- 15 Temmuz 2010
- 779
- 20
-
- Konu Sahibi iLaydamMuge
En azından diye düşünürsek ohoo...Dünyadaki bütün kötü insanlar aklanırdı. En azından adam öldürmüyor diye sevinmek gibi bir şey bu.Seviyorum hala o yüzden kıyamıyorum. En azından diyorum içki içmiyor. 1 senedir dövmesi yok diyorum. Yiyeceğimizi alıyor evin bazı ihtiyaçlarını almaya çalışıyor. Bana pek parada bırakmaz. Ya ne bileyim işten erken çıktığı zaman hemen köye gidiyor bizle vakit geçirmiyor...
Vay canına, adeta bir beyaz atlı prens.birtek emin olduğum birşey var beni hiçmi hiç aldatmaz.
Koca diye buna denir. Beni canı isterse keser ama asla aldatmaz.Vay canına, adeta bir beyaz atlı prens.
. evet inanmıyor olabilirsiniz kesmeye çalıştına ama kızımıda alıp odaya kaçmasaydım yapardı elinde bıcakla kapıya dayandı ve zor ıkna edip bıraktırmıştım.. bunları bile siğneye çekip affetmiştim.
Aman kıyma ablacım sar pamuklara enişteyi.Merhaba Birşey Paylaşmak istiyorum aklım karışık ne yapacağımı bilemiyorum..
5 sene oldu biz evleneli 4 yaşında bir kızım var. eşim evliliğimizin başlarında hep beni bırakıp kaçtı ne hamileliğimi bildim ne başka birşeyimi kurdeşen döktüm hamileyken.. tam 12 defa affettim.. dövüyordu hatta beni zamanında kesmeye bile kalktı ama yinede affettim 1 sene oldu affedeli yinea ayrıyız. hiç bir şekilde yanımda değil ne birlikte geziyoruz nede birlikte haraket ediyoruz. işten gelip uyuyor sonra yine işe gidiyor. annemle babamın söyledikleri hep batıyor iyi de söyleseler bana tavır yapıyordu. oturup birşey paylaşmıyoruz. bu yaz toplasan 2 defa birlikte kızım eşim ve ben parka gittik o kadar.. bende uğraşmak istemiyorum yine barışsam yine aynıları olacak.. boşanmak istiyorum ama kıyamıyorum da hangisi doğru artık anlamıyorum..
Aldatmak dışında nerdeyse her berbat şeyi yapmış. Ayrıca eşinden bu kadar uzak olan böyle kötü birinin aldatma ihtimali de çok yüksek bence.Koca diye buna denir. Beni canı isterse keser ama asla aldatmaz.
Ağzın doluyken konuşma dediklerin anlasilmiyoBisinmik istoyorom koyomoyorumda...
..
Kesmeye kalktıksan sonra aldatsa ne olur aldatmasa ne olur gönül rahatlığıyla başınızı yastığa koyabiliyormusunuz.Ya Allah korusun cinnet getirip çocuğunuza bir zarar verse bunun vicdan azabıyla yaşabilecekmisiniz.Evet kabul ediyorum ayrılmak zor bir süreç fakat başınızı yastığa huzurla koyduğnuz yer yuvanız sizin.İstediğini alsın yesin evinizde iki lokma ekmeği huzurla yiyemiyorsanız ben daha ne diyim.Siz ona kıymayın Allah korusun ama birgün eşiniz size pekala kıyabilir.birtek emin olduğum birşey var beni hiçmi hiç aldatmaz.
O size gayet güzel kıyıyor maşallah. Hatta mecazi anlamı da geçmiş, sizi gerçekten kesmeye kalkmış.Merhaba Birşey Paylaşmak istiyorum aklım karışık ne yapacağımı bilemiyorum..
5 sene oldu biz evleneli 4 yaşında bir kızım var. eşim evliliğimizin başlarında hep beni bırakıp kaçtı ne hamileliğimi bildim ne başka birşeyimi kurdeşen döktüm hamileyken.. tam 12 defa affettim.. dövüyordu hatta beni zamanında kesmeye bile kalktı ama yinede affettim 1 sene oldu affedeli yinea ayrıyız. hiç bir şekilde yanımda değil ne birlikte geziyoruz nede birlikte haraket ediyoruz. işten gelip uyuyor sonra yine işe gidiyor. annemle babamın söyledikleri hep batıyor iyi de söyleseler bana tavır yapıyordu. oturup birşey paylaşmıyoruz. bu yaz toplasan 2 defa birlikte kızım eşim ve ben parka gittik o kadar.. bende uğraşmak istemiyorum yine barışsam yine aynıları olacak.. boşanmak istiyorum ama kıyamıyorum da hangisi doğru artık anlamıyorum..