sanırım uzun soluklu evliliklerin değişmez kaderi bu.biz de yedi sene evlilik dört sene de öncesi,onbir yıl sonunda aşk falan kalmadı.çok iyi iki ev arkadaşı,uyumlu ebeveyn kıvamına geldik.sevginin de bittiğini düşünüyorum.ama saygı devam ediyor o yüzden de sürüyor işte.bir de ne o ne ben düzenimizi bozmak istemiyoruz,alışkanlık var.ha ne yapabilirim diye düşündüğümde de içimden bu durumla ilgili birşey yapmak gelmiyor artık.böyle gittiği yere kadar gitsin diye düşünüyorum.oysa ne kadar aşıktık evlendiğimizde.bizi bu duruma ne getirdi bilmiyorum.hayatın ağır sorumluluğu mu,yoğun iş hayatı mı,hayatla olan o bitmez mücadele mi bilmiyorum
derdim bölümüne aç derdinibu sorunları ben de yaşıyorum eşim de az çok farkında ama benim de onun da içinden değiştirmek gelmiyor sanki bu durumu. geçmişte çok emek verdim bu ilişkiye artık yoruldum. bu gün eşimle bu konular yüzünden tartıştık. daha doğrusu dün gece tartıştık bu sabah devam ettik . 2 kaynım burda olduğu için gizli gizli yedik birbirimiziçok mutsuzum. gececek biliyorum ama canımı sıkıyor. adam bana bu gün cinsel hayatımızın bile ne kadar monotonlaştığını söyledi ve işin kötüsü ben de öyle hissettiğimi söyledim. konuşuyoruz çözüyoruz kısa bir süre sonra tekrar başladığımız yerde buluyoruz kendimizi. evlilik sürekli olarak gayret emek fedakarlık istiyor ve artık biz bunlar için enerjimizi harcamıyorz. çok kırıldım ne tavsiye edersiniz? Eşime benimle cinselliği yaşamak istemediğini hissediyorum dedim bu sabah. o da evet zoraki bir şekilde yapıyorum dedi çok kırıldım. oysa dürüst olmasını ben istemiştim. peki neden dedim
Hafta içi yorucu oluyor sabah daha erken kalkıp banyo yapmak istemiyorum üşeniyorum dedi. ok hafta sonu olun sadece dedim o zaman da fark etmez ki her halükarda sabah erken kalkıp banyo yapmalıyım dedi. ben de tamam o zaman şöyle yapalım dedim 1 ay birlikte olmayalım sonunda birbirimize karşı ne hissediyoruz görelim dedim. kabul etmedi neden kendimizi cezalandıralım durup dururken diyor.
bilmiyorum ne yapacağımı iş sadece cinsellik değil benigün içinde arayıp sormayan bana eskisi gibi değer vermeyen bir insan var karşımda. önceden bir damla gözyaşıma tahammül edemezdi bana deliler gibi aşıktı ben ona aşık olmadan evlenmiştim. ama şimdi aşk sevgi saygı azalarak gidiyor. her geçen gün eksiliyoruz dedim bu sabah. ne yapmalıyım sizce? bunların yanında çok iyi bir eştir....
acaba varmıdır bayağa bi yıl evli olupta eşime aşığım eşimde bana aşık sanki sevgilim gibi heyecan duyuyorum ondan eve gelince tirtir titriyorum heyecandan diyen....çok merak ediyorum.......aşk geçicidir bence önemli olan o aşkı sevgiye çevirebilmek...çünkü sevgi kalıcıdr.....ben onu sevdim lafı nerdee aşık oldum lafı nerde..sevgi daha üstün......
kızlar konuyu başka bir yere açmadım ama şunu söyleyeyim ilişkimiz belki monotonluktan çıkmadı ama düne göre çok daha iyiyiz. dün gece 4e kadar konuştuk ondan önceki gece 3e kadar kavga etmiştik. dün gece dertleştik bayağı ve bu gün bambaşka bir gün:) eşimi çok seviyorum ve rabbime şükrediyorum büyük dertlerim oplmadığı için böyle küçük şeylerle uğraşıyorum. Allahım başka dert vermesin:)
bence iki iyi anlaşan insanın evliliği rutinleşmişse artık benim düşüncesinden birazda... bu toplum arasında rahat battı da denebilir
başka bi kadından şüphelenin bakalım noluyo, birden eşinize deli divane olduğunuzu düşünmeye başlıcaksınız
sex konusunda gelince, iki tarafında bi şikayeti yoksa sayıya takılmamak lazım, gördüğüm kadarıyla bu sayıya takılmak sık yapıyan bi hata
ama yok şikayetiniz varsa bu konuda bişeyler yapılabilir