- 29 Mayıs 2018
- 194
- -53
- 26
-
- Konu Sahibi Busra54Nur
İslerin rast gitmemesi imtihan değil ya büyü var ya da beddua var ya da cezaliyin çünkü imtihan geçicidir buyasadiklarim ise ömür boyu sürecek keşke ölsemİşinize karışmak gibi olmasın ama bence boşanmak bir çözüm değildir 22 yaşında erken evlenmiş olabilirsiniz bende aynı şekilde erken evlilik yaptım kendiniz de farkındasınız imtihanda olduğunuzun bu kadar kendinizi strese sokmak niye..?siz kendinize karamsarlık verirseniz hayatınız daha da mahvolur ve bu düşüncelerinizin hepsi şeytandandır aklinizdan çıkmayan hocanız da dahil,bir erkekten bıkıp diğer erkekten medet ummayın bence biraz kendinize dayanma gücü verin çocuğunuz için eşinizle uzlaşma yoluna varın bol bol salavat çekin dayanma gücünüz ve mücadeleniz yerine gelirse bu imtihanı kazanan siz olursunuz..sizin için bol bol dua edeceğim
Zaten siz hemşire olmuyorsunuz ki canım sonradan gördüm lise bölümün hemşirelikmiş evet arkadeşım lisans mezunu.bölümün güzel keşke ilerletip okuyabilsen ya da lise kpss sine girsen.Daha genceciksin hayat sana yeni başlasın inşallah herşey gönlünce olsun.O 68 ile fakülteye giren ya lisans mezunudur ya da torpille girmiştir.Biz yeni nesil hemşireler anca temizlikçi garson ya da bulaşıkçı oluruz
Milyonlarca Yahudi Hitler onları öldürmeisn diye, milyonlara Filistinli İsrail onları katletmesin diye dua etti ve ediyor. Peki sonuç? Milyonlarca ölü. Ben dindar bir insanım ama böyle konularda Allah ım kocama merhamet ver deyim 62817329 yıl bekleyip sonra büyük bir kazıkla kapı önüne konan çok kadın gördüm. 60 yıl sabredip sonra hadi bakalım başka kapıya denen kadınlar var. Haliyle önemli olan sabretmek değil, o adama hakettiğini vermek. Neden kadın sabrede sabrede kendine yazık Etsin. Neden çocuğun psikolojisi bozulsun? Allah bize akıl vermiş değil mi? Kullanalım diye vermiş onu sabredelim diye değil.Bu konuyu acmamdan rahatsi olursaniz bildirin lütfen ama kendi kızını diri diri toprağa veren hz.omerin kalbine dua ve iman ile o merhamet geldiyse diger insanlari düşünemiyorum..
Suçu lütfen başka yerlerde aramayın. Büyü vs değil bu, neden iş sahibi olmadan evlendiniz? Neden genç yaşta evlendiniz? Allah akıl fikir vermiş neden kullanmadınız? Doktora gönlünüzün kayması falan büyü beddua ile olmaz. Sizin psikolojinizle alakalı. Suçu başka yerde aramayın artık yoksa bir kısır döngüde kaybolursunuzİslerin rast gitmemesi imtihan değil ya büyü var ya da beddua var ya da cezaliyin çünkü imtihan geçicidir buyasadiklarim ise ömür boyu sürecek keşke ölsem
niye öyle düşünüyorsun ki..;O 68 ile fakülteye giren ya lisans mezunudur ya da torpille girmiştir.Biz yeni nesil hemşireler anca temizlikçi garson ya da bulaşıkçı oluruz
Canım ya ben de senin yorumlarını beğenirken neden ban yedi ki diyordum bu yorumunu gördüm güldüm.Dını konular yasak olmasa söyleyeceğim seyler var ama, girmeyelim bu topa ban yemeyelim.
Ban yiyince cok uzuluyorum ben. Cok sıkılıyorum tek basıma zaman gecmiyor.
Bu sefer sıkıntıdan habıre, ıcın de basitlık kaos entrika skandallar olan programlar izliyorum.
Herkesin görüşü farklı dıyelım, ne diyelim ❤
Sinavdan kac puan alman lazim. Mesela gecen yil lise hemsirelik kac taban puanda kalmis. Ve yilda kac luse mezunu hemsire atamasi yapiliyor.İslerin rast gitmemesi imtihan değil ya büyü var ya da beddua var ya da cezaliyin çünkü imtihan geçicidir buyasadiklarim ise ömür boyu sürecek keşke ölsem
Arkadaşlar iki günden beri hiçbir isim rast gitmiyor ustune haksızlığa uğradım beddua etmiştim ve hakli olduğum halde benim işlerim rast gitmiyor ben acı çekiyorum.bu yüzden hep sinir krizi geçiriyorum.Esim kız hastalanarak diye onla beni dışarı çıkarmıyor.Ustune çıkmayın diye para da vermiyor benden para saklıyor.Ben de evden para kazanayım dedim Instagram'da butik açtım olmadı netwok e üye oldum ondanda bir şey kazanamadim.bir de bana diyor ki sen senden iyi olanlara özenme sen yukardaki durumu kötü komşuların gibi hayat sureceksin eğer istemiyorsan bosanirsin ve kızını göremezsin!Zaten aklım bayadir karisikti evliyim eşimden soğudum onu evde de istemedim bosanamadigim için hep ayrı odalarda yaşamak istedim.Simdi de hastaneye gitmiştim bir ara orada da eski hocam olan doktoru gordum o hiç aklımdan çıkmadı ama bunun yaşadığım boşluktan kaynaklandığını bildiğim için hep saklı tuttum içindekileri ve sabrettim şimdi dayanamıyorum artık.bir de bu imtihan bindi üstüme ne yapacağım ben
Amaaaa ban yemissinnn ben simdi kimin yorumlarina gülceeemmmDını konular yasak olmasa söyleyeceğim seyler var ama, girmeyelim bu topa ban yemeyelim.
Ban yiyince cok uzuluyorum ben. Cok sıkılıyorum tek basıma zaman gecmiyor.
Bu sefer sıkıntıdan habıre, ıcın de basitlık kaos entrika skandallar olan programlar izliyorum.
Herkesin görüşü farklı dıyelım, ne diyelim ❤
Aman Allahım niye böyle iyice karamsarlığa kapıldıniz ölmek çözüm değildirİslerin rast gitmemesi imtihan değil ya büyü var ya da beddua var ya da cezaliyin çünkü imtihan geçicidir buyasadiklarim ise ömür boyu sürecek keşke ölsem
Ban yemedim yahuCanım ya ben de senin yorumlarını beğenirken neden ban yedi ki diyordum bu yorumunu gördüm güldüm.kalkar inşallah en kısa zamanda banın
Size demedim ☺ benneyangınlargordum Nickli üyeye demiştimBan yemedim yahu
Benimde yemem gerekiyorduSize demedim ☺ benneyangınlargordum Nickli üyeye demiştim
Şikayet edeyim mi belki isteğiniz gerçekleşirBenimde yemem gerekiyordu