- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
Yargılamak derken sakince konuş anlamında dedim.. yoksa kadın erkek farketmez benim gözümde aynı... bi kadında bu hatayı yapsa , bir erkek böyle bir konu açsa yine aynı cevabı verirdimniye yargılamasın ? :) erkektir ne yapsa hakkidir mi ?
Gitsin valla onun yaptıklarını görünce ben gidecektim kalpten hamile hamile.ölücek adam, kalpten gidicek.
ben acıdım bu adama :)) günahtır daha uğrasma adamcagizlaOnuda yaptım. İnanmayacaksınız ama yaptım. O kişiden faceden kendime arkadaşlık isteği gönderdim sonra eşim yanımdayken aslı yılmaz kim acaba bana istek göndermiş dedim eşim televizyona bakarak bilmediğin kişileri ekleme dedi. Yüzüme bakamadı yani.
Bakamaz tabii baksa ele verir. Bir de mesaj at bakalımYüzüme bakamadı yani
Oyle degil direk fake hesaptan kendinize mesaj atin iste kocan seni aldatti falan filan diye sonra kocaniza da mesajlari bunlar ne boyle sen ne bicim insanmissin yaziklar olsun vs vs diyerek gosterin kriz falan filan ayrintilari dusunemiyorum suan ama sonrasinda zaten adamin nefesi kesilir[QUOTE="Hayalmeyaldusler, post: 50702984, member: 824192"Onuda yaptım. İnanmayacaksınız ama yaptım. O kişiden faceden kendime arkadaşlık isteği gönderdim sonra eşim yanımdayken aslı yılmaz kim acaba bana istek göndermiş dedim eşim televizyona bakarak bilmediğin kişileri ekleme dedi. Yüzüme bakamadı yani.
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.supersiniz ya gördüğüm nadir + sabırlı kişiliklerdensiniz. allah daha da sabir versin demiycem ; çünkü fazla sabir bazen insanın kendisini yiyip bitirebilir hasta edebilir karşıdakinde milim değişiklik olmaz.. bana kalsa bu guvensizlikle yaşanmaz ama çocuğunuz olacak madem bari naçizane tavsiyem o kiz bendim demeyin.. bunu içinizde tutun bilmesin vicdan azabı ve korku hissetmeye devam etsin.. umarim bu kötü günleriniz geçer ve kimse sizi üzemez..
Bende gidip masasına oturacaktım ama o zaman bu kadar sabırlı olamazdım herhalde.ben merak ettim şimdi ya buluşmaya gelseydi
ne yapacaktın görünce :)
Alintiyi yapamamisim[/QUOTE]Oyle degil direk fake hesaptan kendinize mesaj atin iste kocan seni aldatti falan filan diye sonra kocaniza da mesajlari bunlar ne boyle sen ne bicim insanmissin yaziklar olsun vs vs diyerek gosterin kriz falan filan ayrintilari dusunemiyorum suan ama sonrasinda zaten adamin nefesi kesilir
Yaparken dusunseymis haketti bunlari bence
Ben olsam ilk mesajlastigi zaman telefonu kafasinda kirardim. Ciddi anlamda ama atardim kafasina
Her zaman benim ne kadar iyi niyetli saf bir yanım olduğunu söylerdi bu yaptıklarımı öğrense aldatılan bir kadının ne kadar sinsi tehlikeli olabileceğini anlardıNe sabır ben oturduğum yerden adamı öldürmemek için çatladım yahu
Tebrik ederim sizi çok sinsisiniz harikasınız muhteşemsiniz,dinsizin hakkından imansız gelir derler
Hatta o fake hesaptan adama kamu spotu yazabilir iste evli adamsin hic utanmadin mi sen nasil erkeksin falan diye ayy aklima ne fikirler geliyorEğer öyle bişey yaparsa evde aynı sistem yaşamaya devam ederse birdaha ki sefere cesareti olur nede olsa terkedemedi beni diye. Bence ara ara adamı tehdit etmeli unuttukça hatırlatmalı takıntılı sapığınım senin gibi
Her zaman benim ne kadar iyi niyetli saf bir yanım olduğunu söylerdi bu yaptıklarımı öğrense aldatılan bir kadının ne kadar sinsi tehlikeli olabileceğini anlardı
Eşim de beni öyle görüyor, aldatma konusu açılınca beni aldatırsan ben de seni aldatırım hazmedersen evli kalırız diyorum sinirden duvarları yumrukluyor. Sırf ben yapmayayım diye yeltenmez gibi geliyor ama erkek kısmı temkin şart.Her zaman benim ne kadar iyi niyetli saf bir yanım olduğunu söylerdi bu yaptıklarımı öğrense aldatılan bir kadının ne kadar sinsi tehlikeli olabileceğini anlardı
Hatta o fake hesaptan adama kamu spotu yazabilir iste evli adamsin hic utanmadin mi sen nasil erkeksin falan diye ayy aklima ne fikirler geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?