Merhabalar. Eşimle üniversitede tanıştık 8 yıldır beraberiz,ilk birlikteliğim onunla oldu. Flört dönemindeyken çok istekli birlikte oluyordum özel kıyafetler,farklı ortamda planlı ya da plansız özel anlar yaşamak bana zevk veriyordu. Fakat özellikle evlendikten 1 yıl sonra bu ne yazık ki değişti.İkiyüzlülük yaptığını düşünerek hep soğukluk geldi,çünkü ne zaman bana güzel davransa mutlaka o gün ya da o davranışının sonunda cinsellik ister oldu, flört dönemindeyken ansızın ne zaman istese onu net bi şekilde belli ederdi,normal zamanda da Tv izlerken falan saçımı okşar güzel sözler söylerdi mutfaktayken gelir ansızın öper koklar giderdi Sonrasında cinsellik gelmeyecek olsa bile bu beni daha da ona çekerdi aslında.Ama evlendikten sonra işler değişti.Bir de unutamadığım çok önemli birşey daha var aslında,en temeline bakacak olursak.. biz flört dönemindeyken annem vefat etti cenazesinde bulundu ve o gün benimle acımı paylaştı,fakat annemin vefatından önce planlayıp otel ayarlamıştık annemin vefatından 3 gün sonra ayarladığımız otelde buluştuk ben sadece ona sarılıp ağlamak ve öylece yanında uzanmak istemiştim o akşam dertleştijten sonra benimle birlikte oldu istemiyorum dememe rağmen beni biraz zorladı. O günden sonra bir soğukluk oluştu eski günlerdeki kadar istekli değildim evlendikten sonrada bu şekilde bir dönüşüm olması beni tamamen uzaklaştırıyor. Yeni evli olmamıza rağmen uzun bir süre ayda bir kez beraber olduk. Hamileliğimde sadece ilk aylarda bir iki defa sonrasında hiç birlikte olmadık. O kadar cinsel anlamda uzaklaşmış durumdayım. Eski isteğimin gelmesini de istiyorum aslında ama bu nasıl olacak bilemiyorum..