• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ciddi iletişim sorunumuz var

nnurcann288

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
110
18
13
37
1 yıllık evliyim ve eşimin ailesi en baştan beni istemedi kayınbaba hariç. Ve ben eşimle severek evlendim evliliğime 1 hafta kala çok sorunlu bir evliliğimiz oldu çoğu şeyi atlattık sırf bunlara sevdiğim için katlandım. Ailem hep benim yanımda oldular bana destek çıktılar. Benim anlamadığım sey su bi konu hakkında eşimle konuşuyoruz konu tartışmaya dönüyor yanı uzadıkça uzuyor. Eşim çok öfkeli ve sinirli bazı huylarını hiç sevmiyorum. Hiç beni anlamıyor sadece kendi doğrularıyla yaşıyor . Mesela örnek vereyim bugün beni aradı ve duymadım tel sarjdaydı sessize aldım dedm duymadım annem yanımda telden beni azarlıyor işte niye sessizde cart curt bende anneme yansısısn istemiyorum uzattıkça uzatıyo . Sonra haliyle eve geliyo ben moralim bozuk dıyor ne oldu . Dedim annemın yanında böyle yapma . Annen duydumu annenemi söyledim ben saçma sapan cvplar verıyor yıldım artık bıkez olsun ne anlatmak istedım hiç anlamadı bundan sonrada anlıycanı sanmam gitti yattı yatağına allah askına böyle bi insana ben ne yapayım ne önerirsiniz bilgi tecrübe sahibi insanlar duyun ne olur

Back