Merhaba arkadaşlar 3 aylık evliyim ve hamileyim Eşim ile iletişim kuramıyorum Biz çok zor evlendik hatta eşimin maddi durumu yetersiz olduğundan babam yeni vefat etmesine rağmen annem düğünümüzü yaptı erkek düğünü yapar gibi yaptı hemde. Eşimin çok zor bir hayatı var ailesiyle problemleri var ben eşim ile 2 yıldır görüşmeme rağmen her zaman eşimin yanında oldum, bu durum evlendikten sonra da böyle oldu eşimin ailesi bana eşimi kötülemesine, benimle uğraşmalarına rağmen ben elini tutmaktan, yanında olmaktan vazgeçmedim ama eşim benim yaptığım hiçbir fedakarlığı görmüyor maddi sıkıntılarımız olduğundan her şeyin maddi sıkıntıya bağlıyor buna bağlı olmadığını söylesem de sadece maddi sıkıntıları göz önüne alıyor. Bana bir hiçmişim gibi davranıyorum benim de çok zoruma gidiyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım sırf burada bunları söyleyebilmek ve sizden destek almak için buraya Üye oldum ve cidden ne yapacağımı şaşırmış durumdayım Bazen başımı alıp gidesim geliyor. Bu adam benim eski tanıdığım adam değil üç aydır doğru düzgün hiçbir şey yapamadık Sadece bir gün kahvaltıya gittik. Karşıma alıp konuşmak istediğimde beni daha dinlemeden pençelerini göstermiş oluyor. En basiti eşim sigara içtiğinden ve bu günde bir buçuk iki paket olduğundan artık koa hastası olma noktasına gelmiş durumda ve eşimi yakın zaman da zorla doktora götürdüm ve doktorun verdiği sigara bıraktırma bantları zorla aldırdım. Ya zaten maddi olarak zor durumdayız ben kendi istediğimi bile almıyorum hamile olduğum halde senin bu lükse girmene hakkın yok diyorum. Bana sen bu kadar üstelediğin için ben bırakamıyorum, senin canın bişey istedi de ben mi almadım gibi yanıtlarla geliyor. Cebinde para olmadığını bildiğimden ve sırf bana karşı yüzü yerde olmasın diye canımın istediği hiç birşeyi aldırmıyorum. Yaptığım fedakarlıkları buraya yazsam bir insan bu kadarını da yapmaz dersiniz ama ben yaptım işte. Ve bu artık eşim tarafından yapmak zorunda olduğum bir görev gibi algılanıyor ne yapmam lazım bu durumda yardım edin özellikle evli arkadaşlarımızdan destek bekliyorum