How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

eşimle ben de tükendik,artık.sinirlerimiz harap....

tatlım benim oğlumla yaşamakta olduklarımı yazmışsın. Ama insan bu tempoya daha dogru yaşamsal düzensizliğe, dengesizliğe de alışıyor ya...ben de aglar sızlardım eskiden ama artık yetiyor o 40 dak da bir kesilen gece uykularım.koltukta oturarak uyumaya o kadar alıştm ki bir gün birkaç saat yanımda (çekyatta) uyur da ben de yanına kıvrılırsam, yani uzanarak yatarsam belim tutuluyor :D yani düzensizlik içinde düzen , dengesizlik içinde denge buluyor insan, ama tek bir şartla -bu durumu bu kadar takmamaya çalışıp, aamaaan canıım bu da geçecek halime şükürler olsun!! - diyerek. Endişeni ve yorgunluğunu anlıyorum ama insan nelere alışmıyor ki... Ama tavsiyem, eşinle sürekli tartışıyorsanız bir aile psikoloğuna mutlaka gidin. Çünkü o gerginliğin evliliğe nasıl yansıdıgına da iyi bilirim. Birbirinizi o anki sinir ve yorgunlukla kırsanız da üzerinden çok geçmeden özür dileme sözü verebilirsiniz birbirinize. Benim eşim geceleri uyuyor, eskiden kızardım artık kızmıyorum, ha ikimiz uykusuz ha birimiz, ne farkedecek ki..Ne dertleri var insanların...Bu olsun en büyük derdimiz yahu...

merhabalar,arkadaşlar konuma baktım da neredeyse 1 yıl geçmiş.şu anda her şey çok farklı demekki geçiş dönemi yaşamışız.bu konuyu açtıktan 1 ay kadar sonra havalar ısınmaya başlamıştı yavaş yavaş işten gelir gelmez oğlumu aşağıya indiriyordum hem ben hava alıyordum hem o yoruluyordu.etrafı seyrediyordu,yavaş yavaş adımlatıyordum elinde tutarak bu onu epey bi yoruyordu.bunun dışında tam yürüyemediği için evin içinde alışık ya dışarı çıkınca yere oturmak isterdi.ben de havalar daha da ısınınca kalın pantolon giydirip temiz yerlerde emeklemesine izin veriyordum.akşam eve geliyordu hemen banyo seninki sızmak üzere yemeğini de yerdi uyurdu.arkadaşlar akşam yatmadan önce yoğurt veya ayran vermenizi tavsiye ederim.senin ki,hemen sızardı.
şu anda kreşe gidiyor,orada öğle uykusuna yatıyor akşama doğru bir daha uyumak istiyormuş tabi yoruluyor öğretmeni de geç uyur diye uyutmuyormuş.eve geliyor yemek falan,yatmadan önce de havuç elma suyu veriyorum.akşam 9,5-10 arası uyuyor.
şuanda da çok iştahsız,işte her zaman sorunları değişiyor.
arkadaşlar,siz baharı bekleyin.bebeğiniz kucağınızda olsa bile etrafı seyrederek gözleriyle bile yorulurlar .
sizi çok iyi anlıyorum,allah kolaylık versin.insan gittikçe daha sabırlı olmaya başlıyor biliyor musunuz.

gözünüzz aydınn

Back