• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle Çözüm Bulamadığımız Problemlerimiz

Passionatewoman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
1.900
884
123
Merhaba;

Ben 3 senelik evliyim, 28 yaşında özel bir sektörde müdür pozisyonunda çalışan eğitimli ve kültürlü bir bayanım, eşim ise eğitim ve statü açısından benimle çok denk değil ancak ben bunu bilerek ve kabul ederek evlendim. Bu durumu belirtme sebebim ise; eşimle yaşadığımız bazı tartışmaların bu dengesizlikler yüzünden de yaşanıyor oluşu..

Asıl konuya gelecek olur isem; ben eşimi severek evlendim, çok uzun yıllar tanımadım fakat kendisi dindar ve benden öncesinde bakir olduğu için evlenmeyi tercih ettim diyebilirim.. Farkındayım ki çelişkili ifadeler kullanmaya başladım ve bu durum devam edecek.. En büyük problem; benim kıskançlığım.. 3 senedir çocuğumuz olmadı, 1,5 sene korunduk (hapla ben korundum), 1,5 senelik süre zarfında da henüz olmadı, ben kendim çok doktora gittim, bende poliskistik overdan şüphelendiler eşim ise benden daha çok çocuk istiyor olmasına rağmen doktora gitmiyor, utanıp çekiniyor..

Asıl konuya hala giremedim, ben eşimin saniselik başka kadınlara bakışlarından dahi rahatsız olan bir bayanım, hastalık derecesinde bir kıskançlığım sözkonusu ancak ben bunu birtürlü aşamadım.. Cinsel hayatımız çok iyi, ben tutkulu ve şehvetli bir kadınım, çevremde de herkes beni beğenir ama yine de kıskançlık illetinden kurtulamıyorum.. Özellikle son zamanlarda sabah ereksiyonu, rüyalanma sebebiyle duşa girmesi beni rahatsız ediyor. Evlendiğimizden beri böyle, 2,3 günde bir nerdeyse rüyalanma yaşıyor ama ben altında sebep aramaya başladım, özellikle de başkasından etkilenip mi rüya görüyor, bilinçaltında başka birisi mi var diye düşünmeden edemiyorum..

Bugün oruçlu ve ona rağmen sabah rüyalandı.. Aslında ona güvenmiyor değilim ve bugüne kadar aldatma, ihanet gibi birşeyini de asla görmedim ancak yine de aklı gönlü başkasına kayar mı diye tedirginim.. Bir de evden çıkarken beni öptü, aramızda ne güzel ten uyumu var filan dedi, neden böyle dedi onu bile taktım :(

Belki de sizi görüyor rüyasında? Ya da ne gördüğünü bile hatırlamıyor. Bunu esinizle konustunuz mu?

Ayrıca çok kıskanç olmanızdan rahatszsanız psikolojik destek alabilirsiniz ayıp bir sey degil bu

Egitimli,kulturlu bir kadinin es secme kriterine baktim da; dindarlik ve bakirlik :bicak:
Sonrasi kiskanclik ve elbette ki fiyasko
Baslarken yanlis baslamissiniz,ne bekliyordunuz acaba?
Tedavi olun veya bosanin da adam az nefes alsin yazik

ama işte o seçim bile hastalıklı kıskançlıktan..
benden önce kimseye dokunmamış olsun falan:KK66:

konu sahibesi destek alın..

Egitimli,kulturlu bir kadinin es secme kriterine baktim da; dindarlik ve bakirlik :bicak:
Sonrasi kiskanclik ve elbette ki fiyasko
Baslarken yanlis baslamissiniz,ne bekliyordunuz acaba?
Tedavi olun veya bosanin da adam az nefes alsin yazik

Çelişkili ifadeler kullandığımı ben kendim belirttim ancak soru bu değil sorunun çözümü de bu değil.. kendi şahsi fesatlıklarınızı bir tarafa bırakarak cevap verin yoksa kayda değer bir cevap çıkmıyor..

Sabah ereksiyonu ya da rüyalanma bir erkeğin anatomisinin getirdiği gayet doğal şeyler. Bu takıldığınız durumlar sizin neden regl olduğunuzu sorgulamak gibi bir şey. Eşinizin bilinçaltını değil de sizin kendi bilinçaltınızı sorgulamanız daha iyi olacak gibi. Bir terkedilme korkusu ve özgüven problemi göze çarpıyor sanki. İlişkiniz yıpranmadan bir psikologdan yardım alın derim.

Çelişkili ifadeler kullandığımı ben kendim belirttim ancak soru bu değil sorunun çözümü de bu değil.. kendi şahsi fesatlıklarınızı bir tarafa bırakarak cevap verin yoksa kayda değer bir cevap çıkmıyor..
Hahaha sahsi fesatlik? Mesela?
Tedavi olun dedim iste,bir de erkek fizyolojisi hakkinda kitaplar okuyabilirsiniz ek olarak onu da eklemis olayim sahsi fesatligima. Ne komik insanlar var

Eşinle evlendiğinizde eşin kaç yaşındaydı bilmiyorum ama uzun yıllar bakir kaldığından ve muhtemelen özellikle vurgulayıp dindar dediğin için tahminde bulunuyorum mastrbasyon vs yapmamıs olabileceginden bekarken, cinsellik onun için bir şekilde tabu haline gelmiş olabilir veya bu konuya istemsizce yasaklayici bir tutum gelistirmesi bu sıklıkla rüyalanma sorunu yaşama nedeni olabilir. Ya da çeşitli kaygılardan dolayı olabilir. Cunku rüyalanma yaklasik 5-10 gün hicbir cinsel iliskiye gimemis ya da mastrbasyon vb yollarla bosalmamis kisilerde mecburen yeni spremlere yol acmak icin olur ve bu normal bir durumdur. Ama cinsel hayatiniz normal sıklığındaysa bence eşinin uzman yardımı alması gerekir. Sağlıkta utanacak bir şey yoktur. Ayrıca senin de bu derece kıskanç olman çok büyük bir problem psikolojik destek almalisin kendi başına atlatabilecegini sanmam hem eşine hem kendine yazık.

Eşinle evlendiğinizde eşin kaç yaşındaydı bilmiyorum ama uzun yıllar bakir kaldığından ve muhtemelen özellikle vurgulayıp dindar dediğin için tahminde bulunuyorum mastrbasyon vs yapmamıs olabileceginden bekarken, cinsellik onun için bir şekilde tabu haline gelmiş olabilir veya bu konuya istemsizce yasaklayici bir tutum gelistirmesi bu sıklıkla rüyalanma sorunu yaşama nedeni olabilir. Ya da çeşitli kaygılardan dolayı olabilir. Cunku rüyalanma yaklasik 5-10 gün hicbir cinsel iliskiye gimemis ya da mastrbasyon vb yollarla bosalmamis kisilerde mecburen yeni spremlere yol acmak icin olur ve bu normal bir durumdur. Ama cinsel hayatiniz normal sıklığındaysa bence eşinin uzman yardımı alması gerekir. Sağlıkta utanacak bir şey yoktur. Ayrıca senin de bu derece kıskanç olman çok büyük bir problem psikolojik destek almalisin kendi başına atlatabilecegini sanmam hem eşine hem kendine yazık.

Şu ana kadar gelen en güzel yanıt, teşekkür ederim, dikkate alacağım..

gözümde büyütüp öyle bir önem ve değer verdiğimi düşünmüyorum açıkçası..

Aslında sorun tam da burdan kaynaklanıyor. Eşinize saygı duymuyorsunuz, kendinizi ona fazla buluyorsunuz. Kıskançlıktan ziyade sinirleniyorsunuz, ona yetmeyen nedir diye sorguluyorsunuz. Bu durumu da yüksek bir ego fakat altı boş bir özgüvenle özdeşleştirmem sizi kırmaz umarım.

Back