Esimle kavga ettik eşim gitti

Bence yetmediğini hissettirmissiniz gibi geldi.Erkekler bu konuda hassas.Yani eve bisey almiyorsa haklisiniz ama yeterli beslenmenin et yemekle alakasi yok.Caniniz cekmistir ona bisey diyemem ama tahıl grubi,su,yesillik süt yapar.Eve geldiginde kapatin konuyu yarin ikiniz icin guzel bir sofra kurun.Uykusuzluk yorgunluk stres yapiyor olur bazen boyle seyler.

Sütünüz azaldıysa bol su, yeşillik öneririm. Et sütü arttırmaz. Sanırım adamı sürekli et et diye darladınız oda inada bindirdi işi. Cimrilikten almayan hiçbir şeyi almazdı. Size para vermiyor mu? Neden canınızın çektiğini gidip almıyorsunuz. Evden hiç çıkmıyor olamazsınız.

Madem canın çok çekti eşin almadı , elbet paranz vardır. Gidin et alın veya bi yerden sipariş verin yiyin . Yeterki böyle uzun sıkıcı kavgalara girmeyin.. eşiniz karşıdaki yabancı değil. Bu arada bol yeşillik uyku hurma sebze yemekleride bol süt yapar. Bana zencefil suyu ballı sirkeli su bile fayda verdi.

Bu arada kavga stres üzüntü sütünü azaltır.

Merhaba cok kotuyum sinirden agliyorum bi önceki konumda eşimden bahsetmistim eve et almiyor diye bugun sütümun azaldigini hissettim cocuguma buzluktaki sütumden verdim eşimede sutum azalmis duzgun beslenmemekten dedim sadece dedigim bu
Eve aksam geldi kizarmis tavuk 3kg kiyma 2kg kusbasi almis hosgeldin dedim al gözun doysun diye bagirdi yalanci insansin seni tanidigim gune lanet olsun aç gozlusun 3ay olmadi bi kac hafta oldu ve bn 2-3kere balik almadimmi eve dedi 3aydir kiyma al kusbasi et al diyip duruyorum dedim o kadar olmadi bn kofte ypmistim bi gun hangi gündu o diyip durdu 3ay once bevek yeni dogdugunda dedim hayir diyip durdu.
Benim kizmam gerekken sen bna kiziyosun kizmaya hakkin yok bu konuda evin ihtiyaci gün hesabi ypyosun bn emziriyorum bi bünyede 2insan besleniyo dedim hala bagirmaya basladi seni Allah a havale ediyorum lanet olsun diyip durdu bnde bagirdim yemicem al yemicem evin ihtiyacini al dedim kac zamandir sadece dedim dedim ceketini aldi cikti gitti tam sofra kuruyodum o anda sofra ortada kaldi evden kapiyi kitledim bnde sonrasinda aradim acmadi sonra msj attim eve gel gelmessen bu aksam eve dönme diye hastanedeyim yazdi. Bn mi sucluyum
Bence alıp getirdikleri için teşekkür edin, biraz alıngan bir dönemde olduğunuzu hatırlatın konu kapansın

Bebek aynı konuda hem 4 aylık hem 5 aylık olmuş; bu konuda ise 3 aylık ve yeni üyelik. Diyeceklerim bu kadar.

Bebek aynı konuda hem 4 aylık hem 5 aylık olmuş; bu konuda ise 3 aylık ve yeni üyelik. Diyeceklerim bu kadar.
Hiç işi yok sanırım. Ağa bizimle eğleniiyy.

Et yemeden süt olmuyor mu ben olayı çözemedim. Veganlar biliyorum 4 sene emziren bir de kendimi biliyorum hergün et yitip 5 ay üye kaka mama ile beraber emziren.

Tamam et almıyor oluşu falan bir problem olabılır ama. Asıl sebebini öğrenmeye çalışsaniz...

Bana çok ergence geldi tartışmanız.

Et yemeden süt olmuyor mu ben olayı çözemedim. Veganlar biliyorum 4 sene emziren bir de kendimi biliyorum hergün et yitip 5 ay üye kaka mama ile beraber emziren.

Tamam et almıyor oluşu falan bir problem olabılır ama. Asıl sebebini öğrenmeye çalışsaniz...

Bugun habire bu uyenin konusuna denk geldim sankii bende yaa

Merhaba cok kotuyum sinirden agliyorum bi önceki konumda eşimden bahsetmistim eve et almiyor diye bugun sütümun azaldigini hissettim cocuguma buzluktaki sütumden verdim eşimede sutum azalmis duzgun beslenmemekten dedim sadece dedigim bu
Eve aksam geldi kizarmis tavuk 3kg kiyma 2kg kusbasi almis hosgeldin dedim al gözun doysun diye bagirdi yalanci insansin seni tanidigim gune lanet olsun aç gozlusun 3ay olmadi bi kac hafta oldu ve bn 2-3kere balik almadimmi eve dedi 3aydir kiyma al kusbasi et al diyip duruyorum dedim o kadar olmadi bn kofte ypmistim bi gun hangi gündu o diyip durdu 3ay once bevek yeni dogdugunda dedim hayir diyip durdu.
Benim kizmam gerekken sen bna kiziyosun kizmaya hakkin yok bu konuda evin ihtiyaci gün hesabi ypyosun bn emziriyorum bi bünyede 2insan besleniyo dedim hala bagirmaya basladi seni Allah a havale ediyorum lanet olsun diyip durdu bnde bagirdim yemicem al yemicem evin ihtiyacini al dedim kac zamandir sadece dedim dedim ceketini aldi cikti gitti tam sofra kuruyodum o anda sofra ortada kaldi evden kapiyi kitledim bnde sonrasinda aradim acmadi sonra msj attim eve gel gelmessen bu aksam eve dönme diye hastanedeyim yazdi. Bn mi sucluyum
e diğer konunuzda da eşinizle asla kavga etmediğinizi asla sorununuz olmadığını aşırı mutlu olduğunuzu yazdınız.ve öteki konunuzda ortalığı karıştıran babanız.ay inanmadım ben sizin konulara :dondurma:

Öyle olsaydı ben mahalleye dağıtırdım ki ilk bebeğime zorla çeke çeke zor süt getirttim ve 40 gün anca çıktı.
Fazla hayvansal beslenen biriyim, burdan sıktım sokağa fışkırdı deyimleri gerçeğe dönerdi.

X