Ben çocukken çok şiddet gördüm babam çok fazla şiddet uygulardı Bana beni hiç sevmezdi kardeşlerimi çok severdi şiddet uyguladığı yetmezmiş gibi taciz de ederdi beni sürekli evden kaçardım teyzemlere giderdim hiç kimseye söyleyemedim Bana inanmazlar diye korktum anlatamadım çocukluğumu bile yaşayamadım babamdan çok Nefret ettim onun yüzünden de çok erken yaşta evlenmek zorunda kaldım eşimle 16 yaşında tanıştım 17 yaşı da evlendik aramızda 10 yaş var eşimle de sorunlarım var kızıma hamileyken baba olacağı için hiç heycanlı değildi doktor kontorülüne bile benimle hiç gelmedi annesini ya da teyzesini gönderdi yanıma onlarla gittim sürekli doktora sonra kızım doğdu aradan 1 ay getting eşim kızımın ağlamasından rahatsız oldu uyuyamıyorum dedi yatakları ayırdı 3 yıldır ayrı yattık bizim halimizi gören akrabalar bu böyle olmaz neden ayrı yatıyosunuz diye soruyorlar dı eşimde sürekli ağlıyor uyuyamıyorum derdi bu süre zarfında Ben de eşimden soğumuştum eskisi kadar ona ilgili değilim sevmiyorum artık bu sene aynı yatakta yatıyoruz ama Ben arkamı dönüp uyuyorum sürekli kızımla 3 yıldır uyumaya alışmışım onunla artık aynı evde bile kalmak istemiyorum sevemiyorum deniyorum ama olmuyor aynı evde iki yabancı olmaktan sıkıldım birbirimizle hiç sohbet etmişliğimiz bile yok eşim bugune kadar hiç şiddetini görmedim içkisi Sigarasıda yoktur ama Bana hiç para vermez para istediğim zaman da ne alacaksındiye hesap soruyor Ben de para falan istemiyorum artık omdan ayrılmayı düşünüyorum ama gidicek bir yerim bile yok teyzemlere gittim geçen yıl biraz kafamı dinleyeyim diye ama teyzemde sağolsun 1 gün zir durdurdu beni hemen eşimi aramış gel al götür bunları diye kafamın içinde bir sürü soru işaretleri var eşime söyleyemiyorum ayrılmak istediğimi one söylersem sanki onu kıracakmışım gibi geliyor sonra ellallem ne Der diye düşünüyorum gidicek tek bi Yer var köyde babamın Evi var oraya gitmek istiyorum ama korkuyorum bi yandan da kaynanam beni tehdit etmişti bi ara oğlumdan ayrılırsam kızını elinden alırım Sana da bir daha göstermem diyor ondan korkuyorum kızım daha 4 yaşında bi işim bile yok memlekete gidince bi iş falan bulup çalışmayı düşünüyorum başka şeylerde var onlarıda yazmak istiyorum all tarafa
Tacizden bahsetmiştim babam beni çocukken taciz etti diye bu sene annemle eşime söyledim bu konuyu eşim Bana inanmadı annem inandı sağolsun da annemde bütün akrabalara anlattı babamın Bana yaptığı kötülükleri sonra babam akrabların önünde kurana kerime El basıp yemin etmiş tabi akrabalar da babama inandı Bana kimse inanmadı onun gibi iyi kalpli içinde kötülük bile olmayan birisi böyle şeyler yapmaz dediler çocukken niye söylemdin böyle şeyler vardı da dediler babam da herkese kızım bana iftira atıyor demiş polis merkezine bile gidip hakkımda şikayette bulundu one iftira attmakla ve canına kastetmekten şikayette bulnunmuş karakola ifade verdim sonra babam bir de Bana uzaklaştırma almış ona 5 metre yaklaşmıcakmışım Ben onun yüzünü bile görmek istemiyorum ki nefret editors ondan hayatım onun yüzünden mahvoldu onun yüzünden yanlış kararlar verip evlendim v.s v.s annemde eşim de babamla barışmamı istiyor Ben istemiyorum annem sürekli baskı yapıyor benim hatrım için barış diyor kafam o kdr dolu ki bu aralar evden dışarı çıkamaz oldum ne kuaföre ne pazara ne de markette canım gitmek istiyor evin içinde duvarlar üstüme üstüme geliyor yoruldumm eşimden ailemden eşim bazen git babanın evine kafanı dinle diyor Ben baba evine gitmek istemiyorum onunla küs olduģum halde babanın evine git diyo sürekli kafayı yedim iyice
Tacizden bahsetmiştim babam beni çocukken taciz etti diye bu sene annemle eşime söyledim bu konuyu eşim Bana inanmadı annem inandı sağolsun da annemde bütün akrabalara anlattı babamın Bana yaptığı kötülükleri sonra babam akrabların önünde kurana kerime El basıp yemin etmiş tabi akrabalar da babama inandı Bana kimse inanmadı onun gibi iyi kalpli içinde kötülük bile olmayan birisi böyle şeyler yapmaz dediler çocukken niye söylemdin böyle şeyler vardı da dediler babam da herkese kızım bana iftira atıyor demiş polis merkezine bile gidip hakkımda şikayette bulundu one iftira attmakla ve canına kastetmekten şikayette bulnunmuş karakola ifade verdim sonra babam bir de Bana uzaklaştırma almış ona 5 metre yaklaşmıcakmışım Ben onun yüzünü bile görmek istemiyorum ki nefret editors ondan hayatım onun yüzünden mahvoldu onun yüzünden yanlış kararlar verip evlendim v.s v.s annemde eşim de babamla barışmamı istiyor Ben istemiyorum annem sürekli baskı yapıyor benim hatrım için barış diyor kafam o kdr dolu ki bu aralar evden dışarı çıkamaz oldum ne kuaföre ne pazara ne de markette canım gitmek istiyor evin içinde duvarlar üstüme üstüme geliyor yoruldumm eşimden ailemden eşim bazen git babanın evine kafanı dinle diyor Ben baba evine gitmek istemiyorum onunla küs olduģum halde babanın evine git diyo sürekli kafayı yedim iyice