- Konu Sahibi nursenemre67
-
Ben 2 yıllık evliyim eşimi çok seviyorum ama eşimle birlike olamıyoruz.Ön sevişme gayet normal gidiyor ama iş o raddeye gelince ben kasılıyorum nasıl bunu hallederim.O da yetmezmiş gibi etrafımdakiler durmadan çocuk ne zaman deyip duruyorlar bende çok istiyorum hatta dışarı boşalma yoluyla hamile kalayım en azından diye uğreşıyorum ama olmuyor artık bende bir çocuk istiyorum.
Ben 2 yıllık evliyim eşimi çok seviyorum ama eşimle birlike olamıyoruz.Ön sevişme gayet normal gidiyor ama iş o raddeye gelince ben kasılıyorum nasıl bunu hallederim.O da yetmezmiş gibi etrafımdakiler durmadan çocuk ne zaman deyip duruyorlar bende çok istiyorum hatta dışarı boşalma yoluyla hamile kalayım en azından diye uğreşıyorum ama olmuyor artık bende bir çocuk istiyorum.
aslına bakarsanız çok gitmek istedim ama utandım bu nasıl söylenebilirdi ki.Kimseyle paylaşamıyorum kimseye birşeye diyemiyorum ilk defa burda bunu dile getirdim.Bunu dile getirince az çok ne gözle bakılacağını tahmin ediyorum insanoğlu çeşit çeşit iyisi de var kötüsü de.Eşimi çok seviyorum oda beni seviyor biliyorum çünkü sırf benimle evlenebilmek için ailesini bile terk etti tabi isteğim bu değildi ama çok şeyler yaptı benim için pişman mi sorusuna gelirse hayır değil çünkü her defasında bunu dile getirir.Hatta ailesi ile görüşmeye bile ben zorladım :) neyse konumuz bu değil eşim her şeyin cinsellik olmadığını dile getiriyor tabi ama ben rahat değilim ona bunu yaşatmaya hakkım olmadığını geceler boyunca düşünüp durdum herkes yapabiliyorsa bende yapabilirim diyorum kendime ama yok olmuyor.Ben jinekolog muayene bile olmaya korkuyorum sorunum ne gerçekten bilmiyorum.İnternetten araştırdım dr.ulusoy diye biri var bu işi çözdüğünü dile getiriyor ama maliyeti çok yüksek 5000 tl istiyor.Biz zaten herşeyi tek başımıza yaptığımız için hala borç ödüyoruz bunu ödemem kesinlikle mümkün değil artı güvenemiyorsun da...burdan yardım istememin nedeni benim gibi yaşayanlar varsa , eğer çözdüler ise en azından bilgi almak denemek buna çok ihtiyacım var git gide psikolojim bozuluyor geceleri uyuyamaz oldum
7 aylık evliyim ve evlendiğimiz ilk bir ay bana dokunmasına bile izin vermemiştim. sanki orda girebiliceği bir yer yok gibi geliyordu bana. doktora gittik kontrolden sonra hiçbir problem olmadığını aksine çok rahat yapabiliceğimi anlattı bana. önce egzersizler verdi parmak egzersizi ilk gün parmağın bir boğumu daha sonra 2 bogum sonra 3 boğum şeklinde alıştırma yapmamızı önerdi ve bana kayganlaştırıcı jel ve anestol pomad verdi. tabi egzersizi yapabildinmi dersen ben onada izin vermedim daha dokunmaya başlamasıyla canım yanıyordu zaten. (bence parmak daha çok acıtıyor) bir gün topladım kendimi ve sıktım dişimi herşeyi zara bağlıyordum çünkü o zar gittiği zaman canımın yanmıycağını düşünüyordum ki. yanılmışım zar esnek çıktı. artık yapabiliyoruz ama bana zevk alıyormusun diye sorsan henüz hiçbirşey hissetmiyorum. doktor bu durumunda piskolojik olduğunu söylüyor. bence bunu yapabilmek değilde birşeylerden zevk almak daha önemli.ve şuan hamileyim aslında hiçbir şey yaşayamadan hamile kaldım. benden sana tavsiye ilişikiyi tam anlamıyla yaşamadan hamileliği düşünme benim düştüğüm hataya düşme.Ben 2 yıllık evliyim eşimi çok seviyorum ama eşimle birlike olamıyoruz.Ön sevişme gayet normal gidiyor ama iş o raddeye gelince ben kasılıyorum nasıl bunu hallederim.O da yetmezmiş gibi etrafımdakiler durmadan çocuk ne zaman deyip duruyorlar bende çok istiyorum hatta dışarı boşalma yoluyla hamile kalayım en azından diye uğreşıyorum ama olmuyor artık bende bir çocuk istiyorum.
tanidik birine gitmebirilerine soyler mi dusuncesiyle zaten kendin gibi olamayaksin..ve tatlim 2 yil gercekten uzun bir sure..bu zamana kadar caresine bakmak gerekirdi...ama hic birsey icin genede gec degil..umarim sorununu halledersin...
kayganlastirici kullanabilirsiniz..umarim ise yarar.
Kıyamam sana ya bende üzüldüm durumuna. Öncelikle bunda utanılcak bişey yok. Nasılki hasta olduğunda gidip doktora söylüyorsan bunuda kolayca söyleyebilirsin. Hiç jinekolojik muayene olmaman kötü belki çatın dardır. Bunların hep tedavisi var. Ben tesettürlüyüm erkek doktora muayene oluyorum alanında çok iyi olduğu için. İlk başlarda utanma oluyo tabi ama bu bir mecburiyet. Sen gönlünü ferah tut sorunun biyolojik olup olmadığını anlamak için önce bir jinekologa görün. Baktın biyolojik değil o zaman mutlaka bir psikiyatriste görün. Psikiyatrist fiyatları çok pahalı biliyorum ama istersen İstanbul'da oturuyosan sana en yakın yerin kadın aile sağlığını ara psikolog için randevu al. Kadın aile sağlığı merkezlerinde psikolojik danışmanlık ücretsiz veriliyo. Hep bayanlardan oluşan kadrosu var daha rahat edersin. Bu söylediklerimi mutlaka denemelisin. Henüz çok gençsin anlıyorumki ve 1 ayda geçecek bir sorun bu belkide. Senelerce üzülmek yerine doktora gitmelisin. 1-2 ay bile olsa bende o sorunu yaşadığım için az çok biliyorum neler hissettiğini. Nolur utanmayı bir kenara bırak üzme benide
aynı sorun bende de var aynen arkadaşın anlattığı gibi. 5 ay oldu eşimle herşey çok güzel ama ah bide ben kasılmasam. bizde yeni evliyiz daha borç harç duruyo. psikologa gidemem bide ben kayınvalidemle yasıyorum onların bu sorundan önce haberi vardı sonra hallettik dedik cocuk flan die beni iyice perişsan ediorlar bende arkadaş gibi hamile kalmaya calışıorum. ilişkiye girenlere bu çok komik gelio ama çaresizlik işte herseyi yaptırıyo. kafayı yemek üzereyim. benim bi artım var ama biraz daha vajinama dokunmasına biraz girmesine izin veriyorum sonra eşim çok kasıosun almıo dio ben zorla diorum ama çok da acı cektiğim için aglamaya baslıyorum eşimde sen böle ağlarkarken canın yaparken yapamam kalsın dio. ölece ağlaya ağlaya kalıorum işte(
bu doktor fiziksel olark bşi yapmıyor merak ettiğin budur sanırım :) psikolojide bitiyor olay. Adam bilinç altına telkinler yolluyor sessiz bir ortamda. Ve bu durumun normal olduğunu hiç korkmaman gerektiğini bilinç altına bi şeklde kabul ettiriyor. Daha sonrasında senn uygulayacağın egzersizler ve izleyeceğin bikaç film oluyor bu konuyla ilgili. Yani seni bişeye zorlamıyor. O sadce işin ruhsal boyutunda. Fiziksel kısımlar seni ilgilendiriyor. Vücuduna senn istemeyeceğin bşi asla olmaz merak etme. çünkü ben de normalde muayene bile olmaktan korkan bi insanım. Anlayabiliorum.kesnlkle rahat ol. Bu durum çok normal. Dünyanın en normal şeyi hatta.başka sorun varsa zevkle cevaplarım arkadaşm çünkü durumunun ne kadr zor olduğnu çok iyi biliorum.
ya cnm kasma be rahat ol azıcık acıya dayanmıcaksan cocukta ısteme bence emın ol dogum daaha beter o yuzden bıranonce en zevk aldıgın yerde eşıne içine al gerısı corap sokugu gelecek emın ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?