- 24 Aralık 2022
- 45
- 4
- 1
- 26
- Konu Sahibi zelihaaa01
-
Bir oğlum var ve gidersem hayatım cok değişir ayrılık bizde cok normal görülmüyor dayak vs olmadığı süreceAilenin durumu da iyiymiş ne çekiyorsun ki bu ayiyi??? Gerim gerim geriniyordur işte "maymundan bozma suratıma bakmadan İzmir'den zengin güzel kızı ayağıma,küfür de etsem gitmiyor" diye
Aynen cok dogru bugun bile tartıştığımız için yazmakta çareyi buldumİnsanın kendine ettiği kötülüğü başka kimse edemezmiş . Bir an önce sıyrılın bu saçmalıktan
Başından beri böyle miydi?Eşimle 6 yıldır evliyiz ve hiçbir konuda onunla ortak noktada buluşamiyiruz ne konuşma da ne de zevk ve uyumda cok zıttiz cok gamsız mesela tartışsak ben saatlerce de ağlasam umursamaz ve seni seviyorum yada güzel kelimeler kullandığı yok cok odun maço sevdiğini değer verdiğini asla belli etmez sorduğum da da ben seni kalbimde seviyorum diyor ama ben görmek istiyorum ilgiye sevgiye ihtiyacım var benimde cok üzülüyorum cok izmirden onun icin adanaya taşındım berbat bir mahalleye. Ailem cok zengindi onun ise durumu yoktu gerçi hala yok ama yine de herseyine katlandım hala katlanıyorum cok mutsuzum küfür azar var değer vermediği gibi de degersizleştiriyir ne yapmam lazım gençliğime üzülüyorum
Boşanman lazım, ne yapayım dşye sorman hata, değer görmediğin yerde ne işin varEşimle 6 yıldır evliyiz ve hiçbir konuda onunla ortak noktada buluşamiyiruz ne konuşma da ne de zevk ve uyumda cok zıttiz cok gamsız mesela tartışsak ben saatlerce de ağlasam umursamaz ve seni seviyorum yada güzel kelimeler kullandığı yok cok odun maço sevdiğini değer verdiğini asla belli etmez sorduğum da da ben seni kalbimde seviyorum diyor ama ben görmek istiyorum ilgiye sevgiye ihtiyacım var benimde cok üzülüyorum cok izmirden onun icin adanaya taşındım berbat bir mahalleye. Ailem cok zengindi onun ise durumu yoktu gerçi hala yok ama yine de herseyine katlandım hala katlanıyorum cok mutsuzum küfür azar var değer vermediği gibi de degersizleştiriyir ne yapmam lazım gençliğime üzülüyorum
Ilk bir sene iyiydi ama onun borçları düşüncesinde benimde aileme olan özlemimden hiç birsey o zman da anlamadıkBaşından beri böyle miydi?
Bunu cok düşündüm ama yapamam değiştirmek istiyorum terapi falan olmaz miBoşanman lazım, ne yapayım dşye sorman hata, değer görmediğin yerde ne işin var
Kabul ederse olur neden olmasın, denenebilir, yeter ki kabul etsinBunu cok düşündüm ama yapamam değiştirmek istiyorum terapi falan olmaz mi
Evet çünkü ortada bir çocuk var ve daha 1 buçuk yaşındaKabul ederse olur neden olmasın, denenebilir, yeter ki kabul etsin
6 yıldır evlisin çocuk da 1.5 yaşında . Bile isteye bu adama çocuk da yapmışsın. Boşanmaya da niyetin yok. Ne istiyorsun ki? Adam terapiye gidecek 180 derece değişecek bu mudur yani aklınızdaki?Ilk bir sene iyiydi ama onun borçları düşüncesinde benimde aileme olan özlemimden hiç birsey o zman da anlamadık
İnsanlar değişemez mi sizce6 yıldır evlisin çocuk da 1.5 yaşında . Bile isteye bu adama çocuk da yapmışsın. Boşanmaya da niyetin yok. Ne istiyorsun ki? Adam terapiye gidecek 180 derece değişecek bu mudur yani aklınızdaki?
DenizliHangi muhittesiniz Adana'da
Değişmez,böylesi değişmez.Bu kadar zıt olduğunuz bir adamdan,çocuk bari yapmasaydınız keşke.İnsanlar değişemez mi sizce
Çocuk dq 4 yıl sonra hamile kaldim zaten oda olmuyorduDeğişmez,böylesi değişmez.Bu kadar zıt olduğunuz bir adamdan,çocuk bari yapmasaydınız keşke.
Denizli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?