Eşimle Ayrıyız Aklım Karışık..

En azından diye düşünürsek ohoo...Dünyadaki bütün kötü insanlar aklanırdı. En azından adam öldürmüyor diye sevinmek gibi bir şey bu.
Yiyeceginizi tabi alacak, onun görevi bu zaten. Yok almayacaktı da açlıktan ölmeye terk edecekti.

Bu adamdan koca olmaz hatta insan bile olmaz, potansiyel katil bu.

Aman kıyma ablacım sar pamuklara enişteyi.

Hamileyken siddet kullanan adami

Seni kesmeye kalkan adami

Senle ve cocugunla ilgilenmeyen adama

KIYAMIYOSUN öylemi , peki bizden ne dememizi istiyorsun ?

Ahh canim kiyma tabiki !! Bunumu duymak istiyosun ..

Çok haklısınız ama işte salaklık mı neyse ayrılamadım hep düzelir umuduyla başka şeyler düzeldi başka şeyler bitti dayak falan bitti ama işte başka şeyler var o yüzden devam ettim ama yürütemiyoruz bir netleşse anlaşmalı boşanırız dedi ama tık yok bakalım yarın öbür gün belli olur.

gençliğine, ömrüne, evladına yazık.
Her gün ne haberler izliyoruz, okuyoruz.
Kesmeye kalkan adamın bir gün o girişimini tamamlamayacağının garantisi var mı?
Kıyamadığınız eşiniz değil evladınız olsun.
Baba problemli bari başında güçlü bir anne olsun.

kesmeye kalktı..
ailene ve sana kötü davranıyor..
sürekli aynı şeyler tekrarlanıyor ve sen "Kıyamıyorsun"
Hııımmmm iyiymiş..

birtek emin olduğum birşey var beni hiçmi hiç aldatmaz.
Kesmeye kalktıksan sonra aldatsa ne olur aldatmasa ne olur gönül rahatlığıyla başınızı yastığa koyabiliyormusunuz.Ya Allah korusun cinnet getirip çocuğunuza bir zarar verse bunun vicdan azabıyla yaşabilecekmisiniz.Evet kabul ediyorum ayrılmak zor bir süreç fakat başınızı yastığa huzurla koyduğnuz yer yuvanız sizin.İstediğini alsın yesin evinizde iki lokma ekmeği huzurla yiyemiyorsanız ben daha ne diyim.Siz ona kıymayın Allah korusun ama birgün eşiniz size pekala kıyabilir.

O size gayet güzel kıyıyor maşallah. Hatta mecazi anlamı da geçmiş, sizi gerçekten kesmeye kalkmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…