• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle problemler yasıyorum

bercestebrn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2020
5
1
1
28
öncelikle herkeze selam, kimseye anlatmak ıstemediğim için burda anlatmak ıstıyorum ve sizden yardım bekliyorum 23 yasındayım ve 1 yıllık evliyim eşim ile 5 yıllık bir geçmişimiz var fakat eşimi artık kontrol edemiyorum benımde muhakkak hatalarım var fakat sürekli sözler verıyor ve asla sözünde durmuyor değişecegine dair yeminler ediyor ama 2 gün sonra hiç yemin etmemiş gıbı davranıyor 6 ay önce babamı kaybettım cok zor bir şüreç atlatmaya çalışıyorum daha babam vefat edeli 1 ay bile olmadan benimle sıddete varacak sekilde tartıstı bende annemın evine gittim bir şekilde affetırdı kendini sözler verdı evıme döndüm bu zor sürecte yanımda asla olmuyor sürekli bagırıyor asla soyledıklerının arkasında durmuyor artık gercekten yoruldum iyiyken çok iyiyiz ama tartısıgımızda canavara dönüşüyor annem ve kardesım cevremdeki herkez eşimi cok seviyor bu yuzden aılemedi üzmek istemiyorum ne yapmam gerekiyor size ?

Allah sana yardım etsin ama ya bir ömür cekeceksin yada kendini kurtarıp bosanıcaksın çünkü sürekli böyleymiş .. evet boşan demek kolay ama sözünü bile tutamayan biri ki şiddette uygulamış ..
bence biran önce kurtar kendini

öncelikle herkeze selam, kimseye anlatmak ıstemediğim için burda anlatmak ıstıyorum ve sizden yardım bekliyorum 23 yasındayım ve 1 yıllık evliyim eşim ile 5 yıllık bir geçmişimiz var fakat eşimi artık kontrol edemiyorum benımde muhakkak hatalarım var fakat sürekli sözler verıyor ve asla sözünde durmuyor değişecegine dair yeminler ediyor ama 2 gün sonra hiç yemin ememiş gıbı davranıyor 6 ay önce babamı kaybettım cok zor bir şüreç atlatmaya çalışıyorum daha babam vefat edeli 1 ay bile olmadan benimle sıddete varacak sekilde tartıstı bende annemın evine gittim bir şekilde affetırdı kendini sözler verdı evıme döndüm bu zor sürecte yanımda asla olmuyor sürekli bagırıyor asla soyledıklerının arkasında durmuyor artık gercekten yoruldum ne yapmam gerektıgını bilmiyorum
Kimse degismez. Yemin de etse sozde verse degismez. Hele birakip gitmissiniz ayni odunluga devamsa hiiiccc beklemeyin. Gidin annenizin yanina bas basa yasayin. Deger vermeyene kilini kipirdatma

Allah sana yardım etsin ama ya bir ömür cekeceksin yada kendini kurtarıp bosanıcaksın çünkü sürekli böyleymiş .. evet boşan demek kolay ama sözünü bile tutamayan biri ki şiddette uygulamış ..
bence biran önce kurtar kendini
evet ama annemi üzmek istemiyorum zaten cok sorunlu ve cok zor bir süreç atlattık o yüzden bilemiyorum ne yapmam gerektiğini

evet ama annemi üzmek istemiyorum zaten cok sorunlu ve cok zor bir süreç atlattık o yüzden bilemiyorum ne yapmam gerektiğini
Annen bu halini bilse üzülmez mi yine .. bi kaç ay üzülür geçer ama sen böyle nereye kadar devam edeceksin bide çocuğun olduğunda napıcan? Ona da siddet uygulanır kesin

bu bi bahane.annen bir üzülür iki üzülür sen o adamdan kurtulup rahatlayınca üzüntüsü geçer.zaten erken evlenmişsin yaşın da hala küçük.niye sorunlunun tekini ölene kadar çekicesin? hayatının hiç mi değeri yok.

bu bi bahane.annen bir üzülür iki üzülür sen o adamdan kurtulup rahatlayınca üzüntüsü geçer.zaten erken evlenmişsin yaşın da hala küçük.niye sorunlunun tekini ölene kadar çekicesin? hayatının hiç mi değeri yok.
[/QUOTE cok haklısınız kendime değer vermediğim için bunlar oluyor zaten

öncelikle herkeze selam, kimseye anlatmak ıstemediğim için burda anlatmak ıstıyorum ve sizden yardım bekliyorum 23 yasındayım ve 1 yıllık evliyim eşim ile 5 yıllık bir geçmişimiz var fakat eşimi artık kontrol edemiyorum benımde muhakkak hatalarım var fakat sürekli sözler verıyor ve asla sözünde durmuyor değişecegine dair yeminler ediyor ama 2 gün sonra hiç yemin etmemiş gıbı davranıyor 6 ay önce babamı kaybettım cok zor bir şüreç atlatmaya çalışıyorum daha babam vefat edeli 1 ay bile olmadan benimle sıddete varacak sekilde tartıstı bende annemın evine gittim bir şekilde affetırdı kendini sözler verdı evıme döndüm bu zor sürecte yanımda asla olmuyor sürekli bagırıyor asla soyledıklerının arkasında durmuyor artık gercekten yoruldum iyiyken çok iyiyiz ama tartısıgımızda canavara dönüşüyor annem ve kardesım cevremdeki herkez eşimi cok seviyor bu yuzden aılemedi üzmek istemiyorum ne yapmam gerekiyor size ?
Basın saolsun..
Ben şunu gördüm ki kuuck yasta yapılan beraberliklerin büyük bir kısmında üç beş on sene sonra aşk ,sevgi yerine daha çok alışkanlıklar yerini aliyor. O yaşlarda verilen kararlar on sene sonra pismanlik olraak karşına çıkıyor .. ben sağlıklı bulmuyorum.. sen aşık olarak evlendiysen sana değil sözüm...
Boşanmayı duusnmuyorsab hiç bir şekilde büyümesini bekleyeceksin 33-35 yaslarina gelince bambaşka biri olur emin ol

Canım o kadar yuvarlak o kadar belirsiz bir şeylerden bahsetmişsin ki ne olayın belli ne başka bir şey.

Evliliğin ilk yıllarında tartışmalar olabilir.

Tutmadığı söz ne yazar mısın?

İnsanları değiştirmeye çalışmak bir hatadır. Hangi konuda değişeceğim dedi. Evlemeden öncede bu değişeceği şey var mıydı?

Babanın vefatı için Allah Rahmet eylesin. Çok zor bir durum. Başın sağolsun. Ama bunu yaşamış olman seni bir tartışmada haklı kılmaz ki. Siz ne için tartıştınız? Şiddeti kesinlikle tasvip etmiyorum. Neden affettiniz?

Back