Esimden gizli sigara ictim ve ortaya cikti ustune soz verip birakicam demistim, birakamadim. Kendisi seyahate gitti ve telefonda bana icip icmedigimi sordum icmiyorum diye yalan soyledim, ne zaman ictin en son dedi, beni gordugun gun dedim, yemin edermisin dedi, edemem dedim cunku ictim. Itiraf ettigim anda telefonu yuzume kapadi, bu olay persembe gecesi oldu. Ben ustune mesajla yazdim ozur diledim tepkisinden cekindigim icin yalan soylemek zorunda kaldigimi, sigarayi birakicagimi ve esimin anlayisina ihtiyacim oldugunu soyleyen uzun mesaj yazdim, cevap vermedi.
Cuma gunu yazdim nasilsin askim nasil geciyor gunun diye, onada yazmadi. Konusmuyo benimle. Seyahatten cuma gunu donecek, baya bi zaman var. Sizce napabilirim? Arkadaslarim yazma konusma diyor ki yazilacak herseyide yazdim aslinda.. esim cok gururlu ve zor adim atar uzun surebiliyo ozellikle suanda kendini hakli gordugu icin uzun surebilir, banada cok zor geliyo bu kusluk
yardim edermisiniz
Cuma gunu yazdim nasilsin askim nasil geciyor gunun diye, onada yazmadi. Konusmuyo benimle. Seyahatten cuma gunu donecek, baya bi zaman var. Sizce napabilirim? Arkadaslarim yazma konusma diyor ki yazilacak herseyide yazdim aslinda.. esim cok gururlu ve zor adim atar uzun surebiliyo ozellikle suanda kendini hakli gordugu icin uzun surebilir, banada cok zor geliyo bu kusluk

yardim edermisiniz