Eşimle boşanma aşamasına geldik.Çok kötüyüm hiç iyi yanım yok?

Estagfurullah ne kusuru, konu sahıbı konu sonunu sınava baglamis
Hanı basıma geldi cekecegım demıs
Ben böyle sınav olmaz demek istedim.
İssizlik hastalık dermansız dert degıl ki, neden boyun egesınız demek istedim.
Rabbım öte yandan akıl da vermıs sonucta dı mi? Her basimiza gelene sınav dıyıp hıcbısey yapmadan beklersek ne olur? Omur gecer
Demek istediklerim bunlardı

Gerçekten bazen hayretle okuyorum. Şiddet yoksa derken? Şiddet değil mi bu?
Maddi şiddet, manevi şiddet psikolojik şiddet. Gercekten 1500 yıl önce ki şartlara göre yaşayamazsınız.

Ben de boşanma taraftarı değilim ama bıktım yaşadıklarından ama başka erkek için bosananlari mutlu görmedim.
Peygamber efendimiz kaderlerin dua ile değişebileceğini söylemiş hem siz dua edin hemde emin olun bende cânı gönülden dua edeceğim biraz mücadele evlatlarımız için ha bu arada kesinlikle kadınlarının iş sahibi olmasının karşısında değilim eşinizle problemleriniz hallolur hallolmaz hemen disardan lise okumaya başlayın derim

Maddi şiddet, manevi şiddet psikolojik şiddet. Gercekten 1500 yıl önce ki şartlara göre yaşayamazsınız.
Ben oraya inmedim yazılanı okurken bana yazmıs arkadas bunu.
Sınavdır bu demesine bıraktım sınavsa boyun egelıme gelmıs olay
Katılmıyorum asla.

Çok sevindim böyle düşünmenize böyle boşlukta olan bir insana en iyi şekilde yardımcı olmak isteriz elbette mucadelesi icin

Çok sevindim böyle düşünmenize böyle boşlukta olan bir insana en iyi şekilde yardımcı olmak isteriz elbette mucadelesi icin
Benim diyecegım sey bosan oluyor. Tek kurtuluş Bosanmak. Merhameti olmayan adama merhamet enjekte edilemez hak verirsiniz ki.
Merhametsız biriyle omur gecmez.
Herkesin genclıgıne yazık.
Siz olaya anladıgım kadarıyla yuva kolay kurulmuyor yıkılmasın diye yaklasıyorsunuz, saygı duyarım.

Ben İcinde saygı sevgi ve merhametin olmadigi catısı ve duvarları olan yerlere yuva demiyorum ama.

Birisinin kesinlikle böyle yazacağına emindim.. yanlış anlamayin hanımefendi psikolojik şiddet elbette var ama herseyi böyle kolay kestirip atamazsınız değil mi ben geçmiş zamanın çözümünü söylemiyorum arada çocuk olduğunu düşünerek ona göre yorum yapıyorum bunu dine bağlanıyorum sadece biraz mücadele vermesi gerektiğinin kanaatindeyim ve eminim ki eşiyle arasındaki problem hallolacak ve en kısa zamanda lisesini bitirmemişse bitirip meslek sahibi olmasını isterim yorumum rahatsızlık verdiyse özür dilerim..

Bu konuyu acmamdan rahatsi olursaniz bildirin lütfen ama kendi kızını diri diri toprağa veren hz.omerin kalbine dua ve iman ile o merhamet geldiyse diger insanlari düşünemiyorum..

Lutfıye hanım konu sahıbı 22 yasında ve cocugu var. Kocası para vermiyor, sureklı kendinden kotu durumdakılerı gorup haline sukretmesını emrediyor, sukretmezsen kapı orda kızı alamazsın diyor.
Bu adamla ne kadar duzelebılır ki evlilik?
Ne kadar sevilir bu adam ne kadar sevisılır ne kadar saygın duyulur
Duzelsın diye beklerken konu sahıbı yolun yarısına gelmıs enerjısı bıtmıs ruh Hastasına donusurse, yazık degıl mı ona?
Her yuva yuva degıl malesef.

Bu konuyu acmamdan rahatsi olursaniz bildirin lütfen ama kendi kızını diri diri toprağa veren hz.omerin kalbine dua ve iman ile o merhamet geldiyse diger insanlari düşünemiyorum..
Dını konular yasak olmasa söyleyeceğim seyler var ama, girmeyelim bu topa ban yemeyelim.
Ban yiyince cok uzuluyorum ben. Cok sıkılıyorum tek basıma zaman gecmiyor.
Bu sefer sıkıntıdan habıre, ıcın de basitlık kaos entrika skandallar olan programlar izliyorum.
Herkesin görüşü farklı dıyelım, ne diyelim

Yanlış anlamayın aynı şey başımdan geçtiği icin yazma gereği duydum ben üstelik 19 yaşındaydım sizin de yaşanmışlığınız vardır ben evimin güneşliğinj bile açamamıştım para da vermiyordu karamsarlığa kapıldım bende bu hanımefendi gibi ve psikolojik rahatsızlıklar geçirdim tedavi gördüm uzun süre 3 yılın ardından eşimle şuan o kadar mutluyuz ki tarif edemem anlayışlı bi insana dönüştü resmen tabi ben bu süre zarfında siz diyin mücadele ben diyeyim dua ve sabırla geldim tekrar düşüncemizi saygı duyuyorum

Boyle karşılıklı anlayışlı tartismalarin aşığıyım

İste insanları birbirlerinden ayıran sey sanırım fıtratları.
Bende bosandım, böyle seyler okuyunca eski kocamın dombılı degıl de cıcek oldugunu düşünüyorum bi an,sonra kendime geliyorum ne cıcegı be diyerek.

Ben de boşanma taraftarı değilim ama bıktım yaşadıklarından ama başka erkek için bosananlari mutlu görmedim.
Bıktınız anlarım,sıkıldınız anlarım,dayanamıyorsunuz anlarım ama lütfen eğer boşanacaksan bile ki(bunun taraftarı değilim)sakın başka bi erkekten yardım eli bekleme diğer erkek ilkinden de beter olur bence boşanacaksan git okulunu oku meslek sahibi ol

Mesleğim var ama iş bulmak sıkıntı burada Hemsireyim ama hastaneler hep dolu atanmak gerekiyor o da yürürken düşüp ölme ihtimali kadar dusuk
Bir hemşiresin ve atanamayacağını mı söylüyorsun.o kadar güzel atanıyorlar ki.benim arkadaşım 68le fakülteye girdi ankarada.Şu en 8 bin daha sağlık personeli alınacak bundan haberiniz var mı?

Sonradan okudum lise hemşirelik bölümü olduğunu.Keşke sınavlara hazırlansan.Ya da bir iş bulsan kendine.başka türlü o adamla olmaz canım

Mesleğim var ama iş bulmak sıkıntı burada Hemsireyim ama hastaneler hep dolu atanmak gerekiyor o da yürürken düşüp ölme ihtimali kadar dusuk
Hemşirelerin ataması kötü değil. Madem evdesiniz kpss ye çalışın. Eşinizden boşanmayacaksanız bu bir kurtuluş yolu olabilir.
Şimdi gördüm miseymiş. Lise çıkışlıların ataması nasıl oluyor bilmiyorum ama düşük ihtimal deyip geçmeyin. Araştırın soruşturun iyice

Bir hemşiresin ve atanamayacağını mı söylüyorsun.o kadar güzel atanıyorlar ki.benim arkadaşım 68le fakülteye girdi ankarada.Şu en 8 bin daha sağlık personeli alınacak bundan haberiniz var mı?
O 68 ile fakülteye giren ya lisans mezunudur ya da torpille girmiştir.Biz yeni nesil hemşireler anca temizlikçi garson ya da bulaşıkçı oluruz

Benim hiç işlerim rast gitmiyor hiç çevrem yok canıma kıymayı bile düşündüm ama ben de o ... Olmadığı için yapamadım.Bu hayatta şanssızlıklar içinde zoraki yasiyorum.Diceniz sabret insan geçici şeyler için sabreder sonsuza kadar sürecek şeyler için değil.Nerden biliyorum bitmeyeceğini çünkü gelecek bugünden bellidir ve tarih tekerrürden ibarettir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…