Bence eşinle direk konuş dekiİyi akşamlar hanımlar canımı sıkan bir kaç konu var sizinle paylaşıp fikir almak istedim.
3 4 senelik evliyim 4 aylık çocuğum var
Eşim iyidir hoştur çocuk konusunda çok yardımcıdır yemek olmazsa sorun etmez yapmasam neden yapmadın demez ayarlar kendine bir şeyler hakkını yemiyim bana yardımcı olur elinden geldiği kadarıyla.
Ama bazı konular var beni o kadarrr sıkıyor rahatsız ediyor ki bu iyi huylarını bile silip geçiyor
eve abur cubur alır yemesem niye yemedin der söylenir bu sefer yesem iştahım açıksa çokta yerimbu sefer de bu eve biz çok abur cubur alıyoruz der ama maddi açıdan söyler yani anlarım bu arada maddi durumuz gayet iyi çok şükür 100 lira için bile dünyanın parası diyor (100 tl ) …
Tehlikeli bir hamilelik geçirdim ve daha hala eşimle başbaşa bir yere çıkamadık ve ya çocuğumuzla bir park bahçe bir yere gidemedik söylediğim halde defalarca çıkıcaksda bütün aileyi topluyor öyle çıkalım diyor sen kendin çocukla çık derseniz daha cesaret edemedim çocukla tek çıkmaya.
Sürekli sürekli her şeyimi eleştiriri başına da bi kusura bakma ama ekler, ve kusura bakmamı bekler her şeyi çok aşırı sorgular, bazen beni kendi çapında eziklemeye çalışır eğer benim ailem ile bi tık fazla vakit geçirdiyse hemen annesine yaranmaya çalışıyor hani gönlü kırılmasın diye ama gönlü niye kırılsın ki zaten anlam veremediğim olayalar.
Yemek yapacaksam mesela tavuk aldı biber aldı arar beni sanki ben bilmiyorum gibi şundan şu kadar ondan o kadar koyucaksın falan diyor
Yani bişey istesem içimde de bırakmıyor ama bi yandan kendi istemediği bişey kesinlikle almıyor değişik en kısa örneği geçen markete gittik bi markanın sucuğunu almak istedim yedim biliyorum tadını, en çok o hoşuma gidiyor yok diyor o güzel değil diğerinden alalım. Yok diyorum ben bunu beğendim illa kendi dediğini yaptırıyor yani fiyattan falan değil çok bir farkta yoktu amaç sadece kendi dediği olsun onun dediği aldırdığı herşey çok çok güzel olsun artık bu konulardan aşırı sıkıldım bıktırdı beni yani.
Eşiniz narsist diye yorumladımİyi akşamlar hanımlar canımı sıkan bir kaç konu var sizinle paylaşıp fikir almak istedim.
Eşim iyidir hoştur çocuk konusunda çok yardımcıdır yemek olmazsa sorun etmez yapmasam neden yapmadın demez ayarlar kendine bir şeyler hakkını yemiyim bana yardımcı olur elinden geldiği kadarıyla.
Ama bazı konular var beni o kadarrr sıkıyor rahatsız ediyor ki bu iyi huylarını bile silip geçiyor
eve abur cubur alır yemesem niye yemedin der söylenir bu sefer yesem iştahım açıksa çokta yerimbu sefer de bu eve biz çok abur cubur alıyoruz der ama maddi açıdan söyler yani anlarım bu arada maddi durumuz gayet iyi çok şükür 100 lira için bile dünyanın parası diyor (100 tl ) …
Tehlikeli bir hamilelik geçirdim ve daha hala eşimle başbaşa bir yere çıkamadık ve ya çocuğumuzla bir park bahçe bir yere gidemedik söylediğim halde defalarca çıkıcaksda bütün aileyi topluyor öyle çıkalım diyor sen kendin çocukla çık derseniz daha cesaret edemedim çocukla tek çıkmaya.
Sürekli sürekli her şeyimi eleştiriri başına da bi kusura bakma ama ekler, ve kusura bakmamı bekler her şeyi çok aşırı sorgular, bazen beni kendi çapında eziklemeye çalışır eğer benim ailem ile bi tık fazla vakit geçirdiyse hemen annesine yaranmaya çalışıyor hani gönlü kırılmasın diye ama gönlü niye kırılsın ki zaten anlam veremediğim olayalar.
Yemek yapacaksam mesela tavuk aldı biber aldı arar beni sanki ben bilmiyorum gibi şundan şu kadar ondan o kadar koyucaksın falan diyor
Yani bişey istesem içimde de bırakmıyor ama bi yandan kendi istemediği bişey kesinlikle almıyor değişik en kısa örneği geçen markete gittik bi markanın sucuğunu almak istedim yedim biliyorum tadını, en çok o hoşuma gidiyor yok diyor o güzel değil diğerinden alalım. Yok diyorum ben bunu beğendim illa kendi dediğini yaptırıyor yani fiyattan falan değil çok bir farkta yoktu amaç sadece kendi dediği olsun onun dediği aldırdığı herşey çok çok güzel olsun artık bu konulardan aşırı sıkıldım bıktırdı beni yani.
Takıldığım nokta şundan şu kadar, bundan bu kadar koyacaksın demesi. Bir an eşimle kendimi hayal ettim de. Bana öyle diyecek "Canım gel engin bilgilerin ve leziz ellerinle şu yemeği hele bir yap da yiyelim. Ben de senden öğrenmiş olurum. Böyle telefonlarda anlayamıyorum." derim. Bir de 4 aylık bebekle bir yere uzun süre başbaşa çıkabilmeniz biraz zor. Birine bıraksanız bile durmazsa sizi arayıp çağıracaklar yine. Havalar da soğuk. Ben eve annem veya ablam falan geldiğinde bırakıyordum 1 saat falan, o şekilde pek sorun olmuyordu. Biraz daha ilerleyen günlerde daha rahat çıkabilirsiniz. Havalar soğuk olduğundan şimdi hepbirlikte de pek çıkamazsınız gibi. Arabanız varsa çıkılır yine. Bir şeyler alma konusunda ise bunu ev alışverişi yaparken fark etmemiş miydiniz? Huyu suyu böyle belki de, inatçı. Yani halbuki size göre ne var sucuk işte ama ille benim istediğim diyormuş. Madem 1 kere sizin istediğinizi alsın, diğerinde kendi istediğini. Aslında çok sorun edilecek şeyler değil, çözümleri basit ama tabii eşiniz muhtemelen sorun olarak görmediğinden umursamıyordur. Güzelce konuşmayı deneyin. Rahatsız olduğunuz şeyleri anlatın. Nasıl davransa hoşunuza gider söyleyin. Bakalım ne diyecek.İyi akşamlar hanımlar canımı sıkan bir kaç konu var sizinle paylaşıp fikir almak istedim.
Ben olsam onun dediğini ayrı kendi bildiğimi ayrı yapar tabağa her ikisinden de koyarım. Bitirince de fark var mıydı yediklerinde diye sorardım.Yemek yapacaksam mesela tavuk aldı biber aldı arar beni sanki ben bilmiyorum gibi şundan şu kadar ondan o kadar koyucaksın falan diyor
Niye ikisinden de almıyorsunuz, herkes kendi beğendiği sucuğu yesin?bi markanın sucuğunu almak istedim yedim biliyorum tadını, en çok o hoşuma gidiyor yok diyor o güzel değil diğerinden alalım. Yok diyorum ben bunu beğendim illa kendi dediğini yaptırıyor yani fiyattan falan değil çok bir farkta yoktu
Eee, nedir planınız düşünceniz? Bıktırdı ve o kadar mı? Şikayet edip sonra da susup oturacaksanız size faydası olmaz. Benim gördüğüm eşinizin maddi durumu çok iyi, sizin pek söz hakkınız yok o parayı harcarken. Sadece maddi değil manevi olarak da eşinize bağımlısınız ve bundan da pek rahatsız değilsiniz.artık bu konulardan aşırı sıkıldım bıktırdı beni yani.
Bence bu adam sizi hiç sevmiyor.bence ayrılın.yediğine içtiğine karışmak nedir ya.tam bir skandal.bir de bizim kadınlar çocuk yapmaya ne meraklı.evlilik yine tamam seks var, yalnız kalmak istememek var da baktın adam çok da matah biri değil yapma yani.bir de neden çocuktan önce değil de küçücük çocuklar varken konu açılıyor o da ayrı muamma.tam yorum yapacağız haydaa diyorsun çocuk var.ne diyelim şimdi koca adama.İyi akşamlar hanımlar canımı sıkan bir kaç konu var sizinle paylaşıp fikir almak istedim.
Yani bişey istesem içimde de bırakmıyor ama biyandan kendi istemediği bişey kesinlikle almıyor değişik en kısa örneği geçen markete gittik bi markanın sucuğunu almak istedim yedim biliyorum tadını, en çok o hoşuma gidiyor yok diyor o güzel değil diğerinden alalım. Yok diyorum ben bunu beğendim illa kendi dediğini yaptırıyor yani fiyattan falan değil çok bir farkta yoktu amaç sadece kendi dediği olsun onun dediği aldırdığı herşey çok çok güzel olsun artık bu konulardan aşırı sıkıldım bıktırdı beni yani.