eşimle ilişkiye giremiyorum başaranlar bana yardım edebilir misiniz?

aynen canım psikolog dermanın yada sen kafanda bitiricen gerçekten ben daha gecen benim arkadaşı götürdüm kendi doktoruma.. habire ağrı oluo ağrı oluo soğudum ilişkiden diipp duruodu bende gel bakalım sen benm doktora bakalım nein varmş çıkar bakar bakmaz dedim ... ve 1.5 senedir ewli. meğersem psikolojikmiş doktor dedi kızım bişin yok aklından sürekli ilişkideyken acımayacak diceksin bide pozisyon değişikliği yapıcaksın dedi .. ölede yaptı şimdi çok mutlu :):)

tatlım benim tavsiyem önce bi jinekoloğa git her şeyi açıkça anlat. tipta ayıp günah olmaz. her gün senin gibi yüzlerce insan geliyo o doktora. eğer biyolojik bir sıkıntı vs yoksa (yoktur umarım) ne biliyim vajinismussan fln bizim diğer foruma gel orda çareler. Üzülme o kadar para vs dökmene de gerek yok

kızlar doktora görünün önce muayne etsin eğer vajinismus iseniz diğer topiğe bekleriz yoksa doktorunuzun önerdiği tedaviyle kurtulursunuz

canım çok zor bir durum değil bu aslında birçok insan yaşıyor sen zihninde bitireceksin bunu ben de aynı durumu yaşadım doktora gittim ağladım sızladım kendimi suçladım ama hepsi çok gereksizmiş emla diye bir krem var ilişkiden iki saat önce vajinana sürmen gerekli iç kısmınada sür sonra kendini rahat bırak herşey güzel olacak inş bir de parmağını vajinana sokma egzersizini deneyebilirsin parmağın vajinaya girdiğini görünce psikolojik olarak rahatlarsın buarada parmağına krem sürmeyi unutmamak lazım

• 9 aylık evliyim ilişkiye giremiyorum kasılıyorum psikiyatriye gidiyorum ama hâlâ işe yaramadı çocuk istiyorum eşim dıştan boşaliyo belki hamile kalırım diye ama olmuyo her gecem zehir oluyo düşünmekten kahroluyorum yalvariyorum yapanlar yardım edin lütfen dayanamıyorum

• 9 aylık evliyim ilişkiye giremiyorum kasılıyorum psikiyatriye gidiyorum ama hâlâ işe yaramadı çocuk istiyorum eşim dıştan boşaliyo belki hamile kalırım diye ama olmuyo her gecem zehir oluyo düşünmekten kahroluyorum yalvariyorum yapanlar yardım edin lütfen dayanamıyorum artık gücüm kalmadı..

canım seni çok iyi anlıyorum çünkü bende çok zor günler geçirdim hep kendini eksik mahcup hissediyorsun çok şükür kurtuldum keşke senin için yapabilcem bisey olsa kafandan çıkar acıyı inanki düşündüğün gibi değil bence bi psikologa git dua et belki oda bir imtihandır

Canım sen nasıl kurtuldun peki

bende bir buçuk senelik evliyim ilk başlarda bende de olmuştu bir türlü olmuyordu korkuyodum, sonra zevk almaya çalıştım düşünmemeye çalıştım geçti,ama şimdide eşimle birlikte olamıyoruz 25 gundur ilişkiye girmiyoruz nerdeyse regl günüm geldi kendımı zorladım tamm bu sefer yakınlaşcam dedim b seferde o daha başlangıçta bolşaldı yani hiçbişey yapmadan bende çok mutsuzum napsam bılmıyorum.sende kendını olayın akışına bırak zevk alacagını düşün

Kendimi motive etmeye çalışıyorum ama olmuyo girmeye çalışıyo kendimi kasiyorum istemeden çok kötü yaa

ben 1.5 yıllık evliyim acı çekmekten korkuyorum ve kendimi istem dışı kasmaya başlıyorum doktora da gittim egzersiz verdi basta yapıyordum ama parmak egzersizine gelince yapamadım ve doktora gitmeyi bıraktım lütfen bana yardımcı olun ne yapmalıyım

bencede canım bu konu bilinçaltıyla alakalı.. bir doktora görünmen en sağlıklı yoldur.

doktora göründüm parmak egzersizini yapamadığım için olmuyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ümidim kalmadı korkuyorum

Canım hersey psikolojiyle alakalı stresten uzak durarak sakin davranmayı öğrenmen gerekiyor öncelikler.

bende evlılıgımın ılk gunlerınde boyle ı sıkıntı yasamıstım .ılk gun korkusunu atlattım esım cok anlayıs gostermıstı o gun.ya snra sonrası soyle 1 ay bende zorlandım esım yıne anlayısla karsıladı ama bı yere vkadar bence esın senı rahaatlatacak seyler soylesın tam kendını rahat bırakmısken cok guzelsın korkma sende cok zevk alacaksn falan desın sende kendını konsantre etmelısın kı hersey yolunda gıtsın :)

Vajinismus sun. Psikolog bu alanda uzman bulmak zor. Psikiyatriste seni bu alanda uzman kişiye yönlendirecek. Ben 3.5 senedir vajinismus um. Kendimiz yenebilecegimizi düşündük ama yenemedik. Parmak egzersizini bırak zor dokunmak bile benim için. Asla parmak egzersizi yapmam. Büyüzden bizde tedavi olmaya karar verdik. Süleyman eserdag a gideceğiz. Salı günü. 3 günde bitiyormus. İnşallah. Benimde çok borcum vardı iki kredi ödüyoruz ama gittim bi kredi daha çektik. Çünkü zamanla hersey daha kötü oluyor. Eşine yetememe eksik olma duygusu seni gergin sınırlı bir insan yapıyor. Ve en ufak bir şeyden kavga etmeye başlıyorsunuz. Biz böyle olunca ben artık ne olursa olsun bu tedaviyi olmaya karar verdim. Siz bu raddeye gelmeden bu işi halledin derim. Hayatı zindan etmeyin kendinize ve eşinize. Ben inşallah haftaya kurtulacagim bu şeyden. Umutluyum. %100 garanti veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…