Yargılamak derken sakince konuş anlamında dedim.. yoksa kadın erkek farketmez benim gözümde aynı... bi kadında bu hatayı yapsa , bir erkek böyle bir konu açsa yine aynı cevabı verirdimniye yargılamasın ? :) erkektir ne yapsa hakkidir mi ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimle başka bir kadın gibi mesajlaştık :(
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Gitsin valla onun yaptıklarını görünce ben gidecektim kalpten hamile hamile.ölücek adam, kalpten gidicek.
[QUOTE="Hayalmeyaldusler, post: 50702984, member: 824192"Onuda yaptım. İnanmayacaksınız ama yaptım. O kişiden faceden kendime arkadaşlık isteği gönderdim sonra eşim yanımdayken aslı yılmaz kim acaba bana istek göndermiş dedim eşim televizyona bakarak bilmediğin kişileri ekleme dedi. Yüzüme bakamadı yani.[/QUOTE]
Oyle degil direk fake hesaptan kendinize mesaj atin iste kocan seni aldatti falan filan diye sonra kocaniza da mesajlari bunlar ne boyle sen ne bicim insanmissin yaziklar olsun vs vs diyerek gosterin kriz falan filan ayrintilari dusunemiyorum suan ama sonrasinda zaten adamin nefesi kesilir
Yaparken dusunseymis haketti bunlari bence
Ben olsam ilk mesajlastigi zaman telefonu kafasinda kirardim. Ciddi anlamda ama atardim kafasina
Oyle degil direk fake hesaptan kendinize mesaj atin iste kocan seni aldatti falan filan diye sonra kocaniza da mesajlari bunlar ne boyle sen ne bicim insanmissin yaziklar olsun vs vs diyerek gosterin kriz falan filan ayrintilari dusunemiyorum suan ama sonrasinda zaten adamin nefesi kesilir
Ben olsam ilk mesajlastigi zaman telefonu kafasinda kirardim. Ciddi anlamda ama atardim kafasina
ben acıdım bu adama :)) günahtır daha uğrasma adamcagizlaOnuda yaptım. İnanmayacaksınız ama yaptım. O kişiden faceden kendime arkadaşlık isteği gönderdim sonra eşim yanımdayken aslı yılmaz kim acaba bana istek göndermiş dedim eşim televizyona bakarak bilmediğin kişileri ekleme dedi. Yüzüme bakamadı yani.
Bakamaz tabii baksa ele verir. Bir de mesaj at bakalımYüzüme bakamadı yani
Oyle degil direk fake hesaptan kendinize mesaj atin iste kocan seni aldatti falan filan diye sonra kocaniza da mesajlari bunlar ne boyle sen ne bicim insanmissin yaziklar olsun vs vs diyerek gosterin kriz falan filan ayrintilari dusunemiyorum suan ama sonrasinda zaten adamin nefesi kesilir[QUOTE="Hayalmeyaldusler, post: 50702984, member: 824192"Onuda yaptım. İnanmayacaksınız ama yaptım. O kişiden faceden kendime arkadaşlık isteği gönderdim sonra eşim yanımdayken aslı yılmaz kim acaba bana istek göndermiş dedim eşim televizyona bakarak bilmediğin kişileri ekleme dedi. Yüzüme bakamadı yani.
Ben olsam ilk mesajlastigi zaman telefonu kafasinda kirardim. Ciddi anlamda ama atardim kafasina[/QUOTE]
Alintiyi yapamamisim
Ben anlat mesajı göster diyenlere katılmıyorum canım.. Ha şu şekilde yapabilirsin 2-3 hafta sonra eşinle otururken instagramdan o kadının hesabından kendine merhaba sizinle bi konu hakkında görüşmek istiyorum yaz. O sırada Alla Alla bu da kim benimle görüşmek istiyomuş de. Eşin bakayım falan derse hiç renk vermeden ver eline telwfonu kadına buyrun yaz.. Ve bekle 1-2 hafta takipte kal eşin kadına bak lütfen yapma vs yazacak mı. O 2 hafta sonra o hesaptan yine mesaj at kusura bakmayın dönüş yapamadım. Mesela gittiğin lazer merkezi olabilir. Çocuğunun doktoru olabilir. Hani sanki bi sıkıntı yaşamış olsun o doktorla ilgili. Ya da merak ediyorum memnun musunuz işte bi sayfaya yaptığınız yorumdan buldum hesabınınızı vs yaz. Sonra o gün eşine de o kadın vardı ya hani benimle görüşmek isteyen doktoru lazeri vs bunu sormak istemiş de. Bildiğin kadına da içten samimi cevap yaz. Canım falan yaz mesajda. Bu korku kocana yeter... Eğer konuyu açarsan eşin der ki evet bu kendiydi. Ama yapsaymışım demek ki eşim affedebilecek bi yapıda... Biz kadınlar için belki 3-5 ay surat görmek çook daha uzun ve sinir bozucu olabiliyo..
Ama erkek ömür boyu yediği ya da yiyeceği haltın karşılığında gördüğü suratı 3-5 ay çekiyo. Ve yine karım cepte yehhuuu diyo...
Ama erkek ömür boyu yediği ya da yiyeceği haltın karşılığında gördüğü suratı 3-5 ay çekiyo. Ve yine karım cepte yehhuuu diyo...
Ne sabır ben oturduğum yerden adamı öldürmemek için çatladım yahu
Tebrik ederim sizi çok sinsisiniz harikasınız muhteşemsiniz,dinsizin hakkından imansız gelir derler
Tebrik ederim sizi çok sinsisiniz harikasınız muhteşemsiniz,dinsizin hakkından imansız gelir derler
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.supersiniz ya gördüğüm nadir + sabırlı kişiliklerdensiniz. allah daha da sabir versin demiycem ; çünkü fazla sabir bazen insanın kendisini yiyip bitirebilir hasta edebilir karşıdakinde milim değişiklik olmaz.. bana kalsa bu guvensizlikle yaşanmaz ama çocuğunuz olacak madem bari naçizane tavsiyem o kiz bendim demeyin.. bunu içinizde tutun bilmesin vicdan azabı ve korku hissetmeye devam etsin.. umarim bu kötü günleriniz geçer ve kimse sizi üzemez..
Bende gidip masasına oturacaktım ama o zaman bu kadar sabırlı olamazdım herhalde.ben merak ettim şimdi ya buluşmaya gelseydi
ne yapacaktın görünce :)
Valla sahsen ben olsam daha fake hesabi gorunce o telefonu yedirmistim.
Madem yuzune vurmayacaksiniz surundurun bari. Mesela bugun kapiya bir kadin geldi asli yilmaz diye senin eski arkadasinmis oturduk cay ictik falan de Aldatan erkeklerden konustuk eger kocan aldatsaydi bosanirmiydin dedi ben de aninda kapiya koyardim dedim falan de
Madem yuzune vurmayacaksiniz surundurun bari. Mesela bugun kapiya bir kadin geldi asli yilmaz diye senin eski arkadasinmis oturduk cay ictik falan de Aldatan erkeklerden konustuk eger kocan aldatsaydi bosanirmiydin dedi ben de aninda kapiya koyardim dedim falan de
Alintiyi yapamamisim[/QUOTE]Oyle degil direk fake hesaptan kendinize mesaj atin iste kocan seni aldatti falan filan diye sonra kocaniza da mesajlari bunlar ne boyle sen ne bicim insanmissin yaziklar olsun vs vs diyerek gosterin kriz falan filan ayrintilari dusunemiyorum suan ama sonrasinda zaten adamin nefesi kesilir
Eğer öyle bişey yaparsa evde aynı sistem yaşamaya devam ederse birdaha ki sefere cesareti olur nede olsa terkedemedi beni diye. Bence ara ara adamı tehdit etmeli unuttukça hatırlatmalı takıntılı sapığınım senin gibi
Her zaman benim ne kadar iyi niyetli saf bir yanım olduğunu söylerdi bu yaptıklarımı öğrense aldatılan bir kadının ne kadar sinsi tehlikeli olabileceğini anlardıNe sabır ben oturduğum yerden adamı öldürmemek için çatladım yahu
Hatta o fake hesaptan adama kamu spotu yazabilir iste evli adamsin hic utanmadin mi sen nasil erkeksin falan diye ayy aklima ne fikirler geliyorEğer öyle bişey yaparsa evde aynı sistem yaşamaya devam ederse birdaha ki sefere cesareti olur nede olsa terkedemedi beni diye. Bence ara ara adamı tehdit etmeli unuttukça hatırlatmalı takıntılı sapığınım senin gibi
Bunlar hamileyken oluyo 2 gafta bekliyosun doğum geçiyo devam ediyosun. Allah korusun ama o an erken doğum yapardım sonra emzirirken devam ettin allah korusun sütüm kaçardı stresten bu nasıl bi sabır yarabbim.
Ayrıca eşin sanki çakmış bana öyle geldi bukadar toparlanma bi anda biraz şüphelendim
Ayrıca eşin sanki çakmış bana öyle geldi bukadar toparlanma bi anda biraz şüphelendim
Her zaman benim ne kadar iyi niyetli saf bir yanım olduğunu söylerdi bu yaptıklarımı öğrense aldatılan bir kadının ne kadar sinsi tehlikeli olabileceğini anlardı
Ogrenmese daha iyi. Suan kaybetme korkusu var ama bildiginizi ogrense nasil olsa yakaladi ama hala bosamadi deyip daha rahat davranir.
Eşim de beni öyle görüyor, aldatma konusu açılınca beni aldatırsan ben de seni aldatırım hazmedersen evli kalırız diyorum sinirden duvarları yumrukluyor. Sırf ben yapmayayım diye yeltenmez gibi geliyor ama erkek kısmı temkin şart.Her zaman benim ne kadar iyi niyetli saf bir yanım olduğunu söylerdi bu yaptıklarımı öğrense aldatılan bir kadının ne kadar sinsi tehlikeli olabileceğini anlardı
Hatta o fake hesaptan adama kamu spotu yazabilir iste evli adamsin hic utanmadin mi sen nasil erkeksin falan diye ayy aklima ne fikirler geliyor
Düşünsene numarasını bulmuşluktan gelmeli, sensizliğe dayanamıyorum gibi. Hep bi telaş hep bi tutuşma. No değiştirse ne hesap vericem diye kırk takla atmalar falan