Eşimle yanağımdaki tüyler nedeniyle kavga ettik

mahmut abi

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2024
731
762
48
Sevgili hanımlar. Buğday tenli, siyah saçlı ve biraz da tüylü bir kadınım. Bacak, özel bölge, göbek ve yüzümde kıl olmamasına hep dikkat ederim, düzenli olarak ağda ile aldırırım. Hatta favori olarak tabir ettiğimiz aslında saç çizgisinin bir parçası olan ve kulak önüne düşen küçük parçalardan eşim rahatsız olduğu için onları da sürekli aldırırım. hatta kuaförde alan kız "keşke buraları hiç ellemeseydiniz, sertleşmiş" vs dedi. Sonra şakaklarımın üstünde saç çizgim biraz girinti yapıyor, saçlarımı topladığımda o görüntüyü sevmediğim için oralardaki saçları da aldırıyorum, daha düz bir saç çizgisi elde etmek için. Neyse eşim benim yanağımın üstünde yani elmacık kemiklerimin üstünde falan, yakın gözlüğünü taktığında tüy görmüş. Bunlar çok ince tüyler ve bence görünmüyor, aldırırsam sakal gibi çıkar diye aldırmıyorum. Eşim onları görmüş ve bana aldır dedi, anlatamadım "ama kadın dediğin tüysüz olur" dedi. Ben de "sen git o zaman kadın bul" dedim, telefonu kapattım, aradı açmadım O da bana "hoşçakal" diye mesaj yazmış. Sonra aşırı tepki verdiğimi düşündüm ama gerçekten yanaktaki tüyleri aldırınca sakal gibi çıkmaz mı sonra? aldıran var mı?

Dağ ayısına bak hele 🐻

Kıdın dıdıgın tıysız ılırmış.

Özbakım önemli iki taraf içinde ama sizi bu kadar zora sokmasına izin vermeyin.

Fazla tüysüz isteyenlerin pedofilik olduğunu iddia ediyorlar bilginiz olsun. ( Çocuklar tüysüzdür fazla takıntılı olanlar direkt çocuk istiyorum diyemeyecekleri için kadınlara baskı yapıyorlarmış )

Dağ ayısına bak hele 🐻

Fazla tüysüz isteyenlerin pedofilik olduğunu iddia ediyorlar bilginiz olsun. ( Çocuklar tüysüzdür fazla takıntılı olanlar direkt çocuk istiyorum diyemeyecekleri için kadınlara baskı yapıyorlarmış )
Böyle bir şey ben de okudum. Örneğin pübik bölgesindeki tüm tüyleri aldırmak bir bize özgü sanırım, Avrupalılar almıyor, alsalar dahi az bir parça bırakıyorlar yoksa çocuk vajinasına benzermiş ve bu benzetme de doğru bence.

Yakın gözlügüyle bakmak nedir :işsiz: sanki gözünün üstünde de kılın var diye kaşı bahane edip hoşçakal demek icin bahane arıyor gibi geldi.Yanak tüylerini aldırınca sertlesmeyecek yontemler var evet ama esiniz yine memnun olmayacak besbelli.
Memnun olmaz o ayrı ama yanak tüylerini sertleştirmeden aldırma yöntemi nedir? Yani sir ile aldırıyorum yüzümü ama sir de zamanla sertleştiriyor.

Dağ ayısına bak hele 🐻

bu korkunç bişey ya... insan insan olduğundan utanıyor

Ben erkeğin uygarlık düzeyini biraz bu konuya yaklaşımıyla ölçüyorum. Tabii ki kişisel hijyenimize dikkat edeceğiz, çift olarak birbirimizden bazı hijyen kurallarına ekstra özen göstermemizi de bekleyebiliriz. Ama "kadın dediğin tüysüz olur" nedir yahu? Nerede yazıyor bu? Kadın tüysüz olmaz, çocuk tüysüz olur. Düşünmek bile rahatsız edici, neyse.

Memnun olmaz o ayrı ama yanak tüylerini sertleştirmeden aldırma yöntemi nedir? Yani sir ile aldırıyorum yüzümü ama sir de zamanla sertleştiriyor.
Ay siz de bir garipsiniz. Eşinizin davranışı normal mi? Anormal bir şey var ortada ve gelmiş hala eşinizi memnun etmek için nasıl yanak tüyü aldırabilirim diye soruyorsunuz :KK70: siz ne yaparsanız yapın eşiniz sizde hep kusur arayacak. Allah akıl fikir versin adamı karşınıza alıp laf geçiremiyorsunuz daha.

Sevgili hanımlar. Buğday tenli, siyah saçlı ve biraz da tüylü bir kadınım. Bacak, özel bölge, göbek ve yüzümde kıl olmamasına hep dikkat ederim, düzenli olarak ağda ile aldırırım. Hatta favori olarak tabir ettiğimiz aslında saç çizgisinin bir parçası olan ve kulak önüne düşen küçük parçalardan eşim rahatsız olduğu için onları da sürekli aldırırım. hatta kuaförde alan kız "keşke buraları hiç ellemeseydiniz, sertleşmiş" vs dedi. Sonra şakaklarımın üstünde saç çizgim biraz girinti yapıyor, saçlarımı topladığımda o görüntüyü sevmediğim için oralardaki saçları da aldırıyorum, daha düz bir saç çizgisi elde etmek için. Neyse eşim benim yanağımın üstünde yani elmacık kemiklerimin üstünde falan, yakın gözlüğünü taktığında tüy görmüş. Bunlar çok ince tüyler ve bence görünmüyor, aldırırsam sakal gibi çıkar diye aldırmıyorum. Eşim onları görmüş ve bana aldır dedi, anlatamadım "ama kadın dediğin tüysüz olur" dedi. Ben de "sen git o zaman kadın bul" dedim, telefonu kapattım, aradı açmadım O da bana "hoşçakal" diye mesaj yazmış. Sonra aşırı tepki verdiğimi düşündüm ama gerçekten yanaktaki tüyleri aldırınca sakal gibi çıkmaz mı sonra? aldıran var mı?

Kıldan tüyden bahanelerle,
adam hosacakal demeye yer arıyor olabilir mi?

Ben erkeğin uygarlık düzeyini biraz bu konuya yaklaşımıyla ölçüyorum. Tabii ki kişisel hijyenimize dikkat edeceğiz, çift olarak birbirimizden bazı hijyen kurallarına ekstra özen göstermemizi de bekleyebiliriz. Ama "kadın dediğin tüysüz olur" nedir yahu? Nerede yazıyor bu? Kadın tüysüz olmaz, çocuk tüysüz olur. Düşünmek bile rahatsız edici, neyse.
İşte kadınlarımız almasa böyle bir algı oluşmayacak erkeklerde de.

ay ne sacma sapan bir kocan varmis ya.
kadin dedigin kilsiz olur. deseydin ya "erkek dedigin de kasli olur evlendigimizden beri sixpacki geç pazu bile goremedim"
bir de hoscakal demis. gitsin de karisini bosasin elmacik kemiginde kil var diye.
sacma adam😡😡😡
benim rus bir ex vardi guneslenirken göğüs aramda gunesten parlayan tuyleri görüp "turk kızlarının burasinda hep sac mi var" diye sormustu. allahin sökesinin sakali bile çıkmıyor 😅 neyine alinacagim "yok ben maymun soyundan geldim" dedim geçtim.

Eleştirirkende önce kendilerine baksınlar bir zahmet,sanki her daim pürü pak geziyor hanzo.

İşte kadınlarımız almasa böyle bir algı oluşmayacak erkeklerde de.
Yani elbette toplumun standartlarından azade değiliz hiçbirimiz. Ama yanaktaki kıla yakın gözlüğüyle bakmak için delirmiş olmak gerekir. Kendilerini de ne zannediyorlar bilmem. Size eksik, bakımsız, çirkin hissettirmesine sakın izin vermeyin. Kadın ve erkek bedeni birbirinden o kadar da farklı değil, bizim de gözeneklerimizden kıl çıkıyor. Testosteron düzeyimiz daha az olduğu için daha az. Ama yok diye bir şey yok. Kocanıza bunu mala anlatır gibi anlatabilirsiniz. Siz bedeninizi beğenip sahiplenmezseniz her türlü yorumu kendine hak görecektir.

X