- 2 Kasım 2023
- 10
- 9
- 1
- 31
- Konu Sahibi mutsuzanne2952
-
İnsan konuşamadıkça, kimseye anlatamadıkça içinde büyüyor büyüyor ve dahada agresif bir hal alıyorBen genel konuşuyorum tabi
Bu adamın sevgisinden şüpheniz yok demek.4 yıllık evliyim 3 yaşında bir oğlumuz var ne zaman konuşsam sohbet etsem sürekli beni tersliyor yorgunum diyor çok konuşuyorsun diyor beni tersliyor sürekli elinde telefon vakit geçiriyor çocukla ilgilen desem yorgunum diyor 10 dakika ilgileniyor ve sıkılıyor ya maç izliyor ya film ya tek vakit geçiriyor artık sıkıldım bu durumdan evde ya çocukla ilgileniyorum ya tek vakit geçiriyorum
Mükemmel denilen bir erkek modeliydi ve çoook uzun yıllar görüştük ilk aşkım hayatıma giren ilk ve tek erkekti. Bende omun hayatında tek insandım.. o kadar komik esprili bir insan ki. Arkadaş ortamında çok konuşkan ve sohbetli biri bana karşı niye böyle oldu evlilikten sonra anlamıyorum bende mi acaba sorum gerçekten çok mu konuşuyorum herşeyi kafama çok takıyorumEvlenmeden önce nasıldı?
Arkadaşlarına karşı hala esprili komik size karşı soğuksa hala nasıl sevgisinden suphe etmiyorum diyorsunuz anlam veremedimMükemmel denilen bir erkek modeliydi ve çoook uzun yıllar görüştük ilk aşkım hayatıma giren ilk ve tek erkekti. Bende omun hayatında tek insandım.. o kadar komik esprili bir insan ki. Arkadaş ortamında çok konuşkan ve sohbetli biri bana karşı niye böyle oldu evlilikten sonra anlamıyorum bende mi acaba sorum gerçekten çok mu konuşuyorum herşeyi kafama çok takıyorum
Konuştuk .. onun gözünde ben çok kafama takıp büyütüyorum zaten erkeklere göre herşey çok yüzeysel değil mi ? Herşeyichep kadın büyütmüyor muAnladim baş başa konuştunuz mu ?
Bu durumla ilgili .
Zaman zaman Bana hala aynı 10 yıl önceki sevgi dolu gözle bakıyor tabi ki iyi zamanlarımızda var gönlümüde alıyor ama genel olarak monoton bir hayat genel olarak hep aynı şeylerArkadaşlarına karşı hala esprili komik size karşı soğuksa hala nasıl sevgisinden suphe etmiyorum diyorsunuz anlam veremedim
sende onunla ilgilenme adama bak4 yıllık evliyim 3 yaşında bir oğlumuz var ne zaman konuşsam sohbet etsem sürekli beni tersliyor yorgunum diyor çok konuşuyorsun diyor beni tersliyor sürekli elinde telefon vakit geçiriyor çocukla ilgilen desem yorgunum diyor 10 dakika ilgileniyor ve sıkılıyor ya maç izliyor ya film ya tek vakit geçiriyor artık sıkıldım bu durumdan evde ya çocukla ilgileniyorum ya tek vakit geçiriyorum
Eşimi seviyorum çok iyi bir baba bana ve çocuğuna düşkün ama bazı şeyler bir süre sonra monotonluğa dönüyor yani her gün ilgi beklemek sanki onların gözünde yersiz birşey gerek olmayan birşey gibi bu arada çalışmam gerekse işe girip çalışabilecek durumda bir insanım yani ona bağımlı değilimGene evlilik oturmadan doğmuş bir çocuk, aile bilincine varamamış bir erkek ve mutsuz bir kadın.
Orada kalmanızın tek nedeni, maddi yönden kendinize ve çocuğa yetemeyecek olmanız mı?
Çünkü muhtemelen eşiniz başka hiçbir işe yaramıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?