eşimle ben de tükendik,artık.sinirlerimiz harap....

işe gidince ruh halim,değişiyor canım.daha mantıklı düşünmeye çalışıyorum.ancak,daha sonra film tekrar başa sarıyor.kabullenmeye çalışıyorum,maalesef zaman zaman sabrım taşıyor.inşallah enkısa zamanda geçer.:Saruboceq:

teşekkür ederim canım.inşallah sende çok mutlu bir şekilde büyütürsün.işe giderken bebeğimi bakıcıya bırakıyorum,tabi çok yorgun bir şekilde gidiyorum işe ama,allahım zamanı öyle bir geçiriyorki iş eziyet olmaktan çıkıyor.kaydirigubbakcemile3

gerçekten zormuş,canım.önümde böyle örnekleri görünce benim de düzene girer inşallah diye umutlanıyorum.güle güle büyüt bebeklerini.

Canım Allah yardımcın olsun.. Bebek büyütmek sabır işiymiş bunu anne olunca anladım...
Daha yolun başındayız, herşey zamanla düzene girecek inş...
hayırlı olsun,bebeğin canım.çok başındayız.bazen sorumluluğu ağır geliyor,kendimi hemen toparlamaya çalışıyorum.onun bana ihtiyacı var,diye.

agresifliğini anlayabiliyorum,canım.aynı şeyleri yaşıyoruz.yanılmıyorsam,seninde annelikten istifa etmek istiyorumdiye konun vardı.demek ki,pek bir değişme yok hala bizim gibi.bu arada eşinle bu konulardan dolayı aranız açılıyor mu.sadece,merak ettim canım.acaba,ben mi fazla abartıyorum diye.inşallah düzene girecekler.

ne güzel,canım senin daha erken düzene girmiş.gündüz bakımını da eğlenceli hale getirmişsin.bu da iyi bir taktik olabilir.:lepi:

Seni bende çok iyi anlıyorum...

Tam 4 ay kızım sabaha karşı 5'de yuyurdu düşünebiliyor musun? İnsanlar kalkacak işine gidecek ya da evini toplayacak ama ben o uyuyunca öğlene kadar uyurdum... Biterdim çünkü gücüm kalmazdı...

4. ayı bitti biraz daha düzeldi ama hala uyku sorunumuz var bir türlü düzene girmedi tabi 5 lere kadar değil artık buna şükür...

Geçiyor canım sakin ol, hepimiz yaşadık gerçekten seni yadırgayamayız başına gelmeyen bilmez...

Ama sabırlı ve sakin olman lazım... O da büyüyecek annesi birgün...

tam 1 yıl boyunca gece toplam 2 saatlik uykuyla ayakta kaldım. oğlum saat 12 civarı sızıyordu. 1 de uyanıp yarım saatte bir bağırıyordu hemdee ne bağırma. allahım artık resmen ağlıyordum. uykusuzluk acayip sinir yapar seni çok iyi anlıyorum. eşime zaman ayırmayı bırakın saç tarayacak vaktim olmuyordu. yemek bile yiyemiyordum. ama geçti çok şükür. şimdi düzenli bir uykumuz var. hiç merak etmeyin derdini anlatmaya başlayınca inanın hayat çok kolay oluyor, ne istediğini biliyorsunuz. allah yardımcınız olsun.

şu an yine ağlamaya başladı,canım.daha şimdidensenağlamasenağlamasenağlamageceye çok var.

şuan sana ne söylesek faydasız çünkü geceleri geçiren sensin, muhtemelen akşam olunca sana afaganlar geliyordur. ancak birde iyi tarafından bak. çok şükür hasta değil, canı acıdığı için ağlamıyor.(ben kendimi hep böyle teselli ederdim sende de işe yarar belki.) ve inan bana muhtemelen 2 sene sonra bu günleri unutup yeni bir bebiş isticen sengözlerimebaksanab

öncelikle allah kolaylık versin diyorum. bebeğime kavuşmama sadece 1 hafta var ama ben de aynı endişeleri duyuyorum. gerçi doğum izninde olacağım ve annem yanımda olacağı için uykusuzluk beni korkutmuyor ama bebeğin ağlamasının kesilmemesi gerçekten sinir bozucu olur diye düşünüyorum. bebeğin gece uyumaması ve huzursuzluk yapması bakıcısından kaynaklanıyor olabilir mi? seni korkutmak istemiyorum ama bebek uyusun diye gaz koklatan ,ilaç veren bakıcılar olduğunu duyuyoruz. gündüzleri çok uyuduğu için gece uyumuyor olabilir. yada bakıcısı hırpalıyorsa (allah korusun) size bunu ağlama olarak yansıtıyor olabilir.bizim alt komşumuzun oğlu hiperaktif ve sürekli kullandığı ilaçlar var. annesi hemşire olduğu için nöbetleri oluyor. ve annesinin nöbetlerinin olduğu günler çocuk leyla gibi dolanıyor. hiçbir yaramazlığı aşırılığı olmuyor. sonradan çözdük olayı meğer babası yaramazlık yapmasın diye ilaçların dozlarını arttırıyormuş. düşünebiliyor musun babası ya

canım ben bebeğim doğduğundan beri emmek istememesi ve 8 aylık oldu hala akıllanmayıp yemek istememesi problemiyle uğraşıyorum doğumundan beri hep o yüzden hastat oluyor dirençsiz olduğundan ayrıcada karnı aç olduğundan gece gündüz ağlar sürekli hem de oyundan nefretediyor oyun oynamayı hiç sevmez kucakta ama ozaman bile ağlar zorla yedir kusar ben son 2 ayı delirmiş şekilde zorzar geçirdim sonradan biraz alıştım durumuna ama seni anlıyorum artık sinirlerim bozulmuştu bebeğime kızıp bağırıyordum bebeğim birde kendisi bilerek boynunu kaşır kan revan içinde kordu ilk yapışında bebeğime bişey olmuş sanmıştım ve can havliyle elini çekmesi için eline vurmuştum kendimden geçmişim heryeri kan olmuştu ...hala aklıma geldikçe ürkerim yani kendine zarar vermeye bayılır seni delirtir...tam 3 aydır aynı kiloda duruyor almıyor hatta diş felan çıkardığı için zayıfladı da hele 6.ayında hiç yememişti artık bende k.valdemlere ve annemlere gitmiştim delirecektim işte osıralar...çok zor ya bazı bebekler çok sorunlu oluyor sende anne olunca bişey olacak diye ödün çatlıyor ama stresimiz hep bebeğede geçiyor ama bütün gündüz ve gece kendim ilgilendiğimden ne yapabilirimki stersimi atacak 5.dk.kendime vakit ayıracak zamanım bile yok yemek bile yedirmiyor...
ama buna şükür diyorum iyi ki olmuş sağlıklı ya ama bunlarda yaşanıyor işte ...

Son düzenleme:
canım aynısını yaşıyorum halennn .........

bebekliğini bırak,canım.karnımdaki halini bile zaman zaman özlüyorum.sanki o zaman ikimize ait özel bir dünya vardı,hiç kimsenin müdahele etmediği gibi bazen bencilce düşünceler taşıyabiliyorum.biliyorum,büyüyerek geçen her gününün benden bir adım daha uzaklaşması olduğunu.ancak,bazen sabrım taşıveriyor,kendimi frenlemeye çalışıyorum,başaramıyorum...........................:1no2::1no2::1no2:

allah yardımcın olsun,çevrendekiler sana bol bol moral versin.çünkü doğum yapmış annenin enbüyük ihtiyacı moral,destek.

gerçekten istermiyim,canım.senin bu şekilde düşünmen içime değişik bir mutluluk saldı.niye dersen.önce allah bilir ama,ben ikinci bir bebeği düşünmüyorum:1no2::1no2::1no2::1no2:doğumdan önce 3 çocuk istiyordum,böyle kardeş kardeş büyüsünler gibi istiyordum.yaşdığım hayal kırıklıkları ve de şu an yaşadığım stres beni bundan tamamen uzaklaştırdı.inşallah öyle düşünürüm,oğlumunda kardeş hakkını elinden almam.:1hug:

öncelikle allah hayırlısıyla bebeğine kavuşmanı nasip etsin:CüvCüv:.her bebek bir olmaz canım.artık önce allaha sonra bakıcıya emenet ediyorum.güveniyorum ya da güvenmek zorundayım.inşallah,hırpalamıyordur.ama nerden bileceğim ki,işte o zaman kendimi affetmem.evet,erkekler bebek bakımı konusunda işin kolayına kaçıyorlar,fazla uğraşmak istemiyorlar.sanki kendi çocukları değil.

senin ki kaç kilo canım?kilo sorunları olmasa bari canımdeğilmi,insan üzülüyor.biz kilo alsın yedi diye sevinirken uykusuzlukla ne kadar dayanabilecek 300 gram vermiş,bir haftada.

canlar,size bir önerim olacak eğer bebeğinizin fiziksel bi rahatsızlığı yoksa ve çok ağlıyorsa keyfi ,ağlamaya başlayınca fön makinasını yada elektirik süpürgesini çalıştırın,susarsa bana dua edersiniz.

Ne söylesem boş sanırım zira aynılarını bende yaşadım ilk 2,5 ay kabus gibiydi sabahlara kadar yatağıma giremiyordum sürekli kucağımda yatağına koyuyordum 15 dk uyuyordu yada koyar koymaz uyanırdı öylece en az 2 saat gezdirirdim yatağa koy bi daha sanki tüm gün uyumuş gibi bakınırdı 24 saat böyleydik sinirden geceleri koltuk falan tekmelerdim kafayı yediğimi düşünmüştüm resmen maymun gibiydim yardım eden yok kayınvalidem alt katta oturmasına rağmen ilgisizdi sabah gelip gece çok bağırdı noldu derdi gece gel belki önemli bişey var ama yok şimdi 5 ayı geçtik tam sevilecek zamanı uykumuzda iyi kaynana şimdi meyvesini yemek istiyo ama kusura bakmasın yok öyle armut piş ağzıma düş yedirmiyorum geldiğinde bile suratım asık çok şey yaşadım bu arada pek doluymuşum heee :) aaaaahh ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…