- 25 Mayıs 2017
- 60
- 40
Iste bu tip mesajlar yuzunden bu ozel durumumu paylasip paylasmamak arasinda kalmistim paylastim ama yalniz olmadigimi gordüm en azindan. Kadın kadinın halinden anlar demisler. Ama belliki siz pek anlayamamissiniz beni. Gene de saygi duyarım yazdiklariniza sonucta bu forumda kimse kimseyi dogru duzgun tanimiyo yapilan mesajlara gore cevap atiliyo genelde. Ama sunu söylemek isterim size mesajmi iyi okumamissiniz ikimizde ögretmeniz ve dogu gorevi yapiyoruz burada gezilecek yer yok gezemiyosun sıkıntılı terör bölgesine yakiniz. Ama ilce disinda yakin illerde gorulebilecek güvenli cok güzel tarihi yerler var. Gidilip görulebilir mesela ama benim ona cok fedakar davranmam yardimci olmak istememle alakali bir durum. Tabi cok düsününce kendimi yiprattım sıkıldım ve patladim bir yerde. onu alistirmis zten benimde maasimı hesaba koymam onun da isine geldi bu sürecte. Ve biz yeni evliyiz anlayacaginiz biz birikim yapmaktan arabanin kredisini düsünmekten cıkamadık oyle gezmeye. Gezme meraklisı olsam zaten o bahsettigim yerlerin hepsine götürtürdüm. Ben de yeri geldimi kıya köseye para koyan bir kadinım severim ev sahibi olmak isterim elbet ama herseyin bir yeri ve zamanı var. Özetle ben ne gezme tozma meraklisı ne de sadece parayla malla mülke mutlu olan bir kadinım. Hersey kararinda. Ve yazmissiniz acimasizca siz ne yaptiniz da öfkelenip onu bunu firlatiyor diye ben küfür de etmedim bogazini da sıkmadım hertürlü kadınlık görevimi de yaptım. Bilir de. Karisı olarak soru sormak merak etmek kendi planlarimi soylemek ondan bazi seyler talep etmek madem gorevimi yapip fedakarligimi da yapiyorsam o da benim taleplerimo yerine getirmeli fedakar olmalı yeri geldi mi ama kendinden taviz vermedigi icin sinirlenip birden öfke patlaması yasiyor esya kirmaya kadar gidiyor. Herkes öfkelenir sinirlenir ama bu kadarı da insana hakaret gibi geliyor endisrye kapiliyor ister istemez. Umarım daha iyi anlamissinizdir belki yasamadiysaniz bu tarz seyler anlamanız zor olmustur. Iyi günler.Sürekli gezip tozmak la adamın başını yemişsin resmen araba konusunda yine siz haksizsiniz baştan kabul etmeyecek tiniz şimdi ifade etmenin manası yok hep gezmek yerine esin icon özel şeyler yapabilirsin çalıştığın için pek sanmıyorum yemek le filan uğraştığınj gelenek Görenek farklı demişsin belki de kendi yöresine ait şeyler yemek içmek itiyor dur evi kırıp dökmesine de üzüldüm bi erkek kolay kolay o raddeye gelmez ama ailesiyle uğraşmayi bırakın mal mülk sevdalısı gibi gözüküyor sunuz karşıdan çünkü
Son düzenleme: