- 29 Mayıs 2013
- 2.803
- 4.923
- 333
- Konu Sahibi dertsbasadert
-
Kendi aile grubunda anne-baba-kardeş dışında birileri var mı?Merhaba hanımlar, şu an çok şaşkın ve üzgünüm. Eşimin tayini çıktı başka bir şehire yerleşiyoruz o önce gitmek zorunda kaldı ev bakıyor ben de burda kendim evimizi topluyorum. Bir tane ev bulmuş sitede havuzlu saunalı falan ayarladı neyse ben daha kendi ailemle bile paylaşmadım herkese yayılır akrabalar falan biraz sorunlu herkes gelmek gitmek ister diye bu hemen koşa koşa bana sormadan kendi aile grubuna atmış ben de kızdım tabi ben burda eşşek başı mıyım niye sormadın attın diye bana öyle bir bağırdı ki anlatamıyorum normalde sakin biri çok kırgınım bir de benim ailem yamyam mi ne demek istiyorsun salak mısın dedi bana haksız mıyım ben
Adam heveslenmiş atmışMerhaba hanımlar, şu an çok şaşkın ve üzgünüm. Eşimin tayini çıktı başka bir şehire yerleşiyoruz o önce gitmek zorunda kaldı ev bakıyor ben de burda kendim evimizi topluyorum. Bir tane ev bulmuş sitede havuzlu saunalı falan ayarladı neyse ben daha kendi ailemle bile paylaşmadım herkese yayılır akrabalar falan biraz sorunlu herkes gelmek gitmek ister diye bu hemen koşa koşa bana sormadan kendi aile grubuna atmış ben de kızdım tabi ben burda eşşek başı mıyım niye sormadın attın diye bana öyle bir bağırdı ki anlatamıyorum normalde sakin biri çok kırgınım bir de benim ailem yamyam mi ne demek istiyorsun salak mısın dedi bana haksız mıyım ben
Salak mısın demesi ayıp olmuş da sır gibi saklamak da bana saçma geliyor. Ne güzel işte oğlum kızım rahat yaşıyor derim.siz müsade etmedikçe niye gelsinler evinize. Ayrıca misafirler giremiyor diye biliyorum öyle sitelerin kuralları var.Merhaba hanımlar, şu an çok şaşkın ve üzgünüm. Eşimin tayini çıktı başka bir şehire yerleşiyoruz o önce gitmek zorunda kaldı ev bakıyor ben de burda kendim evimizi topluyorum. Bir tane ev bulmuş sitede havuzlu saunalı falan ayarladı neyse ben daha kendi ailemle bile paylaşmadım herkese yayılır akrabalar falan biraz sorunlu herkes gelmek gitmek ister diye bu hemen koşa koşa bana sormadan kendi aile grubuna atmış ben de kızdım tabi ben burda eşşek başı mıyım niye sormadın attın diye bana öyle bir bağırdı ki anlatamıyorum normalde sakin biri çok kırgınım bir de benim ailem yamyam mi ne demek istiyorsun salak mısın dedi bana haksız mıyım ben
Görgülü ve gezgin insanlar olarak evinize gelenin gidenin de sınırı cizebilirsiniz demektir.Hanımefendi eşim de ben de gezgin insanlarız şükür ki görgüsüz değiliz görmemiş hiç değiliz ilk kez temelli bir yere yerleşeceğiz
Bağırması güzel değil ama, ben kendi ailemle bile paylasmadim kısmındaki o bile ile "benim ailem görmeden onun ailesi görmüş"mü demek istiyorsunuz?Merhaba hanımlar, şu an çok şaşkın ve üzgünüm. Eşimin tayini çıktı başka bir şehire yerleşiyoruz o önce gitmek zorunda kaldı ev bakıyor ben de burda kendim evimizi topluyorum. Bir tane ev bulmuş sitede havuzlu saunalı falan ayarladı neyse ben daha kendi ailemle bile paylaşmadım herkese yayılır akrabalar falan biraz sorunlu herkes gelmek gitmek ister diye bu hemen koşa koşa bana sormadan kendi aile grubuna atmış ben de kızdım tabi ben burda eşşek başı mıyım niye sormadın attın diye bana öyle bir bağırdı ki anlatamıyorum normalde sakin biri çok kırgınım bir de benim ailem yamyam mi ne demek istiyorsun salak mısın dedi bana haksız mıyım ben
Aileleriniz yam yam mı. Bir tek havuzlu sitede siz oturmuyorsunuz. Biraz görgüsüzlüğe laçmış. Ne varki ailesiyle paylaşmada. Gayet normal bir durumMerhaba hanımlar, şu an çok şaşkın ve üzgünüm. Eşimin tayini çıktı başka bir şehire yerleşiyoruz o önce gitmek zorunda kaldı ev bakıyor ben de burda kendim evimizi topluyorum. Bir tane ev bulmuş sitede havuzlu saunalı falan ayarladı neyse ben daha kendi ailemle bile paylaşmadım herkese yayılır akrabalar falan biraz sorunlu herkes gelmek gitmek ister diye bu hemen koşa koşa bana sormadan kendi aile grubuna atmış ben de kızdım tabi ben burda eşşek başı mıyım niye sormadın attın diye bana öyle bir bağırdı ki anlatamıyorum normalde sakin biri çok kırgınım bir de benim ailem yamyam mi ne demek istiyorsun salak mısın dedi bana haksız mıyım ben
O benim mesajlarıma karışıyor ben de onunkine karışayım çözümcül bi yaklaşım değil tersine inatlaşma. Kendinize de karıştırmayın ona sa karışmayın. İkiniz de yetişkin insanlarsınız çocuk gibi paylaşım kontrol etmeyin ettirmeyin. Ayrıca siz eşek başı diye bağırırsanız karşı taraf da kavga moduna geçer. Havuza gelen misafirleri sen ağırlarsın valla deyip geçecektiniz ya da havuza doluştuklarında benim işim var deyip evden çıkıp eşinize yıkacaktınız kendi akrabasından kendi çeksin aklı başına gelsinOlabilir belki fakat eşim benim kendi aile grubumla da özel şeylerimi paylaşmamı istemez karışır her şeyi atma der bana bunları derken bana sormadan onun atması canımı sıktı biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?