eşimle konuşmuyoruz

nomadd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
995
234
133
İstanbul
günaydın,
daha önceden buna benzer bir konum olmuştu. düzelme yok aynen devam ediyor. ev alırken tapu masrafı için eşim k.kartlarından nakit çekmişti aylar önce. 8 aydır evliyiz bu arada. çalışıyorum bende eşime maaşımın tümünü vermesemde evdeki masrafları karşıladıktan sonra kalan parayı kartlarına yatırmasına veriyordum. eşim geçen ay k.kartlarına borcu olduğunu söyledi. dedim veriyorum ben sana yatır diye neden yatırmadın. ev kredisi vs olduğu için yetiştiremedim dedi. ama kafamda soru işaretleri çoktan bu borcun bitmesi gerekirdi. ok dedim tamam kapatalım ver kartlarını bana. kartlarını vermedi köşe bucak sakladı. ben bankaya gittim tc nosu ile yatırdım bir miktar. iki gün sonra eşime söyledim yatırdığımı ve bankayı aramasını ne kadar borcu kaldığı sormasını istedim. ama yapmadı hep kaçamak cevaplar verdi. düğünden önce bi arkadaşımdan borç almıştım dedi onu verdim karta borcum kaldı inanmadım ben yalan dedim sonra anlatıcam dedi askerlik tecilim geçen ay bitmiş ancak özel üniv.de yüksek lisans yaparsam tecilim erteleniyor dedi ben buna da inanmadım. çünkü eşim hep yalan söylüyor. bense bu huyunu evlendikten sonra çözdüm. dün abisini aradım anlattım durumu bana anlatamıyosa sana anlatsın dedim gerçekten ne yaptığını. abisi geldi üniv. kayıt belgelerini çıkardı gösterdi doğruymuş. çok sinirliyim ve kırgınım. eşimin bu bir değil iki değil kaçıncı yalanı. yollarımı ayırmak istiyorum ama cesaretim yok. böyle de katlanmak istemiyorum. abisi de çok kızdı eşime benim tarafımda oldu. çok üzgün ve kırgınım eşime içimdeki bazı şeyleri öldürdü.

yalanı çıktığı günden beri konuşmuyorum. ablamlar geldi 2 gün kaldılar. o iki gün mecburen konuştuk belli etmemek için.
eşim hala kendisinin yanlış birşey yapmadığını savunuyor. sadece bana bilgi vermeden bunları yaptığı için hatalıymış. sadece dün özür diledi. affetmem için çok da ısrar etmedi. o kendine göre haklıymış. anlam veremiyorum artık. içimden konuşmak gelmiyor artık onunla

Bence karşınıza alın ve Yalanla bi yere varamayacagini söyleyin sonuçta siz onun esisiniz dünyada sizden başka yakın kimse yok sizden bişey saklamamasini her sorunun altından beraber kalacaginizi söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…