Eşimle uyumumuz yok sevgi saygi da bitiyor gibi

Izm
İzmir'den gelip Denizli Mahallesi'ne yerleşmeyi mi kendine layık gördün .39 yıl yaşadım o şehirde 40.yilda paçami canımı zor kurtarabildim.ardina bakmadan topukla kaç

Zaten izmire taşınmayı cok düşündüm bütün ailem orda bilmiyorum cok sıkıldım

Zaten mutluymuş gibi görünüyorum artık yapacak birseyim kalmadı cok çaresizim
Bence düzelmez. Karakteri oturmuş kocaman insanları baştan yaratmaya çalışmayın. Madem ayrılamıyorsunuz artık duruma katlanıp mutlu gibi yaşamaya çalışın. Çocuğa belli etmeyin ne diyelim

18 yaşında evleniyorsunuz.

Bu adamı baba yapmak için senelerce tedavi görüyorsunuz.

Sonra çocuk var boşanamam oluyor.

Zincirlerinizi kendiniz örüyorsunuz.
Aynen oyle oldu belki düzelir diye
Kimin evliliği çocuk olunca düzelmiş? Bıktım bu bahaneden. Boşanmaya cesareti olmayan bahane arıyor. En iyi bahane hamile kalmak.
Gercekten dogru ama dediğim gibi bizimde şiddet vs olmadığı sürece makesef normal kabul edilmiyor çözülecek sorun olarak görülüyor bunlar

Zaten oyle olmaya başladım artık aynı onun gibi olmaya bana değiştin diyor ama bende beni sen değiştirdin diyorum bak bu halimden rahatsizsan ben hep bu durumdayım diye bil yani diyorum ona

Aynen oyle oldu belki düzelir diye

Gercekten dogru ama dediğim gibi bizimde şiddet vs olmadığı sürece makesef normal kabul edilmiyor çözülecek sorun olarak görülüyor bunlar
Doğurmak yerine okumak için çabalasaydınız keşke. Şimdi kimseye eyvallahınız olmazdı. Yaşadığınız mahalleden cehennemmiş gibi bahsetmiş bir üye. Neyine değerdi? Yazık etmişsiniz.

Hic birseye değmedi gerçekten okumadığım için de pişmanım
Oku o zaman ben 28 yaşındayım evliyim 3 yaşında bir oğlum var bir üniversite bitirdim bölümümle ilgili iş bulmak sıkıntılı olunca şu an yeniden okuyorum ve oğlum inanılmaz hareketli , siz boşanmak istiyorsunuz aile zengin izmir harika bir şehir ve çevreniz orda sevildiğiniz yer orası ama korkup gidemiyorsun eşimden ve ailenden.. aileniz neden mutsuz olmanıza göz yumuyor izmirin insanları anlayışlıdır aslında..

Okumayı düşündüm ama ortamim ona hiç müsait değil biz izmirde yaşadık büyüdük ama aslen diyarbakirligim ama izmire aşık biriyim orayı cok seviyorum orda doğup büyüdüm ama malesef aile o doğu ahlaki hala duruyir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…