Eşimle boşanma aşamasına geldik.Çok kötüyüm hiç iyi yanım yok?

İslerin rast gitmemesi imtihan değil ya büyü var ya da beddua var ya da cezaliyin çünkü imtihan geçicidir buyasadiklarim ise ömür boyu sürecek keşke ölsem

O 68 ile fakülteye giren ya lisans mezunudur ya da torpille girmiştir.Biz yeni nesil hemşireler anca temizlikçi garson ya da bulaşıkçı oluruz
Zaten siz hemşire olmuyorsunuz ki canım sonradan gördüm lise bölümün hemşirelikmiş evet arkadeşım lisans mezunu.bölümün güzel keşke ilerletip okuyabilsen ya da lise kpss sine girsen.Daha genceciksin hayat sana yeni başlasın inşallah herşey gönlünce olsun.

Bu konuyu acmamdan rahatsi olursaniz bildirin lütfen ama kendi kızını diri diri toprağa veren hz.omerin kalbine dua ve iman ile o merhamet geldiyse diger insanlari düşünemiyorum..
Milyonlarca Yahudi Hitler onları öldürmeisn diye, milyonlara Filistinli İsrail onları katletmesin diye dua etti ve ediyor. Peki sonuç? Milyonlarca ölü. Ben dindar bir insanım ama böyle konularda Allah ım kocama merhamet ver deyim 62817329 yıl bekleyip sonra büyük bir kazıkla kapı önüne konan çok kadın gördüm. 60 yıl sabredip sonra hadi bakalım başka kapıya denen kadınlar var. Haliyle önemli olan sabretmek değil, o adama hakettiğini vermek. Neden kadın sabrede sabrede kendine yazık Etsin. Neden çocuğun psikolojisi bozulsun? Allah bize akıl vermiş değil mi? Kullanalım diye vermiş onu sabredelim diye değil.

İslerin rast gitmemesi imtihan değil ya büyü var ya da beddua var ya da cezaliyin çünkü imtihan geçicidir buyasadiklarim ise ömür boyu sürecek keşke ölsem
Suçu lütfen başka yerlerde aramayın. Büyü vs değil bu, neden iş sahibi olmadan evlendiniz? Neden genç yaşta evlendiniz? Allah akıl fikir vermiş neden kullanmadınız? Doktora gönlünüzün kayması falan büyü beddua ile olmaz. Sizin psikolojinizle alakalı. Suçu başka yerde aramayın artık yoksa bir kısır döngüde kaybolursunuz

O 68 ile fakülteye giren ya lisans mezunudur ya da torpille girmiştir.Biz yeni nesil hemşireler anca temizlikçi garson ya da bulaşıkçı oluruz
niye öyle düşünüyorsun ki..;
gün gelecek hemşirelik lise mezunu atamasi çoğalir.
umudunu kaybetmeyin..
meslegini eline aldi mi o koca denecek adam senin kapınızı çalar açmayin

Canım ya ben de senin yorumlarını beğenirken neden ban yedi ki diyordum bu yorumunu gördüm güldüm. kalkar inşallah en kısa zamanda banın

Sinavdan kac puan alman lazim. Mesela gecen yil lise hemsirelik kac taban puanda kalmis. Ve yilda kac luse mezunu hemsire atamasi yapiliyor.
Bence oturup deli gibi sinava calis gerekurse gece ders calis ama calis. Tek kyrtulusun bu gibi görünüyor. Zor ama imkansiz degil.
Ayrica anasin sen guclu olmalisin

Karşılıklı birbirini sevmeyen eşler ne yapıyorsa onu yapacaksın. Kocan ruh hastası belli çocuk hastalanacak diye dışarı çıkmanıza yasak koyup, para vermemek nedir. Bu gidişle boşanmazsan sen de sağlam bir ruh hastası olursun

Amaaaa ban yemissinnn ben simdi kimin yorumlarina gülceeemmm acilennn dönmen lazimm umarim kisa surelidir banin

Yorumlarını okudum cok cocuk kafasındasın daha yasından galıba o cocıgu ıstersen alırsın hemsıreymıssın ozelde ıs bulabılırsın bıraz daha katlanıp cocugun ıcın atanabılırsın. Cocugumu vermezse yurda gıderım dıyorsun bır annne cocugu olmadan nasıl yasar bılemıyorum buyuk konısmak ıstemoyorum ama cocugun oyle bı adamın elındeyken nasıl yemek yersın nasıl uyursun nasıl yasarsın aklım almıyor. Bence bekle cok calıs ve atan bunu cocugun ıcın yapmalısın yada ne bılım markette calıs ama cocugu o adama bırakma cok uzuldum o kuzuya

Aman Allahım niye böyle iyice karamsarlığa kapıldıniz ölmek çözüm değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…