Eşimle kan uyuşmazlığı

Merhaba sizin 13.haftada kanamaniz oldugunda size kan uyusmazligi ignesi disinda düşük ignesi de yapildi mi ? Ve igneleriniz yapildiktan sonra dr ne gibi bir mudahalede bulundu , igneleri yapip yatırdı mi hastanede yoksa evinize mi yolladi

Düşük iğneside yapıldı eve yolladılar direk

Düşük iğneside yapıldı eve yolladılar direk
Bebeginizin tutunmasina çok sevindim. Benimde tam 13.haftamda leke seklinde kanamam olmustu kan uyuşmazlığı ignesi vuruldu düşük ignesi vuruldu sonra dr eve yolladi. Ama malesef ben eve gittikten sonra düşük yaptim. Acaba bana yapilan eksik bir islem oldu mu diye merak ediyorum icim icimi kemiriyor o nedenle sordum. Teşekkür ederim cevap icin

Uygulama doğru ama düşük sebebiniz bundan kaynaklı değildir diye düşünüyorum rabbim sağlıklı evlat nasip etsin sizede

Uygulama doğru ama düşük sebebiniz bundan kaynaklı değildir diye düşünüyorum rabbim sağlıklı evlat nasip etsin sizede
Aminn Allah razi olsun inşallah saglikli uzuuun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah
Aslinda pek bir sebep de sunamadilar ztn. 5 gebedrn 4ünün basina gelen birsey dediler.. daha sonra yaptirdigim testte pihtilasmaya yatkinlik cikti ama yine de yüzde 100 sebep budur da diyemeyiz dediler.bilmiyorum artik.. Allahım inşallah sağlıkla kolaylıkla nasip etsin yeniden hamile kalmayi ve saglikla dünyaya getirip büyütmeyi.
Vardir Allahın bir bildigi diuorum o verdi o aldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…