How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

eşimle ben de tükendik,artık.sinirlerimiz harap....

agresifliğini anlayabiliyorum,canım.aynı şeyleri yaşıyoruz.yanılmıyorsam,seninde annelikten istifa etmek istiyorumdiye konun vardı.demek ki,pek bir değişme yok hala bizim gibi.bu arada eşinle bu konulardan dolayı aranız açılıyor mu.sadece,merak ettim canım.acaba,ben mi fazla abartıyorum diye.inşallah düzene girecekler.

aramız acılıyor tabı canım.ben o stres ve agresıflıkten bazen haksız bazende haklı olarak kızıyorum esıme,bır muddet sonra karsılıklı atısma ve tartısmaya donuyor ıs.bebek oldugundan berı cok kavga ettık.bazen bu cocuk bosatacak galıba bızı dıyorum.

benim bebegimde ilk 2ay dogru düzgün uyumazdı 2.aydan sonra çok şükür düzene girdi.seninkide düzelecek canım biliyorum çok zor bir dönem.bende günde 2 enfazla 3 saat uyurdum ilk başlarda.ölü gibi gezerdim bütün gün.hiç düzelmeyecek sanırdım ama düzeliyor.Allah sabır versin inşallah en kısa sürede atlatırsınız bu durumu.

bebeklerimiz büyüyünce geçecek,bitecek.böyle düşün.sabırlı olun.hepimizde aynı uyku sorunu var.sen tek değilsin.unutma.bi-te-cek.

ilk bebeğimde aynı sıkıntıları ben de yaşadım, artık geceleri onunla beraber ben de ağlardım şimdi 5,5 yaşında. geçti gitti. 2 ay önce de bir kızım oldu. doğduğunda o kadar huzurluyduki oğlumda yaşadıklarımdan sonra inanamadım hatta o kadar çok uyumasından korktum bile. ama bu mutluluk sadece 20 gün sürdü şimdi o da uyumuyor sürekli mızıldanıp ağlıyor... yapacak bir şey yok artık bunu biliyorum.ama geçicek ve gözlerimin önünde göz açıp kapayıncaya kadar büyüyecek. oğlum şimdi kucağıma sığmıyor bile , kızım ise her geçen gün büyüyor bazen zaman dursun hep böyle kalsınlar diye bile düşündüğüm oluyor. size söylmek istediğim şu ki ne kadar zor olsa da onlarla geçirdiğimiz her anın tadını çıkarmaya bakalım çünkü zaman hızle geçiyor ve o kadar çabuk büyüyorlarki.....

hamileliğin stresli geçmişse bebek anne karnında hissedermiş belkide bebegin ondan huzursun ola bilir
ben bunu yaşadım bebeğim her şeye ağlardı zamanla geçer sabır

yazını okuyunca bizim kız geldi aklıma aynen bizde öyleyiz saat akşam 7 de başlıo 12 den önce uyumuyor ve sürekli ağlıo
mızırdıyor artık ben ağlıuordum onunla birlikte ama bizim ki gece uyudumu 5-6 saat kesintisiz uyur sonra emer tekrar uyur
sizin durumunuz çok daha zor canım allah yardımcımız olsun rabbim sabır versin hepimize inşallah
bugünlerde geçecek diyerek kendimi avutuyorum
inşallahta büyüdükçe düzene oturacaktır

hamileliğin stresli geçmişse bebek anne karnında hissedermiş belkide bebegin ondan huzursun ola bilir
ben bunu yaşadım bebeğim her şeye ağlardı zamanla geçer sabır

maalesef canımsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Ne söylesem boş sanırım zira aynılarını bende yaşadım ilk 2,5 ay kabus gibiydi sabahlara kadar yatağıma giremiyordum sürekli kucağımda yatağına koyuyordum 15 dk uyuyordu yada koyar koymaz uyanırdı öylece en az 2 saat gezdirirdim yatağa koy bi daha sanki tüm gün uyumuş gibi bakınırdı 24 saat böyleydik sinirden geceleri koltuk falan tekmelerdim kafayı yediğimi düşünmüştüm resmen maymun gibiydim yardım eden yok kayınvalidem alt katta oturmasına rağmen ilgisizdi sabah gelip gece çok bağırdı noldu derdi gece gel belki önemli bişey var ama yok şimdi 5 ayı geçtik tam sevilecek zamanı uykumuzda iyi kaynana şimdi meyvesini yemek istiyo ama kusura bakmasın yok öyle armut piş ağzıma düş yedirmiyorum geldiğinde bile suratım asık çok şey yaşadım bu arada pek doluymuşum heee :) aaaaahh ah

insanı yıpratan en büyük şeylerden biri de ilgisizlik,vurdumduymazlık...............

insanı yıpratan en büyük şeylerden biri de ilgisizlik,vurdumduymazlık...............

Kesinlikle öyle canım ya o halimde misafir ağırlamıştım kimse yok 10 kez yemek altını kapattım yağı kavuruyom haydiiiii odaya sıpa uyanmış şimdi kaynamam gelmiş bana işin varsa yap bakim diyo bende ne varsa döktüm içimi geçti o günler çocuk şimdi pusette de duruyo kimseye ihtiyacım yok dedim gel sev ama benden bebeğe bakta ben iş yapcam dememi bekleme dedim :)anam çok fenayım bi daha çocuk mu tövbeee büyük konuşmayayım da Allah oğluşuma sağlıklı uzun ömür vrsin başka istemem çok zor yaa..

Ben suan hamileyim ve insallah iki gün sonra dogum yapacak ve kizimi kucagima alacagim... Bundan önce bir bebek kaybettim nekadar erken haftlarda olsa ve onu hissedemiysemde ginede icimde bir canin var oldugnu biliyordum ve bu beni harab etmisti esimide tabiki...
Sira gelelim dogumdan sonrasina: Ben hamile kalmadan önce esimle oturup uzun uzun konusmustuk biliyorduk olabilecekleri ve farkindaydik... Biliyorduk uykusuz kalacagimizi, yeri gelince cok tartisacagimizi, etrafimizdakinlerin bize akil vermeye calisacaklarini, hastaliklarini bebegin ve olabilecekleri!! Ama bunlari göze almistik ve halende öyleyiz ... Dört gözle bekliyoruz! Cok kolay birsey degil Bir can getiriyoruz dünyaya ve onu büyütüyor,gelistiryor ve bir birey oluyor! Yasim cok genc belkide 22 Yasindayim bende diger yasitlarm ve evliler gibi gezip tozmayi isteyebilirdim dogumdan sonra arkadaslarim gezerken tozarken ben evde esimle oturup bebege bakacagim bunlarin bizde farkindayiz ama HERSEYI GÖZE ALDIK... CAnimiza can katmak istedik ve insallah kavusacagiz bebegimize:) Inanin bana bebegi olmayan, bebek isteyipte neler ceken, kac defa bebeklerini kaybeden,dogum sonrasi ani bebek ölümleri, yada büyütüp bir kac sene sonra ölen cocuklar, özürlü dogan bebekler ve daha bir cok neler neler var su uykusuzluk, esinle tartismak, kayinvalide, MILLET, kendne zaman ayiramama vs bunlar bana VIZ geliyor bebegim saglikli olsunda ;)

Insan gördügünü hissettigini yasar... Hayata daha güzel ve iyi yönünden bakarsaniz güzel ve iy yasarsiniz Bence:CüvCüv:

Inanin bana bebegi olmayan, bebek isteyipte neler ceken, kac defa bebeklerini kaybeden,dogum sonrasi ani bebek ölümleri, yada büyütüp bir kac sene sonra ölen cocuklar, özürlü dogan bebekler ve daha bir cok neler neler var su uykusuzluk, esinle tartismak, kayinvalide, MILLET, kendne zaman ayiramama vs bunlar bana VIZ geliyor bebegim saglikli olsunda ;)

Insan gördügünü hissettigini yasar... Hayata daha güzel ve iyi yönünden bakarsaniz güzel ve iy yasarsiniz Bence
sibserciğim öncelikle allah hayırlı doğumlar versin.ben zaten bunların hepsine katıldığımı daha önceden ima etmiştim.herkes çok şanslı olmayabilir canım.ben de hamilelikten önce hayata iyi ve güzel yönünden felsefesini gütmüştüm.şimdi kurduğum bütün hayallerim tek tek yıkıldı.kendimi değersiz hissetmeme neden olan bir hamilelik,doğum,lohusalık...............................daha devam ediyor,canım.herşey tozpembeymiş gibi davranamıyorum,gerçekçi olmak zorundayız.ancak,kendimizi kandırırız en azından ben öyle hissediyorum.ama,şöyle de anlaşılmak istemiyorum herşey çok iyi de çocuk uğraşma konusunda şımarıklık yapıyır gibi.keşke,psikolojim,beynim,vücudum manevi olarak yorgun olmasa da bütün enerjimi bebeğime harcasaydım,canım yanmazdı.işte bu aşamada oğlumun ağlaması tuz biber oluyor.biliyormusun,işe gitmeden yarım saat önce siliyorum gözyaşlarımı gittiğimde de gülücükler atmak zorunda kalıyorum.dedim ya,herkes çok şanslı olmuyor,kader.

aynen bende senin durumundaym ben,m kız tam huysuz sinir o biçim
eşimle onun yüzünden kaç kere kavga ettik bilmem ilişkimiz kötü durumda
o kadar fena ki meme emmez reddeder bi onla ugras aglaması bi alem gece uyumaz saat bası kalkar
aksam olur koca ayrı sey ister cocuk ayrı ister bi ona koş bi ona
allah sabır versin bizlere ne diyim

ya bu sorunları bende yaşıyorum evimi pislik götürüyor artık,bunalıma girdim iyice misafir falan gelcek diye ödüm kopuyo,yemek bile yiyemiyorum çoğu zaman sütümde gecelri zar zor yetiyor,ek mamaya geçtik o yüzden.yemeği eşim geldikten sonra yapabiliyorum..bebeğim 5aylık ama huysuzlaştı iyice. bu sorunlar ne zaman geçerki çocuğunu büyütmüş olanlar varmı yani 1 yaşına gelince falan bitermi acaba??? bende hep ağlıyorum bazen okadar yorgun ve depresif oluyorumki bebeğimle ilgilenirken hiç bir yüz ifadesi olmuyor konuşmuyorum gülmüyorum.sonrada vicdan azabından ağlıyorum ilgilenemedim diye..geçmesini sabırla bekliyorum belki yaz gelince düzelir herşey şimdi dışarıda çıkamıyoruz iyice bunalıyoruz.

ya bu sorunları bende yaşıyorum evimi pislik götürüyor artık,bunalıma girdim iyice misafir falan gelcek diye ödüm kopuyo,yemek bile yiyemiyorum çoğu zaman sütümde gecelri zar zor yetiyor,ek mamaya geçtik o yüzden.yemeği eşim geldikten sonra yapabiliyorum..bebeğim 5aylık ama huysuzlaştı iyice. bu sorunlar ne zaman geçerki çocuğunu büyütmüş olanlar varmı yani 1 yaşına gelince falan bitermi acaba??? bende hep ağlıyorum bazen okadar yorgun ve depresif oluyorumki bebeğimle ilgilenirken hiç bir yüz ifadesi olmuyor konuşmuyorum gülmüyorum.sonrada vicdan azabından ağlıyorum ilgilenemedim diye..geçmesini sabırla bekliyorum belki yaz gelince düzelir herşey şimdi dışarıda çıkamıyoruz iyice bunalıyoruz.
al benden de okadar nolcak böylee yaa annelik çok büyük sorumlulukmuş hiç bişeye benzemiyosürekli hareket halinde bişeyler düşünüyo olmak kötü yaa tamam çok tatlı oluyo yaramazlar ama dişlerimi sıkmaktan ağzımda diş kalmayacak diye korkuyorum.

evet o yollardan bende geçtim arkadaşlar ,am biraz dayanın geçecek. çok zor insan bazen nerden yaptım ki bbu çocuğu diyo, o hadde getiriyolar.ama her dönemi çok zor bunu yaşadıkça görüyoruz. başımıza aldık bir bela ama tatlı bela. çekcez maalesef onlar bir parçamız nede olsa. herkese kolay gelsin yalnız değiliz tim kadınlar sorunlarımız hep aynı. ama paylaşarak azaltabilr veya çözümler bulailiriz. benim çevremde en yakın arkadaşım sizlersiniz.

keşke gece 1 saat uyusa...bende eşimle kavga ediyorum sürekli.ağlamıyor ama gece ile gündüzü karıştırmış durumda...gece 12 den sabah 7 ye kadar hiç ama hiç uyumuyor...3,5-4 te pilim tükeniyor.oyun oynamak istiyor sanırım(bebeğim 4,5 aylık)beni görünce gülüyor aguluyor ama anlamıyor yorulduğumu...nası uyku düzeni yapcamı şaşırdım.sabah 7.30 gibi uyuyor 11 e kadar 12 den öğlen 3 e kadar...sinirlerim alt üst valla

keşke gece 1 saat uyusa...bende eşimle kavga ediyorum sürekli.ağlamıyor ama gece ile gündüzü karıştırmış durumda...gece 12 den sabah 7 ye kadar hiç ama hiç uyumuyor...3,5-4 te pilim tükeniyor.oyun oynamak istiyor sanırım(bebeğim 4,5 aylık)beni görünce gülüyor aguluyor ama anlamıyor yorulduğumu...nası uyku düzeni yapcamı şaşırdım.sabah 7.30 gibi uyuyor 11 e kadar 12 den öğlen 3 e kadar...sinirlerim alt üst valla

Allah yadımcın olsun canım aynı sorun bende de vardı şükür bitti. yavaş yavaş geçiyor önce her gün yattıgından yarım saat önce yatırmayı dene..gündüz yatıdığında oda aydınlık olsun gece mutlaka karanlık da uyut böyle öğreniyorlar geceyle gündüz farkını..

resmen bulup cımbızla çekmişim konuyu halbuki üstünden koca bir yıl geçmiş.antika canım şimdi nasıl senin yarmaz hala aynımı yoksa. aynısından bi tanede bende var. bazen cinnet geçiricem diyorum resmen.üstelik biz yanlızda deiliz annem ve babamla birlikte oturuyoruz doğuma yakın bende işi bıraktım ama yok 3 kişi yetişemiyoruz. mümkün deil yatakta uyumuyo. illaki ayakta olucak.acıkması ayrı bi dert öle bi çığlıkki sanki etinden et kopuyo.veee en kötüsü uyurken bile susmuyo :((( yani bebek uykuya daldımı en fazla mırıldar diymi yok resmen bağırıyo ve uyurken yapıyo bunu dersiniz biriyle kavga ediyo.bazen her kes birbirinin kucağına bırakıp başka bir odaya gitme hatta evi terketme girişimde bile bulunuyo.evet resmen tüylerimde dikiliyo o sebepsiz çığlıklarına ama napim bağırsada susmasada içim el vermiyo gene kucaklıyom avutmaya çalışıyom o öle avaz avaz bağırdıkça kıyamıyorum çünkü.ve o gülüşü yokmu sanki iki dakka önce elirmek üzere olan ben deilmişim gibi bende başlıyorum gülmye seni anlıyorum antika aa rahat ol bak açık açık yazdım ve aynı şeyleri hissettiğinede eminim geçicek inş. hatta geçmiştir inş.

Back