eşimle hiçbir şekilde olmuyor

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
vajinal orgazmı da geçtim ama dışardan dokunsa yapsa bile boşalamıyorum. tek kendim yapınca oluyor. o da o sırada beni öpüyor falan bir de benim çok geç oluyor.
bu şekilde normal mi acaba benim libidom çok mu düşük. fazla birşey hissetmiyorum. eşim de neden olmuyo diyo, farklı şeyler deniyor, süreyi uzun tutuyor vajinal orgazm da olmuyor.

Önceden böyle miydiniz? Yoksa sonradan mı böyle oldunuz? Eğer önceden böyleyseniz psikolojik nedenler olabilir. Orgazm beyinde kafada biten bir şey. Aklınız dolu olabilir düşündüğünüz bir durum olabilir.

Benim de böyleydi başlarda ama yavaş yavaş oturdu. Siz yapınca oluyor o yapınca olmuyor ise sebebi onun sizi sizin kadar tanımaması henüz. Biraz yönlendirin yavaş yavaş öğrenir.
Hatta siz de değişik değişik şeyler öğreneceksiniz tesadüfen. Ben hep aaa bak böyle de oluyormuş falan diyorum. Keşfediyoruz.

Eşinize karşı şehvetli misiniz peki? Yani sevisme öncesi yeterince tahrik oluyor musunuz. Burada çok konu okudum bu şekilde, bence genel sorun istek eksikliği ya da partnerle aradaki cinsel çekim. Kendiniz yapınca oluyormuş çünkü. Bir kadın ve erkek yeterince istekli oldugu zaman üzerinde giysi bile olsa orgazm olabiliyor ama arada o şehvet yoksa ne yaparsa yapsın sonuç hüsran

Ya aynı durumumuz aynı çare bulursanız lütfen bana da söyleyin 4yıllık evliyim bende başından beri hiç olmadı

Bu hafta bu forumda sizinki gibi 4 5 aktif konu var, onlardaki tavsiyelere de göz atın mutlaka, fikri olanlar aynı anda bütün konulara yetişemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…