eşimle ilişkiye giremiyorum başaranlar bana yardım edebilir misiniz?

Bu süre zarfında yendin mi acaba

Öncelikle kadının vajinismus olduğunu kabul edip bir uzmana basvurmasi gerekiyor. Ve bu isin uzmani asla bir psikolog olamaz. Psikolaga giden insanlarin bosuna umutlandigini zaman ve para harcadigini biliyorum. Kadin hastaliklari ve dogum uzmanina gitmeniz gerekiyo kesinlikle. Bir psikolog sizi muayene etmeden nasil tedavi edebilir ki. Tamam sorun anatomik degilse psikolojik kabul ama bunu asla bir psikolog tedavi edemez. Bende 3 yillik evliyim ve 3 yil sonuna kadar hem tedaviden hem de vajinismus oldugumdan kacindim. Ama 3 yil sonunda tamamen tesadufen muhtesem bir doktora denk geldim. En fazla 10 seansta bu hastaliga son verebilorsunuz.Tedavimi olduktan sonra bosu bosuna 3 yilimi mahvettigimi anladim. Doktorumu kesinlikle tavsiye ederim op.dr.yasemin yildiz muhtesem bir doktor yurt disindan bile gelen hastalari vardi ve dilek hanim asistani oda cok ilgili. Her muayeneye heyecanla gittim erkenden siram gelesiye kadar dilek hanimla konusup rahatladim. Artik kendinize eziyet etmeyin

Arkadaşlar bnde iki haftalık evliyim ama ilişkiye giremiyom herşeycçok güzel gidiyo ama o ana gelince olmuyo korkuyom acıcak diye ne yapmalıym

Merhaba bende 9 ay kadar eşimle ilişkiye giremedim. Bunun sebebi ilk ilişki de çok kasılmam ve canımın acımasıydı. Sonraki denemelerde de aynı acıyı yaşamaktan korkup kendimi kastım. Sonra doktorum bana anestol krem önerdi. Eczacı da anestol krem dışında LUBRiCANT JEL PH diye bir kayganlaştırıcı verdi. Ben ilk olarak anestol sürdüm ardından eeşime ve kendime lubricant jel sürdüm. İnanılmaz rahat bir şekilde başardık. Çocuklar gibi mutlu oldum desem yeridir. Şiddetle öneririm : )

Cinsel terapist sayesinde 4 seansta yendim 1.5 senenin sonunda doktorum çok iyiydi bilgi almak isteyen mesaj atsın yardımcıolabilirim doktordan ogrendiklerimle

bu doktorun adını cok duyuyorum kesinlikle ne olursa olsun bu doktor basarmamı saglar mı ya hem ne kadar ücret ödedişn ve ne kadar sürede yendin

bu doktorun adını cok duyuyorum kesinlikle ne olursa olsun bu doktor basarmamı saglar mı ya hem ne kadar ücret ödedişn ve ne kadar sürede yendin
Kesinlikle saygın micozkadıoğlu youtube dan bakın 3 seansta kurtuldum yani 3 4 günde 1.5 yılın sonunda kurtuldum nerde yasiyorsunuz? Bu arada erkek doktor olduğu için ilk başta istememistm ama Son caremdi ve gerçekten pişman değilim çok şükür kurtuldum Allah kimseye yasatmasn çok zor

denizli de yaşıyorum ben orama dokunamıyorum ve cok korkuyorum 3 4 günde yapabilecegimi sanmıyorum ulusoy diye bir doktor da var o nasıl ki acaba hem kac para tuttu canım

Ben ankaradayım herada hangi doktor

sende wajinismus olabilir bir doktora gitmelisiniz.

Sorunun temeli kafada.
Yani psikolojik.
Yoksa koskoca çocuk çıkıyor oradan siz hesap edin, ilişkiye girmekte niye zorlansın organ??
Yıllarca aileler veya cevre faktörü tarafından genç kızların beyinlerine korkulu bir sekilde yerleşiyor birlikte olmak. Aman kızlık zarına bişey olmasınn! Malum bizim garanti belgemiz o. Yasamadım mı ben de yaşadım o korkuyu. Ama kafada bitiyor inan.
Bir psikologa gorun ilk olarak.

Günah diyorsun ama önerdiğin şeyler haram??

canımm bende neredeyse 20 gün yaşamıştım çok kastığım için çok canım yanmıştı ve ağrım çok olmuştu çok korkmuştum ama bak önce kendi vücudunu tanı dokun bak 2 sene uzun bir süreç eşiniz sabırlı davranmış internetten kayganlaştırıcı siparişi verebilirsin tamamen psikolojik rahatlat kendini yani bir yanık kesik ağrısı bile dha çok canını yakar öyle düşün

Bu gibi durumlarda öncelikle cinsel sağlık uzmanlığı olan bir jinekoloğa görünmek gerek...
Örneğin Etiler Memorial’da Jinekolog ve Cinsel Sağlık Uzmanı Dr. Selcen Bahadır var... Vajinusmıs ve benzer konularda hastalarını iyileştirdiğini duymuştum... En sağlıklılısı her zaman için önceliklr güvenilir bir uzman Dr. dan yardım almak... Eminim başka hastanelerin farklı şehirlerdeki şubelerinde de bu tarz bölümler vardır.. İnternetten araştırabilirsiniz...

Bende vajinusmusdum çok zor bilirim. 1 ay sürdü. Allahtan eşim de bende bilincliydik hemen tedaviye başvurduk. Yetiştirme tarzımdan dolayi beynim eşimi tehdit olarak algiliyorMuş ve kendimi kitliyordum 1 aylık tedavi sonucunda ilk ilişkide hamile kaldım şimdi 7 aylık bi oglum var ve gayet iyi durumdayım. Çeken bilir çok zordur

Kızlar yakın bir arkadasımda aynı sorundan 2 yıl cekti gitmedigi doktor kalmadı en sonunda kocası buna bir gün bir tokat atıyor o şokla ilişkiye giriyorlar bırakıyor kendini 2 kızı var su an tamamen psikolojik kendi beyninizde bitirmezseniz doktorlar bile bu konuda yardımcı olamaz

İstemsizce güldüm. Tövbee tokat mı atmış? Düşündükçe tuhaf oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…