- 15 Ocak 2012
- 763
- 8
- 323
eşimle 4 yıl önce kaçarak evlendik. benim maddi durumum iyi değildi ama onun iyiydi.aileler evliliğimize karşı oldu.kendi kendimize sadece nikah yaptık düğün hiçbir şeyde olmadı.eşimle 6 ay kaynana geçimsizliğinden sonra kiraya çıktık.evde hiçbir eşya yoktu sadece yatak odası.çünkü kaynanamla oturunca alamadık..ben çok büyük yokluk çektim.eşim sağlam bir işe giremedi hep iş değiştiriyor.halen bile yeni girdiği işi beğenmiyor.iş kuracağım deyip benden çalışmamı istiyor.istanbulda ev kiraları çok pahalı.evlendiğimden bu yana pek eşyam yok.3 yıl çalıştım.ama ne altın ne eşya ne de kendime birşey alabildim.eşimin ailesi inanın bize ev borçları ve daha bir sürü borç yükledi.onların evleri kirada degil ve kredi ile ev yaptırdılar.bizse hep kirada süründük. onlarla konuşmuyorum ve nefret ediyorum..bende çalışmak istemiyorum artık.çalışırsamda eve koltuk takımı mobilya falan almak istiyorum.bu seferde eşim bana çalışmayacaksan çocuk yap diyor.ben artık yoruldum hep kavgadan ve maddi sıkıntılardan.evimiz çatı katı ve kira her yağmurda akıyor.eşyamız fazla yok diye 2 oda ev tuttuk o da yağmurda akıyor.kaç kere tamirat gördü boşuna.400 tl kira verdikten sonra 500 e de güzel evde otururum diyorum ama eşim parasal konularda bana hep karşı çıkıyor. sizin eşlerinizde böylemi.ben mi anlayışsızım eşim mi.hayatta herşey tamam sağlık ve huzur ama.böyle saçma konulardada kavgada ne huzur kalıyor ne saygı ne sevgi.o bana göre hiçbir işi sonuna kadar götürüp çalışamadı kendi işini açmaya parası bile yok.borç vercek ne ailesi ne arkadaşı...ama ailesi nedense benden daha kıymetli..onlar istese dünyayı ters yüz eder. ben olması gereken şeyleri istesem kolunu kıpırdatmaz...kaçmadan evlenmemiş olsaydım şimdiye ayrılırdım ama ayrılmakta zor tabi... ailem beni suçluyor zaten.ayrılmak daha büyük aptallık.madem ayrılacaktın niye evlendin de diyebilirler...ben eşimin iş kurup bizi daha fazla borca sürüklemesini istemiyorum..ama o söylediklerim için dırdır ediyorsun diyor..sizlerde böyle sorunlar yaşıyor musunuz.nedir bu erkeklerden çektiği kadınların.....