Eşimle aynı gece aynı rüyayı gördük

normal12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
5
0
1
24
Merhabalar 1 buçuk yıllık evliyiz 1 yıldır bebek istiyoruz. Sağlık açısından ikimizde de bir problem yok. Dün akşam rüyamda hamile olduğumu, hastaneye ultrason için gittiğimi gördüm. Eşim de aynı şekilde rüyasında işten eve geldiğini, benim ultrason fotoğrafı gösterip hamilelik haberini verdiğimi görmüş. Bilinçaltı bir rüya mı yoksa haberci bir rüya mı anlam veremedim. Bu şekilde rüya gören var mı acaba? Ve hafta içinde bir arkadaşım daha arayıp rüyasında hamile olduğumu görmüş birlikte bebeği görmeye gittik dedi. tesadüf müdür?

Canım rüya ile amel edilmez ama dmekki o kdr çok istiyorsunuz ki artık ruyalariniza giriyor umarım Rabbim size de layık görüp verir bir evlat kucağını doldurur inşallah yenisiniz anca olur elbet

Aminnn Bizlere de isteyen tüm herkese inşallah
Bende senin gibiydim bir yıl sonra oldu ama eşimle ayriydik yanyana dgldik işten güçten dolayı sonra oluverdi bizde snlamadik inan ama eşin görevdeyken gelmeye yakın yumurtlama günüydü şansa tuttu o vakit kısmet verecek olan Allah tabi de hayırlısı

Biz birlikteyiz çok şükür günleri de değerlendiriyoruz. Doktora da gittik pek çok kez ne eşimde ne bende hiçbir problem çıkmadı. Rahim filmi dediler onu da çektirdim çok şükür tüplerimde açık ikisinde de bir problem yok. Olmamasının sebebi yok, deneyeceksiniz diyor doktor. Fakat yaklaşık 14 aydır istiyoruz her ay acaba oldu mu diye ümit ediyoruz. Rabbime isyan etmek istemiyorum ama gerçekten çok zor bir süreç Rabbim kimseyi bu yolda eğlendirmesin

Əgər üstünə düşərsən olmaz bırak akışına neyi çok istersen o şeyden ötürü sinanirsin bırakın akışına

İkinizde bebek beklentisi içinde olduğunuz için gayet normal bir durum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…