inkar etmesi beni kötü yapıyor .bakmayan nasıl bakmıyor anlamıyorum ya nasıl başarıyorlargöz bu kayar taciz edici boyutta değilse belki fazla şüpheci yaklaşıyorsunuzdur nitekim bizlerde KADIN olarak diğer kadınlara gayet bakabiliyoruz..
bakmayan yok işte bende onu diyorum bizler kadın olarak bakıyoruz bakmıyorum diyen bile iki kirpik arasından seyre gidiyordur boşverAma yanımda görmek vede inkar etmesi beni kötü yapıyor .bakmayan nasıl bakmıyor anlamıyorum ya nasıl başarıyorlar
Ablam eşine demiş bunu. Evliliklerinin ilk zamanlarında eşi artık bilinçli yada bilinçsiz bilemem bakıyormuş çarşıda filan. Ablamda gayet sakin böyle demiş. Hemde gözümü diker bakarım bu stresi sıkıntıyı bana yaşatmaya hakkın yok demiş. Ehh artık eşi o an hangi renkten renge girmiş bilememgözdür bakar bu kanımca. tabi abartmamak kaydıyla. böyle şeylerin apma etme bak gördüm yakalandın gibisinden değilde, daha sakin bir şekilde farkında olmadan yapıyorsun belkide ama ben rahatsız oluyorum üzülüyorum derseniz daha iyi sonuç alırsınız..
ben olsam bunu demeye utanırım
Kadınlarında nefsi var ki. Nefs konusu haklı çıkarmıyor bu bakışları. Ki erkeklerin tesettürü göz kapaklarıdır diye ayet var.erkeklerin nefsi keşke olmasa
aynen işte biz kadınlar kendimizi dizginleyebiliyoruz. fakat erkekler maalesef güzele bakmak sevap adı altında bakıyorlar haklı mı asla değiller ama işte alışıla gelmiş bir durumKadınlarında nefsi var ki. Nefs konusu haklı çıkarmıyor bu bakışları. Ki erkeklerin tesettürü göz kapaklarıdır diye ayet var.
İlk bakış lehine ikinci bakış aleyhine diye bir söz söylemiş alim insan. O söz alışılagelmişse Bu alimin sözü Hak'tan. Bilemem hangisine uymaya çalışır insan.aynen işte biz kadınlar kendimizi dizginleyebiliyoruz. fakat erkekler maalesef güzele bakmak sevap adı altında bakıyorlar haklı mı asla değiller ama işte alışıla gelmiş bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?