• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle Çözüm Bulamadığımız Problemlerimiz

ben tutkulu ve şehvetli bir kadınım,
Bunu yazmanıza gerek yokmuş nickiniz anlatıyor zaten :KK66:
O kadar okumuş etmiş kadının koca tercihinin bakir olması ve her şeyden kıskanması. Eğitimlisiniz ya insan erkek anatomisini filan bilir gerçekten acayiplik var bu konuda

Bunu yazmanıza gerek yokmuş nickiniz anlatıyor zaten :KK66:
O kadar okumuş etmiş kadının koca tercihinin bakir olması ve her şeyden kıskanması. Eğitimlisiniz ya insan erkek anatomisini filan bilir gerçekten acayiplik var bu konuda
acayiplik konuda değil benim tercihlerimde var :D ayrıca erkek anatomisini bilmiyor değilim, 35 yaşında cinsel açıdan aktif bir erkeğin bu kadar rüyalanması normal mi, soru bu ?

rüyada boşalma, çamaşırları filan sırılsıklam oluyor
Tamam canım.ben mi yanlis anladım acaba dedim bazı arkadaslar normal yazmışlar da. Sabah ereksiyonu gayet normal. Rüyalanma da normal ama bukadar sıklıkla ve düzenli cinsel hayatı varken değil. Umarım sorunlarınız düzelir. Ama ikinizin de uzman yardımı alması şart gibi. Kolaylıklar dilerim

Tamam canım.ben mi yanlis anladım acaba dedim bazı arkadaslar normal yazmışlar da. Sabah ereksiyonu gayet normal. Rüyalanma da normal ama bukadar sıklıkla ve düzenli cinsel hayatı varken değil. Umarım sorunlarınız düzelir. Ama ikinizin de uzman yardımı alması şart gibi. Kolaylıklar dilerim
çok teşekkür ederim :(

acayiplik konuda değil benim tercihlerimde var :KK70: ayrıca erkek anatomisini bilmiyor değilim, 35 yaşında cinsel açıdan aktif bir erkeğin bu kadar rüyalanması normal mi, soru bu ?
Yani istekli birisi olabilir belki nedeni budur ama bilemiyorum tabii rüyalanması normal ama sıklığı için bir şey diyemem. Yani ben kafaya takmazdım siz de takmayın boşveriiin

Bacım adam ne güzel durduk yere aranızdaki ten uyumundan memnun olduğunu belirtmiş bundan niye kıllandın ki? Uzmanlara göre sabah ereksiyonu son derece normal. Rüyalanma hakkında bişey diyemem 2 3 günde bi olması fazla mıdır bilemedim. Ben de çok kıskancım ama kocamı darlamam. Sen de bence psikoloğa gitmelisin. Ayrıca konunun en başında yazdığın şeylerle sorunlarınızın alakası yok. Eğer evde de bu şekilde müdür oluşundan, kocanın dengin olmayışından bahsediyosan ya da o şekilde tavırların varsa belki adam kendini yetersiz hissediyodur. Ay bilemedim

Bacım adam ne güzel durduk yere aranızdaki ten uyumundan memnun olduğunu belirtmiş bundan niye kıllandın ki? Uzmanlara göre sabah ereksiyonu son derece normal. Rüyalanma hakkında bişey diyemem 2 3 günde bi olması fazla mıdır bilemedim. Ben de çok kıskancım ama kocamı darlamam. Sen de bence psikoloğa gitmelisin. Ayrıca konunun en başında yazdığın şeylerle sorunlarınızın alakası yok. Eğer evde de bu şekilde müdür oluşundan, kocanın dengin olmayışından bahsediyosan ya da o şekilde tavırların varsa belki adam kendini yetersiz hissediyodur. Ay bilemedim

ten uyumu konusunda kıllanmamın sebebi, acaba sabah rüyasında hoşlandığı birisini mi gördü de böyle bir cümleyle vicdanını rahatlatıyor diye düşündüm :(

Rüyalarımıza girip çıkan kadın-erkeklerden de mi sorumluyduk? Vay adamın haline!
Sorununuzu kabullenmişken hazır çözmek için yol arayın.

Merhaba;

Ben 3 senelik evliyim, 28 yaşında özel bir sektörde müdür pozisyonunda çalışan eğitimli ve kültürlü bir bayanım, eşim ise eğitim ve statü açısından benimle çok denk değil ancak ben bunu bilerek ve kabul ederek evlendim. Bu durumu belirtme sebebim ise; eşimle yaşadığımız bazı tartışmaların bu dengesizlikler yüzünden de yaşanıyor oluşu..

Asıl konuya gelecek olur isem; ben eşimi severek evlendim, çok uzun yıllar tanımadım fakat kendisi dindar ve benden öncesinde bakir olduğu için evlenmeyi tercih ettim diyebilirim.. Farkındayım ki çelişkili ifadeler kullanmaya başladım ve bu durum devam edecek.. En büyük problem; benim kıskançlığım.. 3 senedir çocuğumuz olmadı, 1,5 sene korunduk (hapla ben korundum), 1,5 senelik süre zarfında da henüz olmadı, ben kendim çok doktora gittim, bende poliskistik overdan şüphelendiler eşim ise benden daha çok çocuk istiyor olmasına rağmen doktora gitmiyor, utanıp çekiniyor..

Asıl konuya hala giremedim, ben eşimin saniselik başka kadınlara bakışlarından dahi rahatsız olan bir bayanım, hastalık derecesinde bir kıskançlığım sözkonusu ancak ben bunu birtürlü aşamadım.. Cinsel hayatımız çok iyi, ben tutkulu ve şehvetli bir kadınım, çevremde de herkes beni beğenir ama yine de kıskançlık illetinden kurtulamıyorum.. Özellikle son zamanlarda sabah ereksiyonu, rüyalanma sebebiyle duşa girmesi beni rahatsız ediyor. Evlendiğimizden beri böyle, 2,3 günde bir nerdeyse rüyalanma yaşıyor ama ben altında sebep aramaya başladım, özellikle de başkasından etkilenip mi rüya görüyor, bilinçaltında başka birisi mi var diye düşünmeden edemiyorum..

Bugün oruçlu ve ona rağmen sabah rüyalandı.. Aslında ona güvenmiyor değilim ve bugüne kadar aldatma, ihanet gibi birşeyini de asla görmedim ancak yine de aklı gönlü başkasına kayar mı diye tedirginim.. Bir de evden çıkarken beni öptü, aramızda ne güzel ten uyumu var filan dedi, neden böyle dedi onu bile taktım :KK43:
Galiba tek bir konu değil bir çok konu var. Asıl konu ruyalanmasi ve kiskancliginiz diyorsunuz ama önce eğitim seviyesi demişsiniz, sonra çocuk olmuyor demişsiniz. Birbirlwriyle bagimsiz. Sizin birden çok sorununuz var.

ten uyumu konusunda kıllanmamın sebebi, acaba sabah rüyasında hoşlandığı birisini mi gördü de böyle bir cümleyle vicdanını rahatlatıyor diye düşündüm :KK43:
Böyle şeyler iki tarafı da yorar belki rüyasında sizi görmüştür? Başkasını görmüş olsa dahi illa bi anlam aramak gerekmez bence. Vesvese bunlar. Birlikte olma sayınızı artırmayı deneyin arası uzun olunca da rüyasında görüyo olabilirler.

Evli bir adamın rüyasında boşalması normal mi? Bilmediğimden soruyorum gerçekten. Hani bekar olsa ya da ilişki yaşamayan biri olsa anlarım ama garip geldi bana açıkçası.

Ben sevdiği,aşık olduğu adamın rüya görüp boşaldığını falan böyle rahat anlatan kadınları anlamak istemiyorum

Aslında sorun tam da burdan kaynaklanıyor. Eşinize saygı duymuyorsunuz, kendinizi ona fazla buluyorsunuz. Kıskançlıktan ziyade sinirleniyorsunuz, ona yetmeyen nedir diye sorguluyorsunuz. Bu durumu da yüksek bir ego fakat altı boş bir özgüvenle özdeşleştirmem sizi kırmaz umarım.
+1

Back