• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle ilişkiye giremiyorum başaranlar bana yardım edebilir misiniz?

Ben 2 yıllık evliyim eşimi çok seviyorum ama eşimle birlike olamıyoruz.Ön sevişme gayet normal gidiyor ama iş o raddeye gelince ben kasılıyorum nasıl bunu hallederim.O da yetmezmiş gibi etrafımdakiler durmadan çocuk ne zaman deyip duruyorlar bende çok istiyorum hatta dışarı boşalma yoluyla hamile kalayım en azından diye uğreşıyorum ama olmuyor artık bende bir çocuk istiyorum.

canım senin kadar olmasada bende aynı sorunları yasadım 5 ay birlikte olamadık.Suan 2.5 yıllık evliyim.Bende çok üzüldüm kimselere acamadım derdimi sonra ankarada bi doktor buldum dr ulusoydan daha uygundu ona gittim tereddüt ederek acaba çare olabilecek mi diyerek ama gercekten cok iyi bir doktormuş ve ben o doktor sayesinde düzeldim ve suan dünyalar güzeli 1.5 aylık bir kızım var eğer istersen sana doktorun ismini verebilirim bi ön görüşme yaparsın gitmeden ama sana kesinlikle bi doktor tedavisi öneriyorum çünkü baska türlü aşılmıyo bu olay. İnşallah en kısa zamanda düzelir ve yavrunu kucağına alırsın

Ben 2 yıllık evliyim eşimi çok seviyorum ama eşimle birlike olamıyoruz.Ön sevişme gayet normal gidiyor ama iş o raddeye gelince ben kasılıyorum nasıl bunu hallederim.O da yetmezmiş gibi etrafımdakiler durmadan çocuk ne zaman deyip duruyorlar bende çok istiyorum hatta dışarı boşalma yoluyla hamile kalayım en azından diye uğreşıyorum ama olmuyor artık bende bir çocuk istiyorum.

kesinlikle nilrunun dediği gibi kafanda halledicen cnm önce sonra bu iş için kremler var vajina bi yerden sonra alışıyor kreme ihtiyaç bile duymazsın jel şeklinde ilişki sırasında acın olmaz sen daha tam anlamda ilişkiye giremediğin için vajina dar açılması gerek önce ilişki bebek zamanla gelir cnm kolay gelsin

aslına bakarsanız çok gitmek istedim ama utandım bu nasıl söylenebilirdi ki.Kimseyle paylaşamıyorum kimseye birşeye diyemiyorum ilk defa burda bunu dile getirdim.Bunu dile getirince az çok ne gözle bakılacağını tahmin ediyorum insanoğlu çeşit çeşit iyisi de var kötüsü de.Eşimi çok seviyorum oda beni seviyor biliyorum çünkü sırf benimle evlenebilmek için ailesini bile terk etti tabi isteğim bu değildi ama çok şeyler yaptı benim için pişman mi sorusuna gelirse hayır değil çünkü her defasında bunu dile getirir.Hatta ailesi ile görüşmeye bile ben zorladım :) neyse konumuz bu değil eşim her şeyin cinsellik olmadığını dile getiriyor tabi ama ben rahat değilim ona bunu yaşatmaya hakkım olmadığını geceler boyunca düşünüp durdum herkes yapabiliyorsa bende yapabilirim diyorum kendime ama yok olmuyor.Ben jinekolog muayene bile olmaya korkuyorum sorunum ne gerçekten bilmiyorum.İnternetten araştırdım dr.ulusoy diye biri var bu işi çözdüğünü dile getiriyor ama maliyeti çok yüksek 5000 tl istiyor.Biz zaten herşeyi tek başımıza yaptığımız için hala borç ödüyoruz bunu ödemem kesinlikle mümkün değil artı güvenemiyorsun da...burdan yardım istememin nedeni benim gibi yaşayanlar varsa , eğer çözdüler ise en azından bilgi almak denemek buna çok ihtiyacım var git gide psikolojim bozuluyor geceleri uyuyamaz oldum :(:(

canım meraba bende bu dertten muzdariptim hemde senden daha uzun bi zamandır. ben başardım hemde doktora gitmeden eşimin desteğiyle. canım fazla uzun uzadıya yazmıcam biz parmak egzersizleriyle başardık 1 ay gibi bir zamanda. şu an deliler gibi kızıyorum kendime ve eşime bunu yıllarca nasıl yaşattım diye. şu an 36 günlük de bir kızım var :emir_bebek: allahıma şükürler olsunki o illetten kurtulduk. ömür boyu onunla yaşıcam zannederken. umarım bu yazdıklarım sana cesaret verir ve bir yerden başlamana vesile olur. klasik olcak ama ben yaptıysam herkes yapar canım:49: şu an meleğime bakıyorum ve diyorumki seni kucağıma almak için amma beklemişim diyorum:3:

7 aylık evliyim ve evlendiğimiz ilk bir ay bana dokunmasına bile izin vermemiştim. sanki orda girebiliceği bir yer yok gibi geliyordu bana. doktora gittik kontrolden sonra hiçbir problem olmadığını aksine çok rahat yapabiliceğimi anlattı bana. önce egzersizler verdi parmak egzersizi ilk gün parmağın bir boğumu daha sonra 2 bogum sonra 3 boğum şeklinde alıştırma yapmamızı önerdi ve bana kayganlaştırıcı jel ve anestol pomad verdi. tabi egzersizi yapabildinmi dersen ben onada izin vermedim daha dokunmaya başlamasıyla canım yanıyordu zaten. (bence parmak daha çok acıtıyor) bir gün topladım kendimi ve sıktım dişimi herşeyi zara bağlıyordum çünkü o zar gittiği zaman canımın yanmıycağını düşünüyordum ki. yanılmışım zar esnek çıktı. artık yapabiliyoruz ama bana zevk alıyormusun diye sorsan henüz hiçbirşey hissetmiyorum. doktor bu durumunda piskolojik olduğunu söylüyor. bence bunu yapabilmek değilde birşeylerden zevk almak daha önemli.ve şuan hamileyim aslında hiçbir şey yaşayamadan hamile kaldım. benden sana tavsiye ilişikiyi tam anlamıyla yaşamadan hamileliği düşünme benim düştüğüm hataya düşme.

tanidik birine gitme :34: birilerine soyler mi dusuncesiyle zaten kendin gibi olamayaksin..ve tatlim 2 yil gercekten uzun bir sure..bu zamana kadar caresine bakmak gerekirdi...ama hic birsey icin genede gec degil..umarim sorununu halledersin...

kayganlastirici kullanabilirsiniz..umarim ise yarar.

Yorumunuzu geç okudum ama gittim tanıdığa aksine kaç zaman geçti kimsenin ağzından birşey duymadım aksine benimle çok iyi ilgilendi sağolsun.Bizi böyle sorunlarla uğraşan birine yolladı böylşe hastalarının olumlu sonuçla döndüğünü de ekledi ama Eşim ile tedaviye başlamamız gerek oda tsk çalıştığı için şuan akçakaleye yolladılar gidemedik cesaretimi toplayıp randevu bile almıştım o kadar ii davrandı doktorum sağolsun..Bir kere daha gitmiştim ama kontrol olmadan çıktım hatta derdimi bile diyememiştim tavrımdan ama sağolsun bu doktorum çok anlayışlı çok ii ilgileniyor.

canım vajinismus başlığına geç orda bu sorunu yaşayan çok kişi var ben de vajinismustum 11ay ilişkiye giremedik ama o topikteki arkadaşların desteğiyle yendim çok şükür. bazı egzersizler var onları yapmalısın. orda kime sorsan yardımcı olur sana ben de ara ara girip soruları cevaplıyorum.

aynı sorun bende de var aynen arkadaşın anlattığı gibi. 5 ay oldu eşimle herşey çok güzel ama ah bide ben kasılmasam. bizde yeni evliyiz daha borç harç duruyo. psikologa gidemem bide ben kayınvalidemle yasıyorum onların bu sorundan önce haberi vardı sonra hallettik dedik cocuk flan die beni iyice perişsan ediorlar bende arkadaş gibi hamile kalmaya calışıorum. ilişkiye girenlere bu çok komik gelio ama çaresizlik işte herseyi yaptırıyo. kafayı yemek üzereyim. benim bi artım var ama biraz daha vajinama dokunmasına biraz girmesine izin veriyorum sonra eşim çok kasıosun almıo dio ben zorla diorum ama çok da acı cektiğim için aglamaya baslıyorum eşimde sen böle ağlarkarken canın yaparken yapamam kalsın dio. ölece ağlaya ağlaya kalıorum işte :((

ben vajinusmus deilimde hamileyim de zaten.ama bnde kasılıyorum bacağıma krap giriyo damar damara biner gibi oluyo ..artı kbırakıyrm yani..3 aydır alışamdm bende kasılıyrm ama ilşkiye giriyrz yavaşça eşim bu konuda hazırlıo tabi beni.kendimi o iktidarsız erkekler olur ya onun giib hissedyr şu beline filan kamp girer benmde bacağıma oluo kasınca..özellikle istek olunca ilşkşde tam girince bende onu atlatamadım bi ürlü zevk alamıyrm yani bi türlü onun yüzündn:S

Kıyamam sana ya bende üzüldüm durumuna. Öncelikle bunda utanılcak bişey yok. Nasılki hasta olduğunda gidip doktora söylüyorsan bunuda kolayca söyleyebilirsin. Hiç jinekolojik muayene olmaman kötü belki çatın dardır. Bunların hep tedavisi var. Ben tesettürlüyüm erkek doktora muayene oluyorum alanında çok iyi olduğu için. İlk başlarda utanma oluyo tabi ama bu bir mecburiyet. Sen gönlünü ferah tut sorunun biyolojik olup olmadığını anlamak için önce bir jinekologa görün. Baktın biyolojik değil o zaman mutlaka bir psikiyatriste görün. Psikiyatrist fiyatları çok pahalı biliyorum ama istersen İstanbul'da oturuyosan sana en yakın yerin kadın aile sağlığını ara psikolog için randevu al. Kadın aile sağlığı merkezlerinde psikolojik danışmanlık ücretsiz veriliyo. Hep bayanlardan oluşan kadrosu var daha rahat edersin. Bu söylediklerimi mutlaka denemelisin. Henüz çok gençsin anlıyorumki ve 1 ayda geçecek bir sorun bu belkide. Senelerce üzülmek yerine doktora gitmelisin. 1-2 ay bile olsa bende o sorunu yaşadığım için az çok biliyorum neler hissettiğini. Nolur utanmayı bir kenara bırak üzme benide

özlem sen nasıl yendin bende 3 haftalık evliyim bizdede henüz ilişki olmadı korkularım yavaş yavaş gidyo eşim sayesinde ama kokrularımdan tamamen kurulamıyorum.nasıl oldu nasıl başardın...

aynı sorun bende de var aynen arkadaşın anlattığı gibi. 5 ay oldu eşimle herşey çok güzel ama ah bide ben kasılmasam. bizde yeni evliyiz daha borç harç duruyo. psikologa gidemem bide ben kayınvalidemle yasıyorum onların bu sorundan önce haberi vardı sonra hallettik dedik cocuk flan die beni iyice perişsan ediorlar bende arkadaş gibi hamile kalmaya calışıorum. ilişkiye girenlere bu çok komik gelio ama çaresizlik işte herseyi yaptırıyo. kafayı yemek üzereyim. benim bi artım var ama biraz daha vajinama dokunmasına biraz girmesine izin veriyorum sonra eşim çok kasıosun almıo dio ben zorla diorum ama çok da acı cektiğim için aglamaya baslıyorum eşimde sen böle ağlarkarken canın yaparken yapamam kalsın dio. ölece ağlaya ağlaya kalıorum işte :((

EŞİM GÖREVİ NEDENİYLE 2,5 AYDIR YOKTU AMA SONUNDA DÖNDÜ.O YOKKEN DİYORDUM GELİNCE OLACAK HAZIRIM DİYE AMA YİNE HÜSRANLA SONUÇLANDI.BEN GENE KASILDIM.AMA TABİKİ ESKİSİ KADAR DEĞİL ESKİDEN DOKUNDURMAZDIM AMA ŞİMDİ ÇOK FARKLI ŞİMDİ İZİN VERİYORUM SORUN YOK BUNU YENDİĞİME GÖRE ZAMANLA İNŞALLAH İLİŞKİYE DE GİRECEM.ŞU ARALAR DURUMUMUZ BİRAZ KARIŞIK AMA DOKTORUMUN TAVSİYE ETTİĞİ PSİKOLOGA GİDECEM ÇÜNKÜ ARTIK YENMEK VE BEBEK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM.
SEVGİLİ xxxfdmxxx papatya seni çok ii anlıyorum ben tek yaşıyorum eşimin ailesi ile sorunlarımız olduğundan zaten böyle birşey mümkün değil.Ben evleneli 2 sene 9 gün oldu tabi ki bu zaman çok uzun ama ben zaten eşimle geçirdiğim zaman toplasanız göevi nedeniye 1 sene olmamıştır.Ama herkes çocuk soruyor mecburen bizde yalana başvurduk çalıştığımız için borç harç derken zamanı var deyip durduk.Ama yaşım oldu 27 artık bende istiyorum çocuk.Çok şey denedik ilişkiye giremiyoruz diye yüksek ihtimalde olsa dışarı boşalma ile belki olur dedik ama oda olmadı ama en yakın zamanda durumumuzu toparlayıp doktorumun önerdiği psikolağa gidecem.Kendimce psikolojik olduğunu tahmin ediyorum.Diyorum kendi kendime herkes yapıyorsa sen yapabilirsin ne olacak diyorum ama işte birşey engel olmuyor olmuyor bende seninki gibi ilk zamanlar ağlamaktan psikoljim bozulmuştu hala da arada oluyor.Eşim sağolsun çok anlayışlı allah ondan razı olsun ama ben artık olsun istiyorum..Allah bu dertle uğraşanlara yardım etsin.Doktora gidipte bu sorunu çözersem eğer hemen anlatacağım.İki senedir araştırıyorum bu konuyu ama nasıl hallettiğini açıkça yazan bir kişi yok..

bu doktor fiziksel olark bşi yapmıyor merak ettiğin budur sanırım :) psikolojide bitiyor olay. Adam bilinç altına telkinler yolluyor sessiz bir ortamda. Ve bu durumun normal olduğunu hiç korkmaman gerektiğini bilinç altına bi şeklde kabul ettiriyor. Daha sonrasında senn uygulayacağın egzersizler ve izleyeceğin bikaç film oluyor bu konuyla ilgili. Yani seni bişeye zorlamıyor. O sadce işin ruhsal boyutunda. Fiziksel kısımlar seni ilgilendiriyor. Vücuduna senn istemeyeceğin bşi asla olmaz merak etme. çünkü ben de normalde muayene bile olmaktan korkan bi insanım. Anlayabiliorum.kesnlkle rahat ol. Bu durum çok normal. Dünyanın en normal şeyi hatta.başka sorun varsa zevkle cevaplarım arkadaşm çünkü durumunun ne kadr zor olduğnu çok iyi biliorum.

muayenemi oldum her hangi bir sorun yok dedi doktorum bana bir kaç tahlil yaptırdı onlarda bir sorun yok söyledi.beni bir psikiyatrise yönlerdi ama gideceğimiz hafta eşim görevi yüzüne istanbul dışına çıkmaz zorunda kaldı ve iptal ettik.2,5 ay sonra eşim salı günü geldi ben olur dedim ama gene olmadı tek fark ben elini sürmesine dokunmasına izin vermeyen ben izin verdim bu benim için büyük başarı çünkü ben hiç dokundutturmuyor korkuyordum. Inşallah ilişkiye girmeyide başaracam çünkü artık çocuk istiyorum.benim sizden isteğim yaptığınız egzersizleri bana anlatma şansınız olup olmadığı....herşey için teşekkürler

canım seni cok cok ıyı anlıorum, ben de ıkı yıllık ewlıyım ,we biz de bı turlu tam manası ile basaramadık. dra gıtmekten hepppp cok cekındım, esım we benden baska bu durumu hiçkımse bılmıo,aslında bu durumu cok fazla kafaya takıoruz we gunluk hayatımıza yansıodu,birbirmizi cokk sewıoruz, baska turlu bu zamana kadar ewlılıgımız dewm edeemzdı sanırım,ama artık özellıkle de esımın ailesının cocuk ısrarı , cocugunuz olmuyor gıbı önyargıları bizi bezdırecek hale geldı...bu surecte sureklı ugrası we denemeler halındeydık, we rabbıme sonsuz sukurler olsun kı ekım ayında hamıle kaldım, ilk denememızdı, her ne kadar tam manası ıle ilişkiye gıremesek de (kapıya bosalma denıo sanırım buna)ılk denememızde bn hamıle kaldım,,,kontrollerde hersey normaldı, gayet normal bi hamılelık gecırdım 6 hafta kadar, fakat sonra bebegın kalp atıslarını göremedı dr umuz, gecen hafta kurtaj oldum, ruhen we bedenen zor gunler gecırdım belkı ama, en azından ınsanların gözundekı o töhmet kalktı die düşünüorum,bundan sonrakı ilişki durumumz ne olacak bılmıorum ama, sanırım bu olayın üstune gıtmek we bunu beyınde bıtırmek lazım... umarım hersey yolunda gıder bu durumda olan herkes için....

nolur yardım edin evleneli 1 yıl 3 ay oldu hala ilişkiye giremioruz. ilk zamanlara göre daha iyiyim ama birleşme bitürlü olmuo eşim nekadar anlayışlı olsada ben kendimi hic iyi hissetmiorum .okadar zor bi durumki kimseye anlatamıorum ilk defa buraya yazma cesareti gösterdim .içim acıo artık ve inanın napıcağımı hiç bilmiorum

ya cnm kasma be rahat ol azıcık acıya dayanmıcaksan cocukta ısteme bence emın ol dogum daaha beter o yuzden bıranonce en zevk aldıgın yerde eşıne içine al gerısı corap sokugu gelecek emın ol

:) esin.seni biraz sarhoş yapsın o an korkun olmaz salar kendini rahatlarsin

Erotik film.izlerken bir.yandanda icki ic.sarhos ol o zaman salarsın kendini ah bir zevkini alsan.hep istersin ama ole korkulcak bisey yok bunda. Eşin ne zamana kadar boyle dayanicak Evliligin bir yanı yataktir. Kardeş kardeş günah ikinizede

ben evleneli tam 8 ay oldu. bizde ilk başlarda ilişkiye giremiyorduk. tam hatırlamıyorum ama galiba 2-3 ay giremedik. bu bende çok üzüntü yaratıyordu. benden daha önce evlenen bir tanıdığım daha doğrusu ablama soruyordum. arada buraya da bakıp ne yapabileceğimi araştırıyordum. valla hayatımda içki içmeyen ben sadece belki rahatlarım diye balayımda 4 bardak kırmızı şarap için bütün gece kusmaktan bırakın sarhoşluğu daha beter rezil olmuştum. yine bu sitede bir kaç arkadaş pomat ve vb şeyler söylüyordu. hiç üşenmedim gittim eczaneden onları da aldım. ama olmuyordu. artık ikimizde istememeye başlamıştık. eşimde istemiyordu. o iş olmayınca o da kendinden olabileceğini düşünmeye başlamıştı. valla en son baktım içki,pomad işe yaramayınca ablamla tekrar olmadığını söyledim. o da bana janson baby yağı almamı söyledi. önce kendi vajinama sonra eşime sürüyorum. bu şekilde ilk girerken çok az açı çekiyorum sonra direkmen içime giriyor. bu şekilde yendik. halen janson baby yağ ile yapıyoruz. gerçi şu anda daha zevk almıyorum.ben size bunu illa yapın demiyorum. ama biz böyle yendik. çok zor durum sizleri çok iyi anlıyorum. allah yardımcınız olsun.

bnm anlamadğım ilişkiye gremeyen insan nasıl çocuk doğurabilirki hastanede ebeler cvkını çıkarıolar zaten doğumdan önce.hç mi kendinizi rahat bırakmazsınız.

Back