• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle giderek uzaklaşıyoruz

Yyyyyyyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2017
140
72
48
33
Selam iyi geceler. Ben 5 yıllık evliyim 1 tane de çocuğum var, eşimle görünürde çok büyük sorunlarımız olmasa da her çift gibi sık sık tartışıyoruz. Özellikle çocuktan sonra daha fazla tartışır olduk. Çocuk yüzünden, maddi sıkıntılar vs.

Şimdi gelelim konuma.. Açıkçası bu uzaklaşmanın sebebini pek bilemesem de, tahminim kredi borcumuzun onu strese sokması diyorum, stresli bi işi var biliyorum zorlandığını. Benim çalışmama gelirsek, ben sektörde bikaç yıl çalıştım bebek sebebiyle ayrıldım, 1 yıldır iş arıyorum nerdeyse, seçici davranayım dedim ama şimdi nerdeyse başvurularıma geri dönüş bile olmuyor, beklemedeyim. Eşimle çok severek evlendik biz ama bu aralar öyle kabalaştıki tanıyamıyorum onu :( ses tonu bi sinirli falan.. Sinirlenme dediğimde bağıra bağıra sinirlenmedim diyo, mesela bu tarz şeyler birikti hani derler ya sinek küçük mide bulandırır o hesap. Ev işlerinde yardım etmez, hadi ben evdeyim diye ses etmiyorum ama bişeyleri söyleye söyleye yaptırıyorum.

Onun işi stresli alttan alıyorum çoğu zaman ama ben de üniversite mezunu biri olarak evde olmanın verdiği bi gerginlikle belki, bide geceleri 4ten önce uyumayan bi çocukla ev işi temizlik yemek çamaşır bulaşık bi yere kadar yetebiliyo insan :(

Kendisi sık olmasa da arkadaşlarıyla maça, halı sahaya, dışarda buluşmaya giden biri. Ama beni de kısıtlamaz tabi ben de sık olmasa da giderim. Fakat şöyle bi durum var çocukla gitmek istemez çok yoruyomuş çok geriliyomuş onla gidince, ben de çocuksuz gidince çok zevk alamıyorum açıkçası neyse.. Bu gece bana diyoki babamın biraz birikmişi varmış arabayı falan da satalım krediyi ödeyelim, sonra babama öderiz diyo, ben de kabul etmedim.
1.Babası başka bişey almak istiyo neden adamın hayaline engel olalım?
2.Nasıl olsa biz bunlara para verdik(borç bile olsa) onun rahatlığıyla evde paylarının olduğunu ima edecek hareketler yapacaklar ve ben sinir olacağım muhtemelen, bu sebeple istemiyorum.

Ama ne dedimse vazgeçiremedim eşimi, ben bi babama teklif etcem dedi durdu. Ben de ona çok yakında işe başlarım durumu kurtarırız, erkenden bitiririz borcumuzu diyorum yok illa kendi dediği gibi olcak :( bilmiyorum napıcaz? Ailesiyle sorunumuz yok ama şimdi yardım ettik diye bi ortakçı kesilirler kesin. Bide eşimin eski sevgisini hissedemiyorum, hep bi beni başından savar hâli var, elinde telefon sürekli yorum okur maç yorumu, siyasi yorum, dini yorum facebooktan. Kendisine soruyorum zaten ağzından cımbızla laf alınıyo, eski sevgin kalmadı falan diye saçmalama sana öyle geliyor vs falan diyo ama donuk yani yanlış hissetmem mümkün değil :( içimi dökmek istedim sadece, cevap yazanlara çok teşekkür ederim şimdiden :)

ya okuyunca bir an korktum biliyor musun???? buyuk bir borcun altin girmek.uzereyiz ben de isten ayrildim... offf offff....

Ya stresin etkisi vardir, bunalmis cok
Bir cok kisi yorgunluk ve borc altinda oldugunda boyle davranir diye dusunuyrm
İlgi konusuna gelince, birsey diyemiyorum acikcasi ya
Bencede soylediklerinde haklisin
İkna yoluna devam et derim

Adam ciddi ciddi bunalmış arabayı satacak kadar bir borç varsa lütfen karışma çünkü tek çalısan var evde çekip çevirmek zor gelmeye başlamıştir ... Yabancıdan para almıyor sonuçta babadan alıyor kapınıza borçlu olduğunuz yerlerin dikilmesinden kat kat iyidir ... Kafası dolu olduğu için ilgilenmiyor seninle emin ol buna ve emin ol ki orda telefonla ilgilenirken kafasından bir ton düşünce geçiyordur

İmkanınız yokken neden borca giriyorsunuz ki? İnsanın kendi halinde yaşayıp gitmesi de güzel. İlla herkesin evi arabası olacak diye bir kaide olmamalı bence.
Hakkınızda hayırlısı.

Sakin borc almayin, gerekirse siz ise girin calisin dertsiz basiniza dert alirsiniz, esiniz de is dolayisiyla bunalmis gibi geldi bana.
Birde sevgi degil de ask bitmis olabilir ki bu bana kalirsa cok normal, cunku hayat monotonlasmaya basliyor.
Kafanizda kurup kendinizi yiyip bitirmeyin.

Ödeyecek durum yok, ev alınmış üstüne çocuk yapılmış hem de kayinpederim uzak dursun ama ben de çalışmayayım. e adam ne yapsın işten gelince bi de taksiye mi çıksın. Hem karnım doysun hem pastam dursun olmuyor işte.

Kızlar krediyi ödeyebiliyoruz sıkıntı yok maaşı da yüksek zaten. Ama o istiyoki borç bi an önce bitsin, gerekirse stres dolu işinden ayrılıp ya başka iş bakmak yada dükkan falan açmak istiyo. Ticaretten anlamak lazım bunun için de. Onun sıkıntısı işten, o yüzden kredi borcuna takık galiba, umarım anlatabilmişimdir

Selam iyi geceler. Ben 5 yıllık evliyim 1 tane de çocuğum var, eşimle görünürde çok büyük sorunlarımız olmasa da her çift gibi sık sık tartışıyoruz. Özellikle çocuktan sonra daha fazla tartışır olduk. Çocuk yüzünden, maddi sıkıntılar vs.

Şimdi gelelim konuma.. Açıkçası bu uzaklaşmanın sebebini pek bilemesem de, tahminim kredi borcumuzun onu strese sokması diyorum, stresli bi işi var biliyorum zorlandığını. Benim çalışmama gelirsek, ben sektörde bikaç yıl çalıştım bebek sebebiyle ayrıldım, 1 yıldır iş arıyorum nerdeyse, seçici davranayım dedim ama şimdi nerdeyse başvurularıma geri dönüş bile olmuyor, beklemedeyim. Eşimle çok severek evlendik biz ama bu aralar öyle kabalaştıki tanıyamıyorum onu :KK43: ses tonu bi sinirli falan.. Sinirlenme dediğimde bağıra bağıra sinirlenmedim diyo, mesela bu tarz şeyler birikti hani derler ya sinek küçük mide bulandırır o hesap. Ev işlerinde yardım etmez, hadi ben evdeyim diye ses etmiyorum ama bişeyleri söyleye söyleye yaptırıyorum.

Onun işi stresli alttan alıyorum çoğu zaman ama ben de üniversite mezunu biri olarak evde olmanın verdiği bi gerginlikle belki, bide geceleri 4ten önce uyumayan bi çocukla ev işi temizlik yemek çamaşır bulaşık bi yere kadar yetebiliyo insan :KK43:

Kendisi sık olmasa da arkadaşlarıyla maça, halı sahaya, dışarda buluşmaya giden biri. Ama beni de kısıtlamaz tabi ben de sık olmasa da giderim. Fakat şöyle bi durum var çocukla gitmek istemez çok yoruyomuş çok geriliyomuş onla gidince, ben de çocuksuz gidince çok zevk alamıyorum açıkçası neyse.. Bu gece bana diyoki babamın biraz birikmişi varmış arabayı falan da satalım krediyi ödeyelim, sonra babama öderiz diyo, ben de kabul etmedim.
1.Babası başka bişey almak istiyo neden adamın hayaline engel olalım?
2.Nasıl olsa biz bunlara para verdik(borç bile olsa) onun rahatlığıyla evde paylarının olduğunu ima edecek hareketler yapacaklar ve ben sinir olacağım muhtemelen, bu sebeple istemiyorum.

Ama ne dedimse vazgeçiremedim eşimi, ben bi babama teklif etcem dedi durdu. Ben de ona çok yakında işe başlarım durumu kurtarırız, erkenden bitiririz borcumuzu diyorum yok illa kendi dediği gibi olcak :KK43: bilmiyorum napıcaz? Ailesiyle sorunumuz yok ama şimdi yardım ettik diye bi ortakçı kesilirler kesin. Bide eşimin eski sevgisini hissedemiyorum, hep bi beni başından savar hâli var, elinde telefon sürekli yorum okur maç yorumu, siyasi yorum, dini yorum facebooktan. Kendisine soruyorum zaten ağzından cımbızla laf alınıyo, eski sevgin kalmadı falan diye saçmalama sana öyle geliyor vs falan diyo ama donuk yani yanlış hissetmem mümkün değil :KK43: içimi dökmek istedim sadece, cevap yazanlara çok teşekkür ederim şimdiden :)
bencilsin- o yoruluyor ama ben de üni okudum evdeyim zorlanıyorum beni hiç düşünmüyor.söyleye söyleuye iş yaptıyorum. düşünmese söylendigin o iişi de yapmaz.
cocukla bir yere gitmek onu yoruyormuş ama ben cocugumla gitmek istiyorum- dedigimi de yaptırıyorum.
calışmıyorsan bu saatten sonra calışamazsın. zaten iş bulamazsın. calışıcam borcu birlikte öderiz hiç deme. hayal gibi geldi bana bile...
yardım ettikleri için ortakcı kesilriler kısmını bilmem. belki hiç öyle insanlar degillerdir. veya yasal olarak bunun kırk tane yolu yntemi var. tapuda şerh koydurma, kredi kimin üstüne olursa evde onun üzerine olur gibi... yani ortak cıkmaya calışsalar ne olacak ki??? yasa var kanun var nizam var...
kendinize ayrı ev alma fikri senden mi cıktı ? yada iş mi kuracak ?
eşin cok yoruldugu için ve borclarınız sebebiyle zate gerginmiş. kızdıgını bildiginize göre daha neden kızdın diyorsunuz... tamam diyip sakinleşsin... sonra konuşun.
cok üzgünüm ben bu ev hali ve diyologlarınızıda eşinizde hatalı ama sizi daha bi-hatalı gördüm.

bencilsin- o yoruluyor ama ben de üni okudum evdeyim zorlanıyorum beni hiç düşünmüyor.söyleye söyleuye iş yaptıyorum. düşünmese söylendigin o iişi de yapmaz.
cocukla bir yere gitmek onu yoruyormuş ama ben cocugumla gitmek istiyorum- dedigimi de yaptırıyorum.
calışmıyorsan bu saatten sonra calışamazsın. zaten iş bulamazsın. calışıcam borcu birlikte öderiz hiç deme. hayal gibi geldi bana bile...
yardım ettikleri için ortakcı kesilriler kısmını bilmem. belki hiç öyle insanlar degillerdir. veya yasal olarak bunun kırk tane yolu yntemi var. tapuda şerh koydurma, kredi kimin üstüne olursa evde onun üzerine olur gibi... yani ortak cıkmaya calışsalar ne olacak ki??? yasa var kanun var nizam var...
kendinize ayrı ev alma fikri senden mi cıktı ? yada iş mi kuracak ?
eşin cok yoruldugu için ve borclarınız sebebiyle zate gerginmiş. kızdıgını bildiginize göre daha neden kızdın diyorsunuz... tamam diyip sakinleşsin... sonra konuşun.
cok üzgünüm ben bu ev hali ve diyologlarınızıda eşinizde hatalı ama sizi daha bi-hatalı gördüm.
iş neden bulamıyorum pardon? Ya sizin gibi hemcinslerim insanın moralini bozmaktan başka bi yorum yapmazlar mı? Zaten iş arayış dönemindeyim daha da bozun moralimi

Ödeyecek durum yok, ev alınmış üstüne çocuk yapılmış hem de kayinpederim uzak dursun ama ben de çalışmayayım. e adam ne yapsın işten gelince bi de taksiye mi çıksın. Hem karnım doysun hem pastam dursun olmuyor işte.
Evi alalı çok oluyor, ben çalışırken birikmiş paralarımı, evlilik tazminatımı, takılarımı verdim evimize, keşke daha çok olsaydı daha çok verseydim, borcu da yarıladık gibi ben işe girmiş olsam 1 sene de rahat kapatırız. işten de keyfi ayrılmadım, şuan beklemedeyim iş için

Back
X