• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle ilişkiye giremiyorum başaranlar bana yardım edebilir misiniz?

nursenemre67

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
13
0
16
İstanbul
Ben 2 yıllık evliyim eşimi çok seviyorum ama eşimle birlike olamıyoruz.Ön sevişme gayet normal gidiyor ama iş o raddeye gelince ben kasılıyorum nasıl bunu hallederim.O da yetmezmiş gibi etrafımdakiler durmadan çocuk ne zaman deyip duruyorlar bende çok istiyorum hatta dışarı boşalma yoluyla hamile kalayım en azından diye uğreşıyorum ama olmuyor artık bende bir çocuk istiyorum.

canım öncelikle bu konuyu beyninde halletlemelisin! bi piskoloğa gidebilirsin mesala yardım alman daha ii senin için.
eşinle ön sevişmede iyiyiz diosun kendini rahat bıraktığın an eşin yaklaşsın sana bukadar kasılma ! eşinede zarar verirsin zaman geçtikçe soğutursun kendinden! ve öle dışardan boşalmayla falan uğraşma eşinle yakınlaş güzel şeyler düşün;)

yalnız başlık süper olmuş tamam canım şimdi geliyoruuummm yettik garii :)))

şaka bir yana ben de o sorunu 20 gün kadar yaşamıştım ama 2 yıl çok fazla çoktan doktora başvurmalıydınız uzman yardımı almanız lazım şöyle yap böyle yap demek yanlış olur psikolog lazım bu konuya, şu an bu durumun tedavisi gayet olumlu sonuç veriyor

Bu iş öyle halktan bilgi almakla olmaz canım psikiyatriste gideceksin. 2 yıl olmuş biyolojik bir neden yoksa (jinekologta muayene olarak öğrenebilirsin) hala olmuyorsa psikolojik bir sorun aranmalı. Ben yeni evliyim ilk 1-2 ay hiç yapamadık sonra eşiminde payı büyük beni hep rahatlattı kasma kendini diyerek. Bende yavaş yavaş kendimi ona bırakmayı öğrendim ama seninki 2 yıl olmuş mutlaka tedavi ol canım mutlaka.. Birde üzülme öyle zor birşey değil bunun tedavisi. Sevişmeye başlarken kasılan bir arkadaşım vardı psikolojik müdahale aldı ve şimdi gayet iyi. Psikologa değil psikiyatriste gitmelisin eğer biyolojik değilse !

Bu iş öyle halktan bilgi almakla olmaz canım psikiyatriste gideceksin. 2 yıl olmuş biyolojik bir neden yoksa (jinekologta muayene olarak öğrenebilirsin) hala olmuyorsa psikolojik bir sorun aranmalı. Ben yeni evliyim ilk 1-2 ay hiç yapamadık sonra eşiminde payı büyük beni hep rahatlattı kasma kendini diyerek. Bende yavaş yavaş kendimi ona bırakmayı öğrendim ama seninki 2 yıl olmuş mutlaka tedavi ol canım mutlaka.. Birde üzülme öyle zor birşey değil bunun tedavisi. Sevişmeye başlarken kasılan bir arkadaşım vardı psikolojik müdahale aldı ve şimdi gayet iyi. Psikologa değil psikiyatriste gitmelisin eğer biyolojik değilse !

aslına bakarsanız çok gitmek istedim ama utandım bu nasıl söylenebilirdi ki.Kimseyle paylaşamıyorum kimseye birşeye diyemiyorum ilk defa burda bunu dile getirdim.Bunu dile getirince az çok ne gözle bakılacağını tahmin ediyorum insanoğlu çeşit çeşit iyisi de var kötüsü de.Eşimi çok seviyorum oda beni seviyor biliyorum çünkü sırf benimle evlenebilmek için ailesini bile terk etti tabi isteğim bu değildi ama çok şeyler yaptı benim için pişman mi sorusuna gelirse hayır değil çünkü her defasında bunu dile getirir.Hatta ailesi ile görüşmeye bile ben zorladım :) neyse konumuz bu değil eşim her şeyin cinsellik olmadığını dile getiriyor tabi ama ben rahat değilim ona bunu yaşatmaya hakkım olmadığını geceler boyunca düşünüp durdum herkes yapabiliyorsa bende yapabilirim diyorum kendime ama yok olmuyor.Ben jinekolog muayene bile olmaya korkuyorum sorunum ne gerçekten bilmiyorum.İnternetten araştırdım dr.ulusoy diye biri var bu işi çözdüğünü dile getiriyor ama maliyeti çok yüksek 5000 tl istiyor.Biz zaten herşeyi tek başımıza yaptığımız için hala borç ödüyoruz bunu ödemem kesinlikle mümkün değil artı güvenemiyorsun da...burdan yardım istememin nedeni benim gibi yaşayanlar varsa , eğer çözdüler ise en azından bilgi almak denemek buna çok ihtiyacım var git gide psikolojim bozuluyor geceleri uyuyamaz oldum :(:(

aslına bakarsanız çok gitmek istedim ama utandım bu nasıl söylenebilirdi ki.Kimseyle paylaşamıyorum kimseye birşeye diyemiyorum ilk defa burda bunu dile getirdim.Bunu dile getirince az çok ne gözle bakılacağını tahmin ediyorum insanoğlu çeşit çeşit iyisi de var kötüsü de.Eşimi çok seviyorum oda beni seviyor biliyorum çünkü sırf benimle evlenebilmek için ailesini bile terk etti tabi isteğim bu değildi ama çok şeyler yaptı benim için pişman mi sorusuna gelirse hayır değil çünkü her defasında bunu dile getirir.Hatta ailesi ile görüşmeye bile ben zorladım :) neyse konumuz bu değil eşim her şeyin cinsellik olmadığını dile getiriyor tabi ama ben rahat değilim ona bunu yaşatmaya hakkım olmadığını geceler boyunca düşünüp durdum herkes yapabiliyorsa bende yapabilirim diyorum kendime ama yok olmuyor.Ben jinekolog muayene bile olmaya korkuyorum sorunum ne gerçekten bilmiyorum.İnternetten araştırdım dr.ulusoy diye biri var bu işi çözdüğünü dile getiriyor ama maliyeti çok yüksek 5000 tl istiyor.Biz zaten herşeyi tek başımıza yaptığımız için hala borç ödüyoruz bunu ödemem kesinlikle mümkün değil artı güvenemiyorsun da...burdan yardım istememin nedeni benim gibi yaşayanlar varsa , eğer çözdüler ise en azından bilgi almak denemek buna çok ihtiyacım var git gide psikolojim bozuluyor geceleri uyuyamaz oldum :(:(

Kıyamam sana ya bende üzüldüm durumuna. Öncelikle bunda utanılcak bişey yok. Nasılki hasta olduğunda gidip doktora söylüyorsan bunuda kolayca söyleyebilirsin. Hiç jinekolojik muayene olmaman kötü belki çatın dardır. Bunların hep tedavisi var. Ben tesettürlüyüm erkek doktora muayene oluyorum alanında çok iyi olduğu için. İlk başlarda utanma oluyo tabi ama bu bir mecburiyet. Sen gönlünü ferah tut sorunun biyolojik olup olmadığını anlamak için önce bir jinekologa görün. Baktın biyolojik değil o zaman mutlaka bir psikiyatriste görün. Psikiyatrist fiyatları çok pahalı biliyorum ama istersen İstanbul'da oturuyosan sana en yakın yerin kadın aile sağlığını ara psikolog için randevu al. Kadın aile sağlığı merkezlerinde psikolojik danışmanlık ücretsiz veriliyo. Hep bayanlardan oluşan kadrosu var daha rahat edersin. Bu söylediklerimi mutlaka denemelisin. Henüz çok gençsin anlıyorumki ve 1 ayda geçecek bir sorun bu belkide. Senelerce üzülmek yerine doktora gitmelisin. 1-2 ay bile olsa bende o sorunu yaşadığım için az çok biliyorum neler hissettiğini. Nolur utanmayı bir kenara bırak üzme benide

Ben 2 yıllık evliyim eşimi çok seviyorum ama eşimle birlike olamıyoruz.Ön sevişme gayet normal gidiyor ama iş o raddeye gelince ben kasılıyorum nasıl bunu hallederim.O da yetmezmiş gibi etrafımdakiler durmadan çocuk ne zaman deyip duruyorlar bende çok istiyorum hatta dışarı boşalma yoluyla hamile kalayım en azından diye uğreşıyorum ama olmuyor artık bende bir çocuk istiyorum.

ben de vajinismustum. kk'da ki topik sayesinde kurtuldum. istersen bir incele, elimizden geldigince yardimci olmaya calisiriz.

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...ube-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.html

bir arkadaşımda aynı problemden muzdaripti, psikoloğa da gitmelerine rağmen yaklaşık 2 yıl süresince ilişkiye girememişlerdi, psikolog tavsiyesi ile her şeyden ve herkesten uzak bir haftalık tatile çıktılar, böyle göl kenarı kulübe kiralayıp problemlerinden kurtulmuş olarak geri döndüler, tabi burada etkili olan kulübe ve göl değildi, bir süre her şeyden uzaklaşmış ve rahat olmalarıydı, belki sizde de işe yarar, psikoloğa kesinlikle gitmelisiniz ama bence de çok pahalı =S

sanırım canınız yanıyo kendinizi kastığınız için ve bu kasma sonucu daha çok acı oluyo hiç istemiyosunuz.bir süre sonra denemeye cesaret de edemiyo insan.bizdede yeni evlendiğimiz günlerde vardı bu sorun anestol diye bir krem var hem eşim hem ben bu kremi sürüp 30dk kadar bekleyip öyle deniyorduk canınız yanmayınca rahat oluyosunuz bir de bakmışsınız olmuş bitmiş eşinizin sevecen ve nazik olmasıda önemli bu durumda kısaca anlatmaya çalıştım inşallah sizdede faydası olur

arkadşm ben de aynı problemle 3 ay uğraştm ama olmadı. psikolojik olark hiç bişe olmadğını çok net biliyosun ama olmuyor. ve bu dedğin doktora gittim. dr ulusoy.kuşadasında değil mi? eğer oysa ben gittim. ve döndüğümüzde artık problem kalmamıştı çok şükr:) bir süre sonra zevk almaya bile başlıcaksn demişti doktorum ben inanmamştm ama öle oldu. ama evet biraz pahalı. biz düğünde toplanan paralarla gitmiştik valla :) sonra bir ölü doğum yaşadım psikolojim birz etkilendi ama yine de problem yaşamıoyurm. bu problemi söylemekten korkma sakın ve problem çözüldüğünde de gebelik halinde falan doktoruna vajinismus geçirdğini kesnlkle söle.sana özen gösterecek bi doktora git kadın doğumda.

arkadşm ben de aynı problemle 3 ay uğraştm ama olmadı. psikolojik olark hiç bişe olmadğını çok net biliyosun ama olmuyor. ve bu dedğin doktora gittim. dr ulusoy.kuşadasında değil mi? eğer oysa ben gittim. ve döndüğümüzde artık problem kalmamıştı çok şükr:) bir süre sonra zevk almaya bile başlıcaksn demişti doktorum ben inanmamştm ama öle oldu. ama evet biraz pahalı. biz düğünde toplanan paralarla gitmiştik valla :) sonra bir ölü doğum yaşadım psikolojim birz etkilendi ama yine de problem yaşamıoyurm. bu problemi söylemekten korkma sakın ve problem çözüldüğünde de gebelik halinde falan doktoruna vajinismus geçirdğini kesnlkle söle.sana özen gösterecek bi doktora git kadın doğumda.

Yardımınız için çok teşekkür ederim.Bende köyden komşumuzun kızına gidecem 29 eylül de ama bir yandan da korkuyorum bunu bu zamana kadar kimseye söylemedim ona nasıl diyecem onu da geçtim ailesine benim aileme birşey der mi bunun bilinmesini istemiyorum.Ama gitmem gerek bunu da iyi biliyorum ilk gideceğim için ona gitmek istiyorum güveniyorum sanırım.O güne kadar burda öğrendiklerimi denemeye çalışacam.Siz nasıl bir tedavi uygulandı anlatma şansınız var mı acaba?

tanidik birine gitme :34: birilerine soyler mi dusuncesiyle zaten kendin gibi olamayaksin..ve tatlim 2 yil gercekten uzun bir sure..bu zamana kadar caresine bakmak gerekirdi...ama hic birsey icin genede gec degil..umarim sorununu halledersin...

kayganlastirici kullanabilirsiniz..umarim ise yarar.

Yardımınız için çok teşekkür ederim.Bende köyden komşumuzun kızına gidecem 29 eylül de ama bir yandan da korkuyorum bunu bu zamana kadar kimseye söylemedim ona nasıl diyecem onu da geçtim ailesine benim aileme birşey der mi bunun bilinmesini istemiyorum.Ama gitmem gerek bunu da iyi biliyorum ilk gideceğim için ona gitmek istiyorum güveniyorum sanırım.O güne kadar burda öğrendiklerimi denemeye çalışacam.Siz nasıl bir tedavi uygulandı anlatma şansınız var mı acaba?

bu doktor fiziksel olark bşi yapmıyor merak ettiğin budur sanırım :) psikolojide bitiyor olay. adam bilinç altına telkinler yolluyor sessiz bir ortamda. ve bu durumun normal olduğunu hiç korkmaman gerektiğini bilinç altına bi şeklde kabul ettiriyor. daha sonrasında senn uygulayacağın egzersizler ve izleyeceğin bikaç film oluyor bu konuyla ilgili. yani seni bişeye zorlamıyor. o sadce işin ruhsal boyutunda. fiziksel kısımlar seni ilgilendiriyor. vücuduna senn istemeyeceğin bşi asla olmaz merak etme. çünkü ben de normalde muayene bile olmaktan korkan bi insanım. anlayabiliorum.kesnlkle rahat ol. bu durum çok normal. dünyanın en normal şeyi hatta.başka sorun varsa zevkle cevaplarım arkadaşm çünkü durumunun ne kadr zor olduğnu çok iyi biliorum.

korkularınız var bellı kı aldığım bir eğitim esnasında böyle bir konu gündeme gelmişti. kadın erkeğin üzerinde olmasından korkuyordu. bir an cinsellikten soğuyup kendini sıkıyordu . o halde devam edılse canı çok yanıyordu. bu sorunla baş etmek için eşinle farklı yollar deneyin. sonuca bağlamak illa ki mecburi değil . onunla biraz ön sevişmeler geçirin fakat asla ilişkiye gireceğiz ya da hadi bi deneyelim olmasın. eşiniz çok sevdiğiniz halde bilincinizde size yabancı kalmıs olabilir. etraftakı insanların cinselliğe bakısıda bunda çok etkılıdır. ön sevişmeler tatlı oynaşmalarla sonucunu düşünmeden rahat edin . eşinizinde sizinde mutlu olduğunuzu görmek zamanla güven verecektir.

Şimdi bekara karı boşamak kolay derler, ben de ilişkiye girmemiş biri olarak belki biraz saçma olabilir söylediklerim.

Bilinçaltında seksi bastıran insanlarız, anne babalarımız bizi hep "Biriyle yaparsan ortada kalırsın kimse almaz seni" diye büyütmüştür muhtemelen.. Açık mısın kapalı mı bilmiyorum ama, artık nikahımız var, ayıp yok günah yok diye kendini rahatlatmanı öneririm..

Ben nişanlımın kokusunu bile duysam içim yanar, ezilir, bir tuhaf olurum keşke şu biçilen 2 yıl geçse de aynı evde yaşasak düşünceleri ışık hızıyla aklımdan geçer.

2 yıl cidden uzun bir süre. En azından bir kez de sana yaklaştığında daha önce zaten yaklaşmıştı yapmıştık gibi düşün. Belki işe yarar.

bence psikiyatrist ya da psikolog değil, Bilinçaltına baktır diyen arkadasın basına gelmedigi için rahat rahat söyluyor.Ben de bunun üstesinden geleli 2 gun oluor.Ama bunun için psikolog gibi bir kadın dogumcuya ihtiyacın olacak.Yani zaman kaybetmeden.Ama her şeyden önce ilişki demek illa tam alamıyla birleşmek demek degil.Zaten digerkısmını rahat yasıyorsun.Amabence zaman kaybetmeden eğer ankaradaysan Hera kliniğe gitmeni tavs,ye ederim.Para konusunda da seni anlayacaklarını umuyorum.Amasağlık her şeyin üstünde gelir.Ben de olmaz olmaz diyordum ama.3 gunde oldu.Kulaktan dolma şeylere de kulak asma.

ya cnm kasma be rahat ol azıcık acıya dayanmıcaksan cocukta ısteme bence emın ol dogum daaha beter o yuzden bıranonce en zevk aldıgın yerde eşıne içine al gerısı corap sokugu gelecek emın ol

Back