- 21 Haziran 2015
- 76
- 7
- 6
- 30
- Konu Sahibi nursenemre67
-
yok bulamadım burada derinsunaz diye biri var egzersiz yapmamı öneriyor onları yapabilecegimi aslında düşünmüyorum ama denemek itiyorum bakalım deneyecegim ben sende dene istersenaynı durumdayım
bi çözüm yolu buldun mu
Ben 2 yıllık evliyim eşimi çok seviyorum ama eşimle birlike olamıyoruz.Ön sevişme gayet normal gidiyor ama iş o raddeye gelince ben kasılıyorum nasıl bunu hallederim.O da yetmezmiş gibi etrafımdakiler durmadan çocuk ne zaman deyip duruyorlar bende çok istiyorum hatta dışarı boşalma yoluyla hamile kalayım en azından diye uğreşıyorum ama olmuyor artık bende bir çocuk istiyorum.
Merhaba anestol ve lubricant jel ile ben o problemi daha yeni aştım. Kullanın derimArkadaşlar bnde iki haftalık evliyim ama ilişkiye giremiyom herşeycçok güzel gidiyo ama o ana gelince olmuyo korkuyom acıcak diye ne yapmalıym
bu doktorun adını cok duyuyorum kesinlikle ne olursa olsun bu doktor basarmamı saglar mı ya hem ne kadar ücret ödedişn ve ne kadar sürede yendinÖncelikle kadının vajinismus olduğunu kabul edip bir uzmana basvurmasi gerekiyor. Ve bu isin uzmani asla bir psikolog olamaz. Psikolaga giden insanlarin bosuna umutlandigini zaman ve para harcadigini biliyorum. Kadin hastaliklari ve dogum uzmanina gitmeniz gerekiyo kesinlikle. Bir psikolog sizi muayene etmeden nasil tedavi edebilir ki. Tamam sorun anatomik degilse psikolojik kabul ama bunu asla bir psikolog tedavi edemez. Bende 3 yillik evliyim ve 3 yil sonuna kadar hem tedaviden hem de vajinismus oldugumdan kacindim. Ama 3 yil sonunda tamamen tesadufen muhtesem bir doktora denk geldim. En fazla 10 seansta bu hastaliga son verebilorsunuz.Tedavimi olduktan sonra bosu bosuna 3 yilimi mahvettigimi anladim. Doktorumu kesinlikle tavsiye ederim op.dr.yasemin yildiz muhtesem bir doktor yurt disindan bile gelen hastalari vardi ve dilek hanim asistani oda cok ilgili. Her muayeneye heyecanla gittim erkenden siram gelesiye kadar dilek hanimla konusup rahatladim. Artik kendinize eziyet etmeyin
Kesinlikle saygın micozkadıoğlu youtube dan bakın 3 seansta kurtuldum yani 3 4 günde 1.5 yılın sonunda kurtuldum nerde yasiyorsunuz? Bu arada erkek doktor olduğu için ilk başta istememistm ama Son caremdi ve gerçekten pişman değilim çok şükür kurtuldum Allah kimseye yasatmasn çok zorbu doktorun adını cok duyuyorum kesinlikle ne olursa olsun bu doktor basarmamı saglar mı ya hem ne kadar ücret ödedişn ve ne kadar sürede yendin
denizli de yaşıyorum ben orama dokunamıyorum ve cok korkuyorum 3 4 günde yapabilecegimi sanmıyorum ulusoy diye bir doktor da var o nasıl ki acaba hem kac para tuttu canımKesinlikle saygın micozkadıoğlu youtube dan bakın 3 seansta kurtuldum yani 3 4 günde 1.5 yılın sonunda kurtuldum nerde yasiyorsunuz? Bu arada erkek doktor olduğu için ilk başta istememistm ama Son caremdi ve gerçekten pişman değilim çok şükür kurtuldum Allah kimseye yasatmasn çok zor
Ben ankaradayım herada hangi doktorbence psikiyatrist ya da psikolog değil, Bilinçaltına baktır diyen arkadasın basına gelmedigi için rahat rahat söyluyor.Ben de bunun üstesinden geleli 2 gun oluor.Ama bunun için psikolog gibi bir kadın dogumcuya ihtiyacın olacak.Yani zaman kaybetmeden.Ama her şeyden önce ilişki demek illa tam alamıyla birleşmek demek degil.Zaten digerkısmını rahat yasıyorsun.Amabence zaman kaybetmeden eğer ankaradaysan Hera kliniğe gitmeni tavs,ye ederim.Para konusunda da seni anlayacaklarını umuyorum.Amasağlık her şeyin üstünde gelir.Ben de olmaz olmaz diyordum ama.3 gunde oldu.Kulaktan dolma şeylere de kulak asma.
canım ben de hera kliniği çok duydum tavsiye edermsin ücret ne kadar çalıştığımız için süre de önemli tabi bana da bilgi verbilirmisin burada bir buçuk yıldır evliyimBen ankaradayım herada hangi doktor
sende wajinismus olabilir bir doktora gitmelisiniz.Ben 2 yıllık evliyim eşimi çok seviyorum ama eşimle birlike olamıyoruz.Ön sevişme gayet normal gidiyor ama iş o raddeye gelince ben kasılıyorum nasıl bunu hallederim.O da yetmezmiş gibi etrafımdakiler durmadan çocuk ne zaman deyip duruyorlar bende çok istiyorum hatta dışarı boşalma yoluyla hamile kalayım en azından diye uğreşıyorum ama olmuyor artık bende bir çocuk istiyorum.
Günah diyorsun ama önerdiğin şeyler haram??Erotik film.izlerken bir.yandanda icki ic.sarhos ol o zaman salarsın kendini ah bir zevkini alsan.hep istersin ama ole korkulcak bisey yok bunda. Eşin ne zamana kadar boyle dayanicak Evliligin bir yanı yataktir. Kardeş kardeş günah ikinizede
İstemsizce güldüm. Tövbee tokat mı atmış? Düşündükçe tuhaf oluyorum.Kızlar yakın bir arkadasımda aynı sorundan 2 yıl cekti gitmedigi doktor kalmadı en sonunda kocası buna bir gün bir tokat atıyor o şokla ilişkiye giriyorlar bırakıyor kendini 2 kızı var su an tamamen psikolojik kendi beyninizde bitirmezseniz doktorlar bile bu konuda yardımcı olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?