Eşimle Ayrıyız Aklım Karışık..

Senimi kesmeye calisti.. bayilcam simdi.. artik siddetti gecmis cinayet baslangicina donusmus.. lutfen biraz guclu olmayi ogrenin artik.. bu sahizdan hayirmi bekliyorsunuz hala !

kıme kıyamıyorsunuz cocugunuzamı?
gidecek yerınız yoksa cocugunuzu alamayacaksanız evet ayrılmayın ama gıdecek yerınız varsa bunu ufacık cocugunuza yapmaya hakkınız yok

Annemin bir lafı vardır,
Maşa kadar kocası olanın, paşa kadar hükmü olur.

Dul olmaktansa başımda kocam var demeyi tercih ediyor bazıları hâla.

Sevgi filan yok kendini kandırıyorsun konu sahibi.

Dilenci gibi ekmeğimi veriyor diye bir cümle kurman çok onur kırıcı.
Seni istemiyor adam, sen neden ona yapışıyorsun?

inanamiyorum. biz böyle kadinlar olamayiz. yok yani.
nasil bu kadar gururunuzu düsünmezsiniz.
peki o yavrunuz onun günahi ne - sizi o halde görürken kim bilir nasil korkmustur - ilerde cocugunuzun psikolojisini hic mi düsünmüyorsunuz.
size el kaldirdigi gün bitmeliydi. bunun kiyamamakla, acimakla alakasi yok.
özgüveniniz eksik. alismissiniz size hersey normal geliyor.

herkese kıy ama kızına kıyma
bu sağlıksız ortamda kızın büyütme bence
boşan

Merhaba Birşey Paylaşmak istiyorum aklım karışık ne yapacağımı bilemiyorum..
5 sene oldu biz evleneli 4 yaşında bir kızım var. eşim evliliğimizin başlarında hep beni bırakıp kaçtı ne hamileliğimi bildim ne başka birşeyimi kurdeşen döktüm hamileyken.. tam 12 defa affettim.. dövüyordu hatta beni zamanında kesmeye bile kalktı ama yinede affettim 1 sene oldu affedeli yinea ayrıyız. hiç bir şekilde yanımda değil ne birlikte geziyoruz nede birlikte haraket ediyoruz. işten gelip uyuyor sonra yine işe gidiyor. annemle babamın söyledikleri hep batıyor iyi de söyleseler bana tavır yapıyordu. oturup birşey paylaşmıyoruz. bu yaz toplasan 2 defa birlikte kızım eşim ve ben parka gittik o kadar.. bende uğraşmak istemiyorum yine barışsam yine aynıları olacak.. boşanmak istiyorum ama kıyamıyorum da hangisi doğru artık anlamıyorum..

Eşiniz sizi dövüyordu hatta kesmeye bile kalkmış ve siz hala onunla birlikte yaşamaya devam mı ettiniz ??? Hiç aklım almıyo sizin gibi insanları

Konuyu okurken "kıyamıyorum" cümlesini görünce size destek olma fikrini bıraktım. Burda olan sadece o küçük kıza oluoyr belli.. Allah ikinize de akıl fikir versin..

Adam dovuyor ama
Hamileliginizdede yaninizda degilmis
Affetme kotasinida doldurmus.
Kizinizi babasiz birakmak istemiorsunuz herhalde.
Ama siddet olan bir ortamda buyumemesi onun icin daha iyi olacaktir.

Size ne desek boş allah akil fikir versin ne diyelim yazik o yavruya boyle anne boyle bi baba

ailen arkanda gul gibi nasil bi kafa yaşıyorsunki hala seviyorum diyorsun!

X