Inanin bana bebegi olmayan, bebek isteyipte neler ceken, kac defa bebeklerini kaybeden,dogum sonrasi ani bebek ölümleri, yada büyütüp bir kac sene sonra ölen cocuklar, özürlü dogan bebekler ve daha bir cok neler neler var su uykusuzluk, esinle tartismak, kayinvalide, MILLET, kendne zaman ayiramama vs bunlar bana VIZ geliyor bebegim saglikli olsunda
Insan gördügünü hissettigini yasar... Hayata daha güzel ve iyi yönünden bakarsaniz güzel ve iy yasarsiniz Bence
sibserciğim öncelikle allah hayırlı doğumlar versin.ben zaten bunların hepsine katıldığımı daha önceden ima etmiştim.herkes çok şanslı olmayabilir canım.ben de hamilelikten önce hayata iyi ve güzel yönünden felsefesini gütmüştüm.şimdi kurduğum bütün hayallerim tek tek yıkıldı.kendimi değersiz hissetmeme neden olan bir hamilelik,doğum,lohusalık...............................daha devam ediyor,canım.herşey tozpembeymiş gibi davranamıyorum,gerçekçi olmak zorundayız.ancak,kendimizi kandırırız en azından ben öyle hissediyorum.ama,şöyle de anlaşılmak istemiyorum herşey çok iyi de çocuk uğraşma konusunda şımarıklık yapıyır gibi.keşke,psikolojim,beynim,vücudum manevi olarak yorgun olmasa da bütün enerjimi bebeğime harcasaydım,canım yanmazdı.işte bu aşamada oğlumun ağlaması tuz biber oluyor.biliyormusun,işe gitmeden yarım saat önce siliyorum gözyaşlarımı gittiğimde de gülücükler atmak zorunda kalıyorum.dedim ya,herkes çok şanslı olmuyor,kader.