eşimle ilişkiye giremiyorum başaranlar bana yardım edebilir misiniz?

Gerçekten psikolojik.Bn bu tarz baskılarla yetişmedim ama bnmde ilk gece korkum vardı.Sebebi şuydu ben küçükken bana 67 yaşında bi adam tecavüz etmeye çalıştı.Ereksiyon olamadığı için klitorisime sürtündü ve dışıma dışıma boşaldı.Ama kızlık zarımı bozmadı.Bn o zamandan beri kızlık zarım bozuldu mu diye bi korkuyla yaşadım ve çok korktum.Bu sebeple evlenmeyi düşünmedim.Ya kız değilsem? Ya kocam beni kovarsa diye düşünüyordum.30 yaşımda dul kalmış iki çocuğu olan ya da dul olan bi erkekle evlenmeyi düşünüyordum.Ama kaderin oyununa bakın ki 22 yaşımda adetlere ve namusa çok düşkün bi aileye gelin geldim.Eşim benden habersiz hiçbir yere gidemezsin diyor.İlk gece kız değilsem diye korkumdan ilişkiye girmek istemedim.Oysa bnm eşimden önce hiç birlikteliğim olmadı tecavüz hariç.Psikolojik sorun yapmıştım bu yüzden kimseyle çıkmadım.İlk gece eşim güzel sözleriyle bana güven verdi.Hiçbir şey olmayacak.Korkma, dedi.Kız olmadığımı düşündüğüm için utancımdan ona bakamadım.Birkaç kez girmeye çalıştı ama kızlık zarımı bozamadı.Bn çok kasuldım ve o gece ağrıdan uyuyamadım.Kan falan görmedik.Kızlığımı bozamamıştı.Ne zaman 2 günlük balayına gittik ki balayında sürtünmenin dışında bi ilişki yaşamak.Eşim bana zarar vermekten korktuğu için içime girmek istemedi.Ama balayında döndüğümüzde kendimi hazır hissettim ve romantik bi geceden sonra birlikte olduk.Çünkü eşime tamamen güvenmiştim.Bana zarar vermez diye düşündüm.Kızlığımı bozduğunda kan geldi bi ara yine ağrıdan geri çekildim.Ama sonra kızlık bozulana dek devam ettik.Bana tecavüz eden o pislik adamın kızlığımı bozmadığına çok sevindim.Şu zamana dek boşa kuruntu yapıp kendimi yıpratmışım.. .

Bende o durumdan muzdaripim 1 yillik evliyiz yapiyirux ama zulm oluyor yapmamız. Hic istek yok bende esimdede ne yaoamm lazim

HAllloldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…