agresifliğini anlayabiliyorum,canım.aynı şeyleri yaşıyoruz.yanılmıyorsam,seninde annelikten istifa etmek istiyorumdiye konun vardı.demek ki,pek bir değişme yok hala bizim gibi.bu arada eşinle bu konulardan dolayı aranız açılıyor mu.sadece,merak ettim canım.acaba,ben mi fazla abartıyorum diye.inşallah düzene girecekler.
hamileliğin stresli geçmişse bebek anne karnında hissedermiş belkide bebegin ondan huzursun ola bilir
ben bunu yaşadım bebeğim her şeye ağlardı zamanla geçer sabır
Ne söylesem boş sanırım zira aynılarını bende yaşadım ilk 2,5 ay kabus gibiydi sabahlara kadar yatağıma giremiyordum sürekli kucağımda yatağına koyuyordum 15 dk uyuyordu yada koyar koymaz uyanırdı öylece en az 2 saat gezdirirdim yatağa koy bi daha sanki tüm gün uyumuş gibi bakınırdı 24 saat böyleydik sinirden geceleri koltuk falan tekmelerdim kafayı yediğimi düşünmüştüm resmen maymun gibiydim yardım eden yok kayınvalidem alt katta oturmasına rağmen ilgisizdi sabah gelip gece çok bağırdı noldu derdi gece gel belki önemli bişey var ama yok şimdi 5 ayı geçtik tam sevilecek zamanı uykumuzda iyi kaynana şimdi meyvesini yemek istiyo ama kusura bakmasın yok öyle armut piş ağzıma düş yedirmiyorum geldiğinde bile suratım asık çok şey yaşadım bu arada pek doluymuşum heee :) aaaaahh ah
insanı yıpratan en büyük şeylerden biri de ilgisizlik,vurdumduymazlık...............
al benden de okadar nolcak böylee yaa annelik çok büyük sorumlulukmuş hiç bişeye benzemiyosürekli hareket halinde bişeyler düşünüyo olmak kötü yaa tamam çok tatlı oluyo yaramazlar ama dişlerimi sıkmaktan ağzımda diş kalmayacak diye korkuyorum.ya bu sorunları bende yaşıyorum evimi pislik götürüyor artık,bunalıma girdim iyice misafir falan gelcek diye ödüm kopuyo,yemek bile yiyemiyorum çoğu zaman sütümde gecelri zar zor yetiyor,ek mamaya geçtik o yüzden.yemeği eşim geldikten sonra yapabiliyorum..bebeğim 5aylık ama huysuzlaştı iyice. bu sorunlar ne zaman geçerki çocuğunu büyütmüş olanlar varmı yani 1 yaşına gelince falan bitermi acaba??? bende hep ağlıyorum bazen okadar yorgun ve depresif oluyorumki bebeğimle ilgilenirken hiç bir yüz ifadesi olmuyor konuşmuyorum gülmüyorum.sonrada vicdan azabından ağlıyorum ilgilenemedim diye..geçmesini sabırla bekliyorum belki yaz gelince düzelir herşey şimdi dışarıda çıkamıyoruz iyice bunalıyoruz.
keşke gece 1 saat uyusa...bende eşimle kavga ediyorum sürekli.ağlamıyor ama gece ile gündüzü karıştırmış durumda...gece 12 den sabah 7 ye kadar hiç ama hiç uyumuyor...3,5-4 te pilim tükeniyor.oyun oynamak istiyor sanırım(bebeğim 4,5 aylık)beni görünce gülüyor aguluyor ama anlamıyor yorulduğumu...nası uyku düzeni yapcamı şaşırdım.sabah 7.30 gibi uyuyor 11 e kadar 12 den öğlen 3 e kadar...sinirlerim alt üst valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?